ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
guscu_kf
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Ocak 2011 18:45
Son Ziyaret:
16 Ağustos 2013 14:31
Toplam Mesaj:
26 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yasin Daşdöğen
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yasin Daşdöğen
Ders alınmış bir başarısızlık başarı demektir.

SON 10 MESAJI

Balıklarım bana bakıyor :(
Akvaryuma parmağını sokma
Yeni Başlıyorum fikirlerinize ihtiyacım var
[QUOTE=efee2000]Şeyda Hanım,
Küçük ve bitkili bir akvaryuma bakmak bazen büyük akvaryuma bakmaktan daha zor olabiliyor. Özellikle su değişimlerinde çok dikkatli olmak gerekebilir. İleride zaten büyük bir akvaryuma mutlaka ihtiyaç hissedeceksiniz. Benim size tavsiyem 250 lt bir akvaryumla malawi türleri ile başlamanız. Eğer lepistes ve bitkili akvaryuma ayrıca bir ilginiz yok ise ciklet türleri ile forumdaki bilgilerden de faydalanarak hobiye  başlayabilirsiniz.
[/QUOTE]

Aynen katılıyorum benim iki tankım var ciklet ve lepistes tankı ciklete yaklaşık olarak 1 yıl önce başladım, onun öncesinde 5 yıldır lepistes bakıyorum ciklete göre bitkili akvaryum daha meşakatli...
Yunus cikletlerimin rengi değişti
Merhaba birçok ciklet türü stres anında, çiftleşme dönemlerinde vs renk değiştirebilir bu gayet normaldir.Fakat yinede resim görmeden kesin bişey söylemek yanlış olabilir.
Büyümüyorlar.
Selam, yavruların gelişebilmeleri için onları geniş hacimli bir akvaryumda beslemelisin aksi takdirde pahalı yemler vitaminler vs pek işe yaramıyor.
sp ağzı dolu ne yapıcam?
Yardımlarınız için teşekkürler ufak bi tankım var ama asıl mesele anneye zarar vermekten korkuyorum.birde dişinin ilk yavruları olduğu için tereddüt ediyorum yavruya kendi baksa dahamı iyi olur diye.ama şimdi dediğiniz gibi kusturma vidyoları izleyip çözmeye çalışıcam sağolun.
sp ağzı dolu ne yapıcam?

Arkadaşlar iyi akşamlar sarı prensesimin yavruları çıkmış ağzının içinde görebiliyorum yavruların hayatta kalabilmeleri için illa kusturmammı gerekli eğer kusturmalıysam nasıl yapacağım bu konuda hiç tecrübem yok sizin yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

Yunuslar hangi boyuta ulaştıklarında yumurtlarlar?

Teşekkürler ama soru bu değil yunuslarım zaten çiftleşiyorlar.Benim öğrenmek istediğim ne zaman üreyecekleri ve alihan arkadaşımda 1 , 1.5 yaşlarında üreyeceklerini söylüyor peki benim balıklarım ortalama kaç yaşlarındadır? 8-9 cm boylarındalar!

Yunuslar hangi boyuta ulaştıklarında yumurtlarlar?
Anladım peki benim yunuslarımın boyunda balıklar ortalama kaç yaşlarında olurlar.
Yunuslar hangi boyuta ulaştıklarında yumurtlarlar?

Merhaba arkadaşlar öğrenmek istediğim bu benim yunuslarım 8-9 cm civarındalar ve birkaç kez çiftleşirken gördüm acaba üremeleri için ortalama olarak hangi boyutlara gelmeleri gerekiyor?Şimdiden teşekkürler.

Yunus ve sarı prenses çiftleşmesi
Arkadaşım sizden ricam lütfen bu balıkların soyunu evinizden dışarıya cıkartmayın.sonra petshop dan yunus alıyoruz yunusa benzemiyo prenses alıyoruz prensese benzemiyo lütfen...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.