ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
KILLtoLIVE
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Mayıs 2008 01:05
Son Ziyaret:
29 Eylül 2018 23:09
Toplam Mesaj:
169 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre AY
Doğum Tarihi:
17 Mayıs 1991
Yaş:
32
İl:
Bursa
Meslek:
Anestezist
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre AY

SON 10 MESAJI

Mossların İçinde Pireler
[QUOTE=HobiciBalıkçı]

İrite derken açarmısınız[/QUOTE]

[:)]

İrrite demek istemiş arkadaş, rahatsız olduysanız demek istiyor.
Akvaryum İçinde Ve Camında 0.1 - 0.2 Mm Beyaz Kurt
Fotoğraflardan net olarak belli olmuyor ancak Copepod'a benzettim. Görsellerden bakın eğer Copepod ise tamamen zararsız canlılardır.
Bu Led Panel Bitkili Akvaryum İçin Uygun Mu?
Selamlar,

Bunların içindeki led'ler çin malı doğru düzgün ışık vermiyor.12w yazdığına bakmayın muhtemelen lümeni çok düşüktür. Birde ledlerin önünde ışığı baya bir kesecek beyaz plastik var. Plastiği çıkartsanız bu seferde buharlaşmadan ledler bozulur. Bence bunu hiç kullanmayın, smd led bar sipariş verin. Aydınlatma işini maksimum 20-30 TL'ye mal etmiş olursunuz.

https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/bar-cubuk-led-kasasi-1mtbos-kasa-5630-5730-4014-P119138050
https://urun.n11.com/serit-led/4014-smd-144-led-bar-isik-1-metre-P123590397

2 adet 60 cm hightech bir akvaryum için yeterli olacaktır. Hatta fazla bile gelir, ışığı kısmak zorunda kalabilirsiniz.[EDIT]KILLtoLIVE,2018-08-26 15:21:38[/EDIT]
Kimyasal atık kovasından dış filtre
Mustafa Bey;

Bence hiç risk almayın, alttaki resimdeki bidonlardan kullanın. Bence dış filtre yapımında kullanılabilecek en iyi malzemedir bu mavi bidonlar.



( Ö.M ile attığınız resim bizim kullandığımız bidonlardan değil, eğer sizin dediğiniz bidon buysa bence hemen vazgeçin basınç dolayısıyla kapak fırlarsa bu maceranın sonu kötü olabilir. Hastanede çektiğim resimlerin kıyısında köşesinde biyerde dediğim bidonu buldum şansınıza kırmızı ile işaretlediğim yerde klips bulunmakta, ancak dediğim gibi bence bu bidonuda kullanıp risk almayın;



Saygılar.
Kimyasal atık kovasından dış filtre
Mustafa Bey;

Nasıl bir kova alıcağınızı tam olarak bilmiyorum, bu kovalarında muhtemelen firma farkı dolayısıyla birçok çeşidi vardır ancak, bu dediğiniz kova bizim hastanede kullandığımız iki yanından kıskaçlı kovaysa kesinlikle su sızdıracaktır, bence siz dış filtre için daha güvenilir bir malzeme bulun.

Saygılar.
telefon öneri
Merhaba,

Göksel bey bütçenizi tam olarak belirtebilirseniz bence daha çok yardım alırsınız.

Ben şu an samsung star kullanıyorum, gayet geniş bir ekranı var, Wifi ve gps var ancak excell ve word uygulamalarını çalıştırıyormu tam olarak bilmiyorum. Ancak .pdf uzantılı dosyaları okuyabilme özelliğine sahip. Benim en çok hoşuma giden özelliği ise telefonun yazı tipini değiştirebiliyo olmamız, diğer telefonlar gibi arial black tarzı yazı tipleri yerine, comic sans gibi daha güzel bir yazı tipine uyarlayabiliyorsunuz telefonu.

Tabi eksi yönlerini belirtmektede yarar var, ekranı çok kolay çizilebiliyor, bunun için ekran koruyucu almalısınız. Sesi yeterli düzeyde ancak o çin malı telefonlarda gördüğümüz aşırı sesi bu telefondan alamıyoruz. Birde kamerasının gündüz çekimi çok güzel olmasına rağmen, flashı olmadığından gece çekimi gerçekten berbat.
 
Samsung starla çektiğim 2 örnek gece ve gündüz çekimleri;
 
Gündüz çekimi:
 
 
Gece çekimi(kurban bayramında hayvanlar bodrumdayken çekmiştimTebessüm) :
 
 
Gördüğünüz gibi.. ( Operayla felan giripte bak istersen, internet explorerda aşırı büyük gözüküyo birşey belli olmuyo. )

Bence şu an için çok uygun bir fiyata alınacak ve çok profesyonel birşey istemiyorsanız bütün isteklerinizi karşılayacak bir cihaz.

Saygılar.

KILLtoLIVE2010-02-28 14:51:15
Neden 2 x dış filtre kullanmıyoruz?
Merhaba,

Siz beni yanlış anlamışsınız ben o cümleyi size söylemedim, Özür dilerim yanlış anlaşılmadan dolayı

Sadece biyoloji açısından gerçekten bilgisi olan kişilerin bu konuda mesajıma cevap vermesini istemiştim. Çünkü bilen bilmeyen herkez konuşuyor.Bugüne kadar herkez dip çekimi konusunda hemfikirdi taki biri çıkıp o yargıyı değiştirene kadar. O yüzden bilgili kişilerin konuşmasını istemiştim, tekrardan özür dilerim

Saygılar.
Neden 2 x dış filtre kullanmıyoruz?
Merhaba,

2 dış filtre kullanımından ziyade benim sizinle zıt bir teorim var, unotim123(Onur ŞAHİN)'ün verdiği bilgilere göre bakteriler dış filtreden çok kumda vs. yoğunlaşıyolarmış. Mademki bakteriler dış filtrede çok fazla bulunmuyor, o zaman ben dış filtre kullanımını gereksiz buluyorum.Dış filtre kullanımı yerine, akvaryumdaki kum miktarını fazlalaştırırsak akvaryumda dış filtreden daha çok bakteri yaşatmış oluruz diye düşünüyorum.

Bence şu an için dış filtrenin tek artısı mekanik filtrasyon yapması, bunuda iç filtreler çok daha iyi bir şekilde gerçekleştiriyor zaten.

Bide şu var tabi bir çok akvaristin dış filtre kullanmaktaki amacı, hava motorundaki o hava kabarcığı sesini sevmemesi. Dış filtre çıkış borusunu biraz üst seviyede tutarak akvaryuma O2 kazandırabiliyorlar.

Dış filtre kullanılmaması konusunda gerçekten bilgili kişilerin bu mesajıma cevap vermesini istiyorum.

Saygılar. KILLtoLIVE2010-02-14 23:31:06
Muhabbet Kuşları ve İnanılmaz Gösteri
Yok böyle bişey ya Mükemmel ötesi bişey bu.
Makina Önerisi (Cok önemli)
Merhaba Mikail bey,

Ben fotoğraf makinalarından pek anlamam, ancak eletronik eşya alacaksanız asla sahibinden.com'u tercih etmeyin. Orada gerçekten hakkıyla satış yapan çok fazla insan yok, herkes birilerini dolandırma peşinde. Benimde 250 tl. zararım oldu bu site sayesinde, sonunda pişman olan siz oluyorsunuz.



SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.