ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Gothica
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Aralık 2005 09:42
Son Ziyaret:
03 Şubat 2018 01:05
Toplam Mesaj:
489 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
anil aghan
Doğum Tarihi:
27 Ağustos 1990
Yaş:
33
İl:
Antalya
Meslek:
Öss kölesi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Anil Aghan Antalya/Merkez

SON 10 MESAJI

kedim akvaryumdan su içiyor
Merhaba öss nedeniyle bir süre bilgisayara ara vermiştim bu yüzden forumdanda uzaktım kedi kelimesinin geçtiğini görür görmez direk atladım.
 
Kedilerin ağızındaki salya bakterileri ve mikropları öldürüyor bu nedenle ağızı en temiz canlıdır kedi suyu içmesi kedinize yada balıklara bir zarar vereceğini düşünmüyorum.
 
Tek manyak kedinin benim olduğunu sanardım benimki akvaryumdan su içmek yerine oturup balıkları izliyor ,  yem kavonozunu düşürüp kırıp içindeki yemleri yiyor. Daha manyaklıkları saymakla bitmezTebessüm
Ağaç Kampanyası
Konuyu biraz geç gördüm ama arkadaşlarımada ileticem öğrenci olduğumdan 5 ytl kadar bir yardım yapabilirim umarım kabul edersiniz.
yunuslarımın cinsiyeti(resimli)
[QUOTE=rehinis]Alkan Bey %20 su değişimini hergün neden yaptığınızı anlayamadım. Dış filitresiz akvaryumlarda dip çekimiyle su değişiminin sıklığı önerilse dahi, yinede bu sıklıkla yapılması faydadan çok zarar getirir. Dış filitreniz varsa zaten balıklarınızın sık müdahaleye ihtiyacı olmaz. İlk etapta size önerim düzenli yemlemeyle balıklarınıza biraz zaman tanıyın sorun hala çözülmüyorsa nedenini forumdan beraber arayalım. Günde 4 öğün yemleme bana biraz çok gibi geldi, bu şekilde yemleme yapacaksanız yemin miktarına dikkat edin.[/QUOTE]

Recep beyin dediği gibi her gün %20 su değişimi balıklara zarar verir ve suyun dengesinin oluşmasını engeller ve bu da üremeye ve balık sağlığına direkt etki eder.Günde 4 öğün çok fazla gibi verdiğiniz yem miktarınada bağlı birşey ama öğün sayısını düşürürseniz iyi olur.
İşte kendi yaptığım KAPLUMBAĞA bahçesi
Güzel bir çalışma ama biraz daha doğallaştırırsanız göze daha iyi gözükür bence.

1-Plastik havuzu Murat ERCİYES beyin fon yapımında kullandığı gibi kayrak taşları ile kaplarsanız yada o tarz bir cisim ile.
2-Biraz daha uzun bir bahçe hortumu kullanarak direk üsten görüncek şekilde indirmek yerine yapay çimlerle saklayarak farklı bi yoldan görünmeyecek şekilde koyarsanız.
3-Deniz kabukları ve o kayayı plastik cismin(ne olduğunu bilmiyorum :D) üstünden alıp yerine yanındaki o yapraklı plastik bitkiden koyarsanız.
4-Tutunmaları için akvaryumun içine attığınız plastik parçaları çıkartıp köşeye sabitlenmiş üstü boyalı şekilli veya kaplamalı bir strafor parça sabitlerseniz daha güzel daha doğal bir görüntü elde edeceğiniz kanısındayım iyi günler dilerim.
Gothica2007-11-17 23:53:48
Japonla sorunsuz besleyebilceğim türler
Nedenini çözemeden 2 adet papağanımı kaybettim 1 tane kaldı bu balığı verip diğer japon akvaryumuma koyabilceğim bir balık arıyorum acaba hangi türler uygun vatoz çöpçü v.s dışında.
betta çiftleştirme...
Erhan beyin söylediklerine ek olarak eğer yumurta sarısı v.s ile uğraşamam diyorsanız pul yemi havanda un gibi olana kadar ezin bu yemide tüketiyorlar.
Konu kitlenmesinin sebebi nedir?
En basitinden Zuhal hanımın geçengün açtığı konu yorum yazılması gereken bir konuydu bence.Fatih bey kişisel tartışmaya girilen konuları kitlemek yerine tartışma yaratan kişileri özel mesaj ile uyarıp yazdığı cevabı silmek daha mantıklı değilmi?

http://www.akvaryum.com/forum/forum_posts.asp?TID=101948

Bu arada Ezgi hanım üstünüze alınmayın genel olarak söyledim neden olduğunu merak ettim sadece.Forum dışı konulara çok fazla ilgi var haklısınız sürekli ordayım ben diğer konulara uğramıyorum bu aralar moralim çok bozuk biraz gülüp neşelenmek için direk oraya giriyorum kendi balıklarıma bazen 1 hafta yem atmayı unuttuğum oluyor kendi balıklarımla ilgilenmezken başkalarına yardımcı olmak pekte sağlıklı olmayacağı düşüncesindeyim.
Gothica2007-06-10 03:19:24
Konu kitlenmesinin sebebi nedir?
Acaba çoğu konu neden kilitleniyor yorum yapmak için konuyu açtığımda genelde kilitli buluyorum konuyu özellikle forum dışı konularda.
Doğum kontrol hapından gübre
Eczacı ile aramızda geçebilecek dialoglar.

-Pardon doğum kontrol hapı varmıydı?
-(önce bi süzer)yaşın kaç başın kaç napıcaksın doğum kontrol hapını.
-Yaşımdan dolayı istiyorum bu yaşta baba olmaya hazır değilim.
-Hönk

Böyle bir dialog geçebilir aranızda hem yaşınız küçük hemde öğüt vermeyi seven bir eczacıya rastlarsanız.LOL
papağan
Mete beyinde dediği gibi papağanlar doğada bulunmaz labaratuar ortamında üretilmişlerdir bu yüzden kendi zevkinize göre akvaryum yapın.Çok fazla kum kazarlar söyleyeyim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.