ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nino
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ocak 2009 10:30
Son Ziyaret:
04 Aralık 2009 23:04
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ibrahim Deniz Akay
Doğum Tarihi:
13 Nisan 1980
Yaş:
44
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tanrı Biliyor Ki MElek Olmak İstemiyorum ...

SON 10 MESAJI

Yeni Macera Başladı (Yeni Foto 16.03.09)
Harikasınız,  ne diyeyim. Darısı başıma artık.
citronx2009-03-18 23:18:44
Antalya Buluşması Gerçekleşti. (15.03.09)
[QUOTE=balletus]Evet güzell bir geceydi hoş sohbetlii. İbrahim kaardeş çok idaalısın yaww,ilk önce sen bir başlada görelim bak balık kalmayacak Halis , Şevki , Buğra carptılar aldılar balıklarımı yine.
 
Mod diyoruz delikanlı adam  (giyim kuşam sıkı)diyoruz ama gözü bizim balıklarda galibaaa.
[/QUOTE]
 
Mehmet abi hazırlık aşamasındayız kısmetse yakın bir zaman netliğe kavuşturucam. Halis,Buğra ve Şevki abiye yetişirim ben sen merak etme :) . Geç olsun ama güzel olsun.
saygılar
 
Antalya Buluşması Gerçekleşti. (15.03.09)

Tüm arkadaşlara teşekkürler. Gayet şık bir sohbet akşamıydı devamının gelmesi ve bir gün herkes discuscu olsun dileklerimle :) . Bu arada sayın moderatör halongan ben buraya fazladan bir kaç tane virgül nokta (.,.,) falan atıcam artık aslanbey1979 unutursa benimkinden atarsın ona :))) .

Saygılarımla ...
Antalya'da üretim çiftliği
Arkadaşlar bahsettiğiniz yer su ürünleri tesisidir Antalyayı bilen arkadaşlar için kepezi çıkınca ilk trafik lambalarının yanındadır. Sazan balığı ve Alabalık üretimide yapılmaktadır. Ayrıca aşırı ilgiden dolayı ellerinde balık kalmasıda pek mümkün görünmemektedir. Gezme fırsatım olmuştu gayet büyük bir alan ve büyük bir tesis. Süs balıklarına gelince üretimhanelerinin hemen önünde japon balıklarını koileri ve bitkileri görebilirsiniz. Üretimhane içinde şunu söyleyebilirim çok temiz bir yer belki tahmin ettiğiniz kadar büyük olmayabilir ama orada çalışan arkadaşların işlerinde gerçekten iyi olduklarını biliyorum. Ve akvarist arkadaşlar için yakın bir zamanda eminim ki akvaryumculara alternatif olacaktır. Her ne kadar istediğiniz anda istediğiniz cinsi bulamasanızda ciddi bir talep söz konusu ama umuyorum ki bununda bir çaresine bakacaklardır. Ayrıca yine bildiğim kadarıyla akvaryumcu toptancı ya da hobici fiyat farkı yoktur. Umarım doğru bilgiler aktarabilmişimdir.
( Benim oradayken görebildiğim cinsler çöpçü,ahli,yunus, sarı prenses, ve sanırım beyaz prensesti yanlış da hatırlıyor olabilirim )
nino2009-03-11 20:09:26
Leleupi dekor ve cinsiyet ayırımı için destek
Merhaba arkadaşlar.
Demasoni üzüntüsünden sonra iki adet leleupi almış bulunuyorum ama aklımda makaleleri ve forumlara okumama rağmen şüphelerim var. Bunları sizinle paylaşmak istedim yardımcı olabilirsiniz diye. Akıntı leleupileri rahatsız eder mi? ayrıca tetra pro premium crips yem kullanıcam ama başka tavsiyeniz var mı? Aşağıdaki linklere bakarak bana dekor ve balıklarımın cinsiyeti hakkındaki bilgileri söylerseniz çok mutlu olurum ben bir erkek bir dişi diye aldım ama yine aklımda kaldı. Bir de akvaryuma girdiklerinden beri neden olduğunu bilmiyorum büyük olan küçük olana vuruyor ne yapmalıyım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
acemiye destek

Selam arkadaşlar.

 HAzır konu demolardan açılmışken bir şey sormak isterim, 3 adet demom var ama cinsiyetleri konusunda şüpheliyim. Akvaryumum biraz küçük iki tanesi devamlı ısıtıcı ile filtre hortumunun arasında yüzeye çok yakın duruyorlar diğeri ise her yerin hakimi boyutlarıda aynı aslında. Birbirleriyle bazı anlar çember yaparak yüzüyorlar ama bu çok nadir. Sizce bu belirtiler herhangi bir cinsiyet ayrımı konusunda ipucu olur mu ?
ne oluyor
Valla değerli hobici arkadaşım bende yeni olmama rağmen takip ettiğimiz kadarıyla diyebilirim ki çok fazla karışık tür besliyorsun bu yüzden frontozoların alışma süresi uzayabilir ayrıca çiftleşmek için hazırlık yapıyor olabilirler. Sana önerim tek tür beslemen o yüzden frontozoları ve astronotları çıkarıp sadece stevin taiwan (ataİ) beslemen gerçekten hoş balıklar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
 
Demasoni Ve Cüce Vatoz Yavrularına Mango Kökü?
Saklanabilecekleri 2-3 yer vardı zaten sanırım biraz sabırlı olmam gerekiyor. Sakınan göze çöp batar olayınada inanıyorum ama neyse :) Umarım en kısa zamanda benim şeker demasonilerimde cesur yüreklere dönüşür. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Demasoni Ve Cüce Vatoz Yavrularına Mango Kökü?
Dekorların içine girdiklerinde hemen normal renklerini alıyorlar ama dekordan çıkıp bir iki tur atınca renkleri soluklaşıyor ama bu bazen oluyor doğal renklerini koruyorlar genelde. Yine de dekorları çıkarmalımıyım. Dekorlarım içine saklanabilecekleri tarzda oyukları olan dekorlar. Yeme gelince sabah 7 ve akşam 7 saatlerinde veriyorum az az genelde de yemi yiyorlar
Demasoni Ve Cüce Vatoz Yavrularına Mango Kökü?
Merhaba arkadaşlar,
benimde 60 litrelik bir akvaryumda 3 tane demasonim var, alalı 3 gün oldu tetra pro vegetable 5 gün tetra pro 1 gün bir günde aç bırakmak bir tavsiye aldım uygun olduğunu sanıyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Bu arada malum soğuklardan dolayı akvaryumun ısısını sabit tutamıyorum ve balıklarımın girebilecegi üç adet dekorum var akvaryumda malesef uygun ir taş ya da kaya parçası bulamadım. Asıl sorun şu ki yemini düzenli vermeme, dış filtre kullanmama ve hava taşı bağlamama rağmen balıklarım devamlı saklanıyor bazen bir yarım saat turluyorlar sonra saklanıyorlar. Bir yanlışım var mı bir şey yapmalımıyım? Bilgilerinize şiddetle ihtiyaç duyuyorum 1 aylık falan bir hobi mazim var ve balık kaybettiğim zaman gerçekten üzülüyorum. Saygılarımla nino2009-02-26 23:54:30

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.