ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
KÖYLÜ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Ağustos 2011 14:47
Son Ziyaret:
03 Ekim 2023 00:03
Toplam Mesaj:
172 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
atilla kahraman
Doğum Tarihi:
02 Temmuz 1983
Yaş:
40
İl:
Izmir
Meslek:
öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/115232.jpg[/img] moss dünyası

SON 10 MESAJI

Librel De-dp Dtpa Şelatlı Demir Gübresi
Sercan hocam özelden mesaj attım bakabilirmisiniz
dış filtre deneyimleri(Dış filtre almadan bir göz atın)
Arkadaşlar bende JBL e901 filtre var ama birinci yılında akvaryuma hava püskürtmeye başladı. Nedeni pervane miknatısinin asinmasiymis. Ne pervane, mil ve contalar gibi bir sürü parçası garanti kapsamında değilmiş. Sadece motor çalışmazsa garanti kapsamındayamış.
Velhasıl 4 sene garantili diye 500 600 lira verip aldığımız filtre birinci yılında bozuluyor ve garanti hiç bir işe yaramıyor. 200 liraya Sun Sun almadigima pişman oldum.

JBL de mi tek böyle garanti şartları yoksa tüm filtrelerde mi bilemiyorum ama bu bana audinin motor dışında hiç bir parçasına garanti vermemesine benziyor. Mesela fren balatası sıyırsa bana ne ben motora bakarım gerisi garanti dışı demesine benziyor
Jbl Dış Filtre Garanti Kapsamı
Değerli arkadaşlar JBL Almanya'dan mