ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
15 Ocak 2011 16:40
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
zzz kkk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Zülâl Akın
SON 7 MESAJI
Bilgi ve Tavsiye..
Herkese merhaba..
Bir süre ara vermiştim balıklar ölünce.. Sonra arkadaşım bana 2melek 2 de ay balığı almış 1 çöpçü 1 de leopar vatoz vardı.. Bir süre iyi gitti ancak ay balıkları öldü ilk olarak.. Sanırım onlar çok sıcakta yaşayamıyormuş, daha sonra da melekler öldü.. Ölmeden önce zeminde duruyorlardı zaten. O ara çöpçü ve leopar vatoz çok büyüdüler bi onlar kalmıştı. 2 gün önce farkettim vatozun pulları soyulmuştu ve gözleri bembeyaz olmuştu bugün o da öldü.. Bir çöpçü kaldı..
Akvaryumda hastalık mı var acaba ya da su çok sert olduğu için mi oldu ki? Daha önceden kullandığım filtreyi akvaryumun litresine göre değiştirmiştim.. Filtrenin içine de elyaf almıştım pislikleri iyi çekiyor..
Sera aquatan kullanmıştım 1 gün bekletip öyle değiştirmiştim en son su değişiminde.. Yaklaşık 10 günde 3te1lik su değişimi yapıyordum.. Kullandığım yem sera goldy günde 1 kere veriyordum.. melekler ölmeden önce komşu çocuğu yemi akvaryuma boşaltmıştı o zaman akvaryumu baştan temizledim ve kumu atmıştım.. Akvaryumda kum yoktu, bu bir sorun olur mu?
Şimdi akvaryumu değiştirmeyi düşünüyorum 60 ya da 80 lt bir akvaryum alıp baştan kurmayı düşünüyorum, tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkürler şimdiden..
Herkese merhaba..
Bir süre ara vermiştim balıklar ölünce.. Sonra arkadaşım bana 2melek 2 de ay balığı almış 1 çöpçü 1 de leopar vatoz vardı.. Bir süre iyi gitti ancak ay balıkları öldü ilk olarak.. Sanırım onlar çok sıcakta yaşayamıyormuş, daha sonra da melekler öldü.. Ölmeden önce zeminde duruyorlardı zaten. O ara çöpçü ve leopar vatoz çok büyüdüler bi onlar kalmıştı. 2 gün önce farkettim vatozun pulları soyulmuştu ve gözleri bembeyaz olmuştu bugün o da öldü.. Bir çöpçü kaldı..
Akvaryumda hastalık mı var acaba ya da su çok sert olduğu için mi oldu ki? Daha önceden kullandığım filtreyi akvaryumun litresine göre değiştirmiştim.. Filtrenin içine de elyaf almıştım pislikleri iyi çekiyor..
Sera aquatan kullanmıştım 1 gün bekletip öyle değiştirmiştim en son su değişiminde.. Yaklaşık 10 günde 3te1lik su değişimi yapıyordum.. Kullandığım yem sera goldy günde 1 kere veriyordum.. melekler ölmeden önce komşu çocuğu yemi akvaryuma boşaltmıştı o zaman akvaryumu baştan temizledim ve kumu atmıştım.. Akvaryumda kum yoktu, bu bir sorun olur mu?
Şimdi akvaryumu değiştirmeyi düşünüyorum 60 ya da 80 lt bir akvaryum alıp baştan kurmayı düşünüyorum, tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkürler şimdiden..
Bilgi ve Tavsiye..
Filtre türlerini de bilmiyordum ama baya bilgilendim :) Evet balıkları geri verip elodea yetiştirip bir süre sonra betta almaya karar verdim benim için daha iyi olacak hiç bir şey bilmiyordum çünkü. Herkese teşekkürler.tlitd 2010-09-26 02:46:07
Filtre türlerini de bilmiyordum ama baya bilgilendim :) Evet balıkları geri verip elodea yetiştirip bir süre sonra betta almaya karar verdim benim için daha iyi olacak hiç bir şey bilmiyordum çünkü. Herkese teşekkürler.
Bilgi ve Tavsiye..
Lepistes öldü maalesef. Balıkları geri verip avaryumu temizleyip, hazırlayıp daha sonra 1 2 balık almaya karar verdim zaten umarım alırlar.
Lepistes öldü maalesef. Balıkları geri verip avaryumu temizleyip, hazırlayıp daha sonra 1 2 balık almaya karar verdim zaten umarım alırlar.
Bilgi ve Tavsiye..
