ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Samnastrp
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
161
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
8 Saat 27 Dakika önce
Toplam Mesaj:
408 [0.83 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
339 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Samnastrp
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Samnastrp

SON 10 MESAJI

İhtimaller Ve Uzun Soluklu Bir Macera
Böyle bir proje vardı.Şu
https://www.akvaryum.com/forum/4a_konsept_tanitim_k1001750_sn1.asp
Fikir olur
Akvaryumum Bulanık
Filtre yok hangi bakteri patlaması.Hindistan cevizi salınım yapmıştır.Sorun o mu kaç litre akvaryum da balık aldınız?[:(((][EDIT]Samnastrp,2025-11-02 21:58:41[/EDIT]
Sincap Kafesi
Sincaplar nasıllar?
Japon Balıkları
[QUOTE=GhostKoi]

Daha açık konuşmak gerekiyor demek. İfadenizin kişisel görüş olmanın ötesinde yanlış olduğunu örnekle belirttim. Bitkili japon akvaryumu mümkündür. Ayrıca türüne göre tek balık için 200-400-2000 litre sağlamak gerekebilir. Bu bir hacim israfı değildir. 10 l de betta besleyenlerle ya da 50 l de canlıdoğuran tankı kuranlarla kıyaslamamak gerekir. Farklı canlı türlerini özendirmenin yolu tercih etmediğiniz türler hakkında yanlış ifadeler kullanmaktan geçmez düşüncesindeyim.[/QUOTE]
Bi görüş söyledik iyi ki bende biliyorum bitkili olduğunu.Diğer türleri inceleyin dedim belki Japon’dan daha iyisini bulacak(kendi görüşüyle).Tamam Japon’un bu kadar mesele olduğunu bilmiyordum özür dilerim?Balığı getirsek bu kadar sorun etmez.O resimdeki bitkilendirme değil.Bitki demedim.Bitkilendirme dedim.[EDIT]Samnastrp,2025-11-02 16:18:11[/EDIT]
🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin
[QUOTE=ternapi]

Balık akvaryum camının dışında mı, bana mı öyle geldi[:?][:devil:]

[/QUOTE]
Akvaryum o kadar berrak ki o dal suyun dışında sandım.Balık da uçuyo ilüzyon olmuş.
Japon Balığının Üzerinde Kırmızı Lekeler Oluştu
Ya bu iki gündür Japon diye diye bir hal olduk.Japon türüne öre en az balık başı 30 litre ister.Sizin akvaryuma 1 Japon koyabilirsiniz.[EDIT]Samnastrp,2025-11-02 16:05:41[/EDIT]
Salyangoz Ve Betta
[QUOTE=ceyh]Nasıl öldürdü? Salyangoz kabuğuna saklanır, bettanın dişi yok, salyangoz strese girer mi bilmem ama kabuğunda saklanıyor olabilir.[/QUOTE]
Strese girebilir ama o kabuk bu günler için o yüzden sorun olmaz.
60-35-35 Ultra Clear Amazon Tankı
Çok iyi.Işık da tek tarafta çok şık durmuş.
Japon Balığı Filtrenin Altında Duruyor
Yazmadan tarihe bakın.Konu üç yıllık ve akışa düştü.Kişinin sorununu bilemeyiz çünkü fotoğraf yok.Ve 2 Japon’a 40. Litre az
60-35-35 Ultra Clear Amazon Tankı
[QUOTE=Berk.hnc]Emeğine sağlık yazsaydın daha hoş olurdu 🙂[/QUOTE]
Fotoğraf?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 22 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.