ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
by_nemesis
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Aralık 2010 19:11
Son Ziyaret:
02 Ekim 2011 20:10
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Soner Özkara
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Afyon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Black Moly için tuz şart mı?
Aynı sıkıntı bendede var. Bir bakıyorum siyah erkeğin gözü şişmiş, ertesi gün bakıyorum dişinin gözü şişmiş, ikinci günlerinde gözler sağlam. Birde akvaryumdaki onca balıktan sadece dişi beyaz benek oluyor ve bir türlü iyileşmiyor kurtulamıyor. Halbuki beyazlar ne kadar sağlam ben bu siyahları bir türlü sevemedim. Vatozların varlığından dolayı tuzda kullanamıyorum.
Dış parazit böyle birşeymi?
   GÜNCEL


Selamlar , balığımdaki lekeler biraz daha çoğaldı ve koyulaştı , dışkısı vs herşey normal görünüyorken birden balık yüzmeyi bıraktı.Vatoza yem olmasın diye bir filenin içine aldım genelde ters duruyor ölüceğinden emindim solunumuda durunca akvaryumdan çıkarıcaktım.Aradan 1 hafta geçti ve bugün yemi görünce yüzmek için çırpındı ve az da olsa yedi.Ölmesini istemiyorum bu durumda elimden ne gelir ?Acaba balığım yaşarmı? Siz tecrübeli Akvaristlerin yardımlarını bekliyorum.Saygılar by_nemesis2011-03-23 22:38:10
Balıklarım sabit duruyor
 Selam. Isıtıcınız olmasına rağmen su saıcaklığı neden sabit değil ?
 Sabitleyince sorunun çözüleceği kanaatindeyim. Saygılar.
moli ölümleri
[QUOTE=ByFeArR] Benimde Düşüncem Yorgunluk die düşünüyorum ama olmayabilirde suyun sıcaklıgı 26 27 derece 1 e 3 disi olması grktgni biliyorm ama fazla kalabalık olmasın die almıyorum erkek disileri aşırı kovalıyordu iteliyordu hatta yorgunluk olablir ama suan 1 tane disim kaldı hamile ona fazla bulasmaz oldu haftada 2 kere dip cekimi yapıyorum akvaryumumda gurami moli vatoz cöpcü pengasus balıkları var 30 litre akvaryum 10 balık var . [/QUOTE]

Akvaryumunuzda Pangasius varmış. İlk kurduğum zaman bendede vardı ve lepisteslerimi ağzına alıp öldürüyordu. Pangasius un boyutuna göre bu durumu gözardı etmeyin.
yavruluk düzeneğim...
Eldeki imkanlar kısıtlı olunca güzel bir çözüm ama akvaryumun kendisi zaten yavruluk kadar. Mümkünse daha büyük bitkili bir akvaryum edinmeniz lazım.
Plati yavruları.
Bu durum normal olabilir çünki benim plati yavruları da çok küçüktü neredeyse mercekle bakılacak kadar, büyümeleri de çok yavaştı. daha sonra doğan moli , lepistes yavruları zaten büyük - renkli doğmuştu ve çok çabuk geliştiler.
Yeni balık
[QUOTE=dzexer] [QUOTE=fatih şahin]Teşekkürler .[/QUOTE]

Pangasius bakabilirsiniz hiçbir zararı olmaz. Ve akvaryumunuz yeterince büyükse çok büyük boyutlara ulaşabilirler. 
[/QUOTE]


Gizemli lepistes ölümlerinden sonra dikkatle izlediğim tankımda pangausun lepistesleri yediğine şahit olmuştum. Yutamayıp tükürüyor ama lepistes hayatını kaybediyordu, kesinlikle pangaus önerilmez.
 Hiç denemedim ama Melek le birlikte yaşayabilir diyorlar (Yeni doğan yavrular hariç)Araştırmanızda fayda var.
3.5 Aylık Kılıç Kuyruklarım ...
Maaşallah çok güzel yavrular ama resim açıldığında ilk gözüme çarpan sehpanın akvaryumdan küçük olması acaba sıkıntı olmazmı?
NEDEN WWW.AKVARYUM.COM DA ÜYESİNİZ?
Arama motorunda karşıma çıkan ilk forumdu.
Dış parazit böyle birşeymi?
[QUOTE=asikanarya]

Hayır efendim bence lekeleriniz normal değil, benim portakalchiclidimin birinde de bu tür lekeler oluşmaya başladı ben de çare arıyorum balığınızda kaşıntı var mı? Benim portakalım kaşınıyorve bütün balıklarıma da yayılmaya başladı da.

[/QUOTE]


Hayır, lekeler dışında kaşıntı yada herhangi bir anormallik yok. Akşam pul yeme sarımsak suyu damlatıp verdim, kapış kapış yedier ama bu soruna çare olur mu bilmiyorum?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.