Filtrenin üstündekileri mi yazayım? Akvaryumla ilgili biyolojik bir bilgi soruyorsanız bilmiyorum. Akvaryumun debisi de 40 lt civarındadır heralde siz daha iyi bilirsiniz fotoğraflardan.
Filtenin üstünde:
SOBO
WP-1000F
Aquarium İnternal Filter
AC 220V-240V 50Hz 15W
F.Max: 650L/H
Akvaryum: 55X33X19 cm
Bu arada lepistesi kurtarma şansım var mı sürekli yüzeyde yüzüyor şu anda zor hareket ediyor ve hiç kuyruğu kalmamış neredeyse..
tlitd 2010-09-25 21:23:41
Filtrenin üstündekileri mi yazayım? Akvaryumla ilgili biyolojik bir bilgi soruyorsanız bilmiyorum. Akvaryumun debisi de 40 lt civarındadır heralde siz daha iyi bilirsiniz fotoğraflardan.
Filtenin üstünde:
SOBO
WP-1000F
Aquarium İnternal Filter
AC 220V-240V 50Hz 15W
F.Max: 650L/H
Akvaryum: 55X33X19 cm
Bu arada lepistesi kurtarma şansım var mı sürekli yüzeyde yüzüyor şu anda zor hareket ediyor ve hiç kuyruğu kalmamış neredeyse..
Bilgi ve Tavsiye..
Lepistes balığın birinin kuyruğu neredeyse hiç kalmamış parçalanmış gibi görünüyor. Hastalık mı oldu acaba filtre yorduğundan dolayı mıdır?
Akvaryumun hacmini bilmiyorum ama filtrede 650L/H yazıyor. Bu akvaryuma göre çok yüksek sanırım. Hangi filtreden almamı önerirsiniz?
Şu anda dediğim gibi 3 lepistes(1i ölecek sanırım yarına çıkmaz malesef), 1hayalet, 3 neon, 2 de molly sanırım. Buna göre elodea alsam olur mu?
Lepistes balığın birinin kuyruğu neredeyse hiç kalmamış parçalanmış gibi görünüyor. Hastalık mı oldu acaba filtre yorduğundan dolayı mıdır?
Akvaryumun hacmini bilmiyorum ama filtrede 650L/H yazıyor. Bu akvaryuma göre çok yüksek sanırım. Hangi filtreden almamı önerirsiniz?
Şu anda dediğim gibi 3 lepistes(1i ölecek sanırım yarına çıkmaz malesef), 1hayalet, 3 neon, 2 de molly sanırım. Buna göre elodea alsam olur mu?
Bilgi ve Tavsiye..
Sabah kalktığımda 1 neon daha ölmüştü aynı şekilde filtrenin içine girmiş parçalanmış resmen. Filtrenin ayar yeri yok, kısılmıyor sabit çalışıyor.
Hayalet için bir aksesuar almıştım onun içine giriyor, diğer balıklar iyi anlaşıyor o bir sorun çıkarmadı. Ama beslemesi vs mi sorun oluşturur?
Hangi bitkilerden alıp nasıl koymam gerekiyor?
Sabah kalktığımda 1 neon daha ölmüştü aynı şekilde filtrenin içine girmiş parçalanmış resmen. Filtrenin ayar yeri yok, kısılmıyor sabit çalışıyor.
Hayalet için bir aksesuar almıştım onun içine giriyor, diğer balıklar iyi anlaşıyor o bir sorun çıkarmadı. Ama beslemesi vs mi sorun oluşturur?
Hangi bitkilerden alıp nasıl koymam gerekiyor?
Bilgi ve Tavsiye..
Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum ve yeni akvaryum bakmaya başladım yaklaşık 6 gün oldu. Ve soru yağmuruna başlıyorum :) Forumu ve bir çok siteyi gözden geçirdim ama sanırım sorunlarımı sizlere sorsam ve öneri alsam daha iyi olacak..
Amcam bana hediye olarak aldı akvaryum ve balıkları o nedenle pek bir bilgim olmadan başladım. Daha doğrusu geçen sene bi sevdayla almıştım 3 japon ve hepsi de ölmüştü filtreye takılmış şekilde buldum hepsini 1 er gün arayla. Şimdi ise daha tam olarak isimlerini bile bilmediğim balıklarım var. Sanırım; 3 lepistes, 1 çöpçü, 1 şu yosun yiyen (vatoz sanırım), 1 siyah molly, bir de ona benzeyen beyaz var o da molly sanırım, 5 tane de neon(sanırım) ve 1 de hayalet balığı. İlk aldık ve 1er gün arayla neonlar öldü aynı şekilde filtrenin ızgara kısmına yapışmış buldum daha sonra babam 2 tane daha almış onların da 1 i aynı şekilde öldü. Şimdi 4 tane kaldılar.
