ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kerberos00
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 00:26
Toplam Mesaj:
1 [0.50 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
1 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ozan BOLKISIK
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Saygılar

SON 1 MESAJI

30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum
Merhaba,

Hikayemiz evdeki kedimizi birkaç yıl önce kaybetmemiz ile başladı. Yeniden kedi sahiplenmeyi düşünmediğimiz için kızımın hayvan sevgisini unutmaması adına akvaryum kurmaya karar verdim. Ben ne tür bir akvaryum kuracağıma karar verememişken bir gün annesi ile 4.5 lt hacimli mini akvaryum ve 2 minik japonla eve geldiler. Aradan biraz zaman geçtikten sonra bu sefer siyah bir teleskop almışlar. O hacimde balıkların çok fazla yaşayamayacaklarını düşündüğüm için hızlıca bir akvaryum almam gerekti.Derli toplu kablo karmaşasından uzak olmak adına tepe filtreli Sobo marka 75 lt lik bir akvaryum aldım.Bayram tatiline çıkacağımız için acele bir kurulum yapmak zorunda kaldım. Akvaryumda şu anda 3 japon 2 adet çöpçü ve 1 adet cüce vatoz var. 1 ay sonra yerini değiştirmek zorunda kalacağım. Bu işlemi yaparken bitki ve danio zebra yada kırmızı kuyruklu labio da eklemek istiyorum. Sizce bir problem olur mu ? Bu hacimde hangisinden kaç adet mantıklı olur?

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/261913/160620252241401.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.