ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
vlkncm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
56
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Ekim 2010 21:49
Son Ziyaret:
03 Ekim 2023 10:00
Toplam Mesaj:
173 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
volkan cam
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1980
Yaş:
44
İl:
Istanbul
Meslek:
Satış , Pazarlama
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

vlkncm

SON 10 MESAJI

Web Sitesi Görüşleriniz
[QUOTE=pofdzm] "freenom" sitesinden ucuza ve ya da bedavaya alabilirsiniz.[/QUOTE]
Kuzemimde vardı onunkine ekledim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

[QUOTE=Nötr10]Domaini nereden aldiniz acaba [/QUOTE] godaddy den aldım yıllık 36 tl gibi rakama geldi.
Web Sitesi Görüşleriniz
[QUOTE=lemur]Güzel ve keyif veren bir site olmuş. İçerik zenginleştikçe daha da çekici hale gelecektir. Tebrik ederim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim her gün yada iki günde bir bilgiler eklemeye çalışacağım .
Web Sitesi Görüşleriniz
Arkadaşlar malum virüs nedeni ile evde oturduğumuz dönemde sıkıntıdan patlamak üzereyken bir web sitesi kurmak aklıma geldi . Sizlerin de önerisini almak olumlu ,olumsuz fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Sitenin herhangi bir ticari amacı yoktur. Şuan hala yapım aşamasında her gün yeni bir şeyler eklemeye çalışıyorum.


http://akvaryumbilgidunyasi.com [EDIT]vlkncm,2020-06-08 18:47:49[/EDIT]
Tüm Yosunlardan Hidrojen Peroksitle Kurtulun.
[QUOTE=vlkncm]Arkadaşlar merhaba resimdeki akvaryum iş yerimde ve ufak bir değişiklik yapmak için evde iptal ettiğim akvaryum daki kumlardan biraz ekleme yaptım fakat bir süre sonra mavi yeşil türü yosun taşları ve bitkilerin üstünü kaplamaya başladı düzenli olarak vakumlayarak yosunları alıyorum ve su değişimi yapıyorum fakat bir türlü tamamen kurtulamadım okuduklarımdan antibiyotik ve oksijenli su tedavisi tedavisini yapmayı düşündüm ama bu akvaryum da herhangi bir filtre vb birşey yok.Dozu nasıl ayarlamam gerek bilmiyorum iş yeri olduğu için karartma yapma şansım da yok .


EXCEL gübre ve hafta da 1 %50 su değişimi ile yok denicek kadar azaldı.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/100063/161220191858161.jpg[/IMG][/QUOTE]
Tüm Yosunlardan Hidrojen Peroksitle Kurtulun.
Arkadaşlar merhaba resimdeki akvaryum iş yerimde ve ufak bir değişiklik yapmak için evde iptal ettiğim akvaryum daki kumlardan biraz ekleme yaptım fakat bir süre sonra mavi yeşil türü yosun taşları ve bitkilerin üstünü kaplamaya başladı düzenli olarak vakumlayarak yosunları alıyorum ve su değişimi yapıyorum fakat bir türlü tamamen kurtulamadım okuduklarımdan antibiyotik ve oksijenli su tedavisi tedavisini yapmayı düşündüm ama bu akvaryum da herhangi bir filtre vb birşey yok.Dozu nasıl ayarlamam gerek bilmiyorum iş yeri olduğu için karartma yapma şansım da yok .



[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/100063/161220191858161.jpg[/IMG]
Kabarcık Merdiveni Sorunu
[QUOTE=Yas400]Kullanmaya başlayalı bir gün oldu ve merdiven difüzör şimdiye kadar kullandığım en iyi difüzör diyebilirim. Sistem kendi sorununu tahmin ettiğim gibi kendi çözdü. Şu an durum şu sisteme nohut büyüklüğünde giren co2 0.5 kalemin kağıtta bıraktığı iz gibi bir büyüklükte çıkıyor. Sağa sola uçan kabarcıklar yok çözülmeyen gaz yok. Vorteks den sonra gördüğüm en iyi çözünme. Belki nano tanklarda görüntüsü sorun yaratır ama onun dışında hiçbir kusuru yok. Eğer sistem sorun çıkartmadan devam ederse 20 liraya alabileceğiniz en iyi difüzör olacaktır. Beklemiyordum bu performansı.[/QUOTE]Merhaba aynı difizörü ben de uzun süredir mayalı da kullanıyorum çok hoş bir görüntü sağlıyor du bugün limon tuzu ve karbonat ile denedim 2.sırada baloncuklar toplanıyor ve sonra yukarıya doğru hızlıca çıkıyor bir çok kez yıkamama rağmen düzelmedi mayalı da böyle bir sorun yaşamıyordum siz problemi nasıl çözdünüz. Benim sistemim saniye de bir kabarcık gibi çalışıyor. (size yazdıktan sonra yavaş yavaş düzeldi) [EDIT]vlkncm,2019-09-05 00:46:58[/EDIT]
Aphanius Mentoides
[QUOTE=MertYılmaz][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/193134/050820191039561.jpg[/IMG]
Erkeğimiz baskınlaştı, iyice kararmaya başladı. Bu süreç içerisinde lekeleri daha da belirginleşti ve kuyruğunda da noktasal lekeler oluştu. Diğer erkekleri ne yazık ki kaybettim, tek kaldığından şuan tankta resmen terör estiriyor, dişi takviyesi yaptığım vakit bolca yumurta alacağımı düşünüyorum [/QUOTE]
Mert selam hiç karpuz verdin mi balıklara vermediysen bir dene saldırıyorlar ben balıklarımı arkadaşıma vermiştim o geçen bir video attı şok oldum :)
Sjoestedti Günlüğü
Merhaba yazınızı tesadüf gördüm ve bu türden elinizde olmasına sevindim ben de yumurtadan yetiştirdiğim erkek de dişi balıklarım bazılarını kendi hatam bazılarını sebebsiz yere kaybettim yumurta almak için çok uğraştım fakat zar zor toplamda 50 yumurtadan 3 tanesini yaşatabildim 2e1d olarak killifish üretimi yapan (sihirli balık kiti) arkadaşıma verdim. Sanırım şuan 1 sizde bir de onda var çok güzel balıklar umarım sağlıklı yavrular alırsınız.
Türkiye'de Killifish Besleyenler
[QUOTE=vlkncm]Arkadaşlar elimde 2 adet Fundulopanchax Sjo erkek fazla elinde dişi olan var ise gönderebilirim.[/QUOTE]
Balıklar Onur Kaya bey için ayrılmıştır.
Türkiye'de Killifish Besleyenler
Arkadaşlar elimde 2 adet Fundulopanchax Sjo erkek fazla elinde dişi olan var ise gönderebilirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.