5 gün boyunca florasanı hiç kapatmadım meğer 12 - 18 saat civarı açık tutmak gerekiyormuş yeni öğrendim. Sağolsun akvaryumcular hiç bir şey anlatmıyor. ilk 3 gün ilaçtan damlattım metilen mavisi sanırım o. Ve fotoğrafta görülen yemi ovalayıp verdim ilk günler günde 1 kere sonra öğrendim ki 2 kere verilmesi gerekiyormuş. 2 gündür 2 kere veriyorum. Hayalet, karanlık ve kuytu yerleri seviyormuş ve canlı yem daha çok seviyormuş onun için bi saklanma aksesuarı aldım bugün de yemi önüne bıraktım balık kepçesiyle ama fazla yemedi sanki.
Neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim daha fazla ölmelerini istemiyorum. Özellikle filtre konusunda endişeliyim bu filtre iyi midir bir çok filtre çeşitleri varmış dış, şelale vs,.. hangisini önerirsiniz.
Akvaryumun ve yemin fotoğraflarını koyayım. Akvaryum çok boş sanki bitki almam gerekiyor mu, gerekiyorsa hangisinden alayım ve nasıl yerleştireyim? Arka cama bir duvar kağıdı koyacağım. Başka bir şey yapmam gerekiyorsa söyleyin lütfen. Bir de akvaryumcu başta bir kum verdi onu yıkarken sürekli boyası akıyordu 1 gün beklettim hala akıyordu ben de değiştirdim bu beyaz taş-kum gibi olanı aldım pek iyi değil sanki ama bunun da başlangıçta bayaa boyası aktı ama sonra berraklaştı o nedenle akvaryuma koydum..
Şimdiden teşekkürler :)

tlitd 2010-09-25 05:03:12
Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum ve yeni akvaryum bakmaya başladım yaklaşık 6 gün oldu. Ve soru yağmuruna başlıyorum :) Forumu ve bir çok siteyi gözden geçirdim ama sanırım sorunlarımı sizlere sorsam ve öneri alsam daha iyi olacak..
Amcam bana hediye olarak aldı akvaryum ve balıkları o nedenle pek bir bilgim olmadan başladım. Daha doğrusu geçen sene bi sevdayla almıştım 3 japon ve hepsi de ölmüştü filtreye takılmış şekilde buldum hepsini 1 er gün arayla. Şimdi ise daha tam olarak isimlerini bile bilmediğim balıklarım var. Sanırım; 3 lepistes, 1 çöpçü, 1 şu yosun yiyen (vatoz sanırım), 1 siyah molly, bir de ona benzeyen beyaz var o da molly sanırım, 5 tane de neon(sanırım) ve 1 de hayalet balığı. İlk aldık ve 1er gün arayla neonlar öldü aynı şekilde filtrenin ızgara kısmına yapışmış buldum daha sonra babam 2 tane daha almış onların da 1 i aynı şekilde öldü. Şimdi 4 tane kaldılar.
5 gün boyunca florasanı hiç kapatmadım meğer 12 - 18 saat civarı açık tutmak gerekiyormuş yeni öğrendim. Sağolsun akvaryumcular hiç bir şey anlatmıyor. ilk 3 gün ilaçtan damlattım metilen mavisi sanırım o. Ve fotoğrafta görülen yemi ovalayıp verdim ilk günler günde 1 kere sonra öğrendim ki 2 kere verilmesi gerekiyormuş. 2 gündür 2 kere veriyorum. Hayalet, karanlık ve kuytu yerleri seviyormuş ve canlı yem daha çok seviyormuş onun için bi saklanma aksesuarı aldım bugün de yemi önüne bıraktım balık kepçesiyle ama fazla yemedi sanki.
Neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim daha fazla ölmelerini istemiyorum. Özellikle filtre konusunda endişeliyim bu filtre iyi midir bir çok filtre çeşitleri varmış dış, şelale vs,.. hangisini önerirsiniz.
Akvaryumun ve yemin fotoğraflarını koyayım. Akvaryum çok boş sanki bitki almam gerekiyor mu, gerekiyorsa hangisinden alayım ve nasıl yerleştireyim? Arka cama bir duvar kağıdı koyacağım. Başka bir şey yapmam gerekiyorsa söyleyin lütfen. Bir de akvaryumcu başta bir kum verdi onu yıkarken sürekli boyası akıyordu 1 gün beklettim hala akıyordu ben de değiştirdim bu beyaz taş-kum gibi olanı aldım pek iyi değil sanki ama bunun da başlangıçta bayaa boyası aktı ama sonra berraklaştı o nedenle akvaryuma koydum..
Şimdiden teşekkürler :)

SON MESAJLAR
- Bilmediğim Japon Balığı fishhyy, 21:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryumda Betta Beslemek İstiyorum. fishhyy, 21:42
Yeni Üye Forumu - Albino Clarias Sorunlar Gurusti, 21:40
Kedi Balıkları Forumu - Beta Balığım Dipte Duruyor Karnı Şişmiş fishhyy, 21:40
Yeni Üye Forumu - Altın Akvaryum Rezilliği merutay, 21:38
Şikayet Var! - Dekorasyon Önerisi fishhyy, 21:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtech Jungle Style Tank bendeniztayfun, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - 96 Litre Akvaryum Canlı Yükü Fazla Mı? Mustafa7135, 21:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Akış Hızı koraykbl, 20:27
Filtreleme Seçenekleri - Balıklarım Artemia Yemiyor koraykbl, 20:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Teleskop Japon Balığı Hava Motoru Olmadan Yaşar Mı Alperen Ersen, 20:22
Yeni Üye Forumu - Süs Havuzu Balıklarım GhostKoi, 19:57
Yeni Üye Forumu - 225 Litre İwagumi mustafazkara1, 19:56
Akvaryum Tanıtımı - Kuru Başlangıç Methodu İle Hemianthus Cuba CoryCory, 18:37
Akvaryum Tanıtımı - L144 Yavruları Almdr07, 18:18
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Güney Amerika, Doğu Afrika Ve Asya Köşesi :) AtlasPoyraz, 17:34
Akvaryum Tanıtımı - 1 Haftalık Tankta Beyaz Benek Hastalığı Nickim10Harf, 17:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı ₩€€₩, 17:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Filtresi Hakkında Hidro Dinamik, 16:53
Yeni Üye Forumu - Tamir Edilmiş Akvaryum Anselmo458, 16:45
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum İçin Arıtma Cihazı CoryCory, 16:23
Yeni Üye Forumu - Balığımın Alt Yüzgecinde Sivilce Gibi Şişlik Var asrinnn, 15:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Su Salyangozları Ve Bitki Aguamentist, 14:30
Yeni Üye Forumu - Bulanık Su SertronicA, 14:05
Yosun - Akvaryum Dizayn Balıkmeraklisi, 13:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Isıtıcı Akvaryumun İcinde Patladı TuRKeR, 13:12
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Yüzmüyor suslu, 10:47
Yeni Üye Forumu - Bioball Ve K1 Kaldness Alternatifi cafermutlu, 10:42
Filtreleme Seçenekleri - L144 Shortfin Ve Süper Red Shortfin Eşleşirmi scorpion26, 09:39
Yeni Üye Forumu - Tropheus Red Moliro Çağatay Tozak, 09:31
Tropheus - Dubouisi Maswa Akvaryuma Uygun Mu Orhan76, 09:00
Yeni Üye Forumu - 15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu NightWist, 07:13
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Da Beyazlık Var Gibi merutay, 04:17
Hastalıklar ve İlaçlar - 8 Litreye 50 Watt Isıtıcı? merutay, 04:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fanusta Karides Tonikross, 03:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Zeytin Bitkim Adaptasyon Sürecinde Mi ? Byskai, 02:58
Bitki Türleri ve Bakımı - Apisto. Agassizii “blue Flame” Itokin, 01:01
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Akvaryuma Bitki Önerisi fishhyy, 00:46
Yeni Üye Forumu - 96 Litre Akvaryum Canlı Yükü Mustafa7135, 00:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bulanık Su Bakar Mısınız ? merutay, 23:49
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurulum Tavsiyeleri Bekliyorum merutay, 23:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Uzun Aradan Sonra Bitkili Akvaryum AHLİ59, 23:36
Akvaryum Tanıtımı - Taban Altı Ve Zeminde Yosun Sorunu CoryCory, 23:32
Yosun - Beta Balığı Kuyrukta Hastalık Taha Yanık, 23:26
Yeni Üye Forumu - Yeni Lepistes Tankı Yusuf55555, 22:57
Yeni Üye Forumu - Tanktaki Canlılar Uyumlu Mu Ve Öneri Emreco, 22:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Gemma Yemler Hk. MertSoyumert, 22:30
Malzemeler ve Yemler Forumu - Bu Hangi Salyangoz ? omer1937, 22:22
Yeni Üye Forumu - Betta Balığım Hakkında elfcelk, 22:15
Yeni Üye Forumu - Neocaridina Reloaded (vahşiye Dönüş) merutay, 22:06
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Hwa Ebidama Glassgarten Karides Yem Paketi evrimdoğanlar 21:53
- Akvaryumları Boşaltıyorum Hb White Lep Tül Melek metsi 20:47
- Albino Full Red delir 20:13
- Lepistes-molly-kılıçkuyruk edis 19:54
- Fluval 407 Cihanmir 19:05
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 18:47
- Damızlık Süper Red Tül achiiles_622 18:34
- 130-55-70 Yandan Sumplı Mobilyalı Akvaryum achiiles_622 18:34
- Cyprichromis Microlepidotus Kiriza F1 achiiles_622 18:34
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red 1e 5d yamansengonca 18:23
- Mikrokurt, Su Marulu(pistia) Ve Sessiflora akomania 18:18
- Kırmızı Burun Tetra&albino Cüce Vatoz&werneri Rai. akomania 18:18
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 18:03
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 18:03
- Bacopa Monnieri ternapi 17:59
- Medaka Yumurtası ternapi 17:59
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 17:16
- Sağlıklı Beta Balığı demg 17:15
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 17:12
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 17:09
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 17:09
- 150x60x60 Akvaryum Ve Armatür HayatımızBalık 16:33
- Gold Severumlar Damızlık Altı HayatımızBalık 16:33
- Temporalis ( Çikolata ) HayatımızBalık 16:33
- Bulgarian G.s. Point Ve Albino Platinyum Melek bonker0618 16:15
- E Blue Acara BirolKenar 16:09
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 15:33
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 15:33
- Channa Bleheri Rainbow Denizhann 15:17
- L 134 -201 - 333(333 İndirim) muyat 14:13
- Cüce Vatoz mertank 12:56
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 12:39
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 12:39
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 12:27
- Chihiros B60 Jbl Artemio 1 GreeNWooD 12:27
- Vampir Yengeç Çifti GreeNWooD 12:27
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 12:12
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 12:12
- Blody Mary / Sarı Ateş Karides gokhantiknaz 11:43
- Full Set Karides Akvaryumu gokhantiknaz 11:43
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 11:43
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 11:43
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 11:39
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 11:11
- Rasbora Arıyorum Miller 11:11
- Caridina Karidesler İndirimli Fiyat karidesrehberi 10:42
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 10:42
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 10:42
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 10:42
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 10:40
KULLANICILAR
- 143 Online Kullanıcı, 78 Üye
Online Kullanıcılar
yakamoz-ga,
Gastropoda,
GhostKoi,
HarunYILDIRIM,
AtlasPoyraz,
Rafayel,
ternapi,
Hidro Dinamik,
ardaagnaday,
AmatorBetaci,
mar76,
Ozgur1734,
Mustafa7135,
xfear,
exCaLiSTa,
Nickim10Harf,
PufferKingdom,
Beta Necmi,
Alera,
1win_kg_bdMi,
emirtugrayavuz,
MiSoSiKiaN,
haluk,
EKAR,
hepatik,
edis,
artgy,
mustafazkara1,
safran_75,
ali gül,
muratskara,
Yigitert123,
czafer58,
Öğretmen Ali,
efsane07,
Koksal Gurkan,
can0101,
Smokie,
darkaura,
mrah,
Almdr07,
baris.02,
brkcndn,
mehmetsah1n,
Murat ÇOLPAN,
Aytekin Alkan,
Mrayicik,
Gslv34,
Ege arslan,
MCY4,
Emreco,
NightWist,
KurtOrman,
HayatımızBalık,
Uriel,
Tataaa4325,
Tayyareci,
Harun.burak,
Akax,
emreemin,
M_IKIZLER1,
Dervishm,
namsada,
Anselmo458,
reprise,
mimar55,
Amati340,
wolverin,
otantikakvaryum,
Kemalk41,
ThanatoZek,
Furkann,
yamansengonca,
Tuby,
Cucevatozcu,
egedin,
fiXer,
AHLİ59,
YigitAlpCicek,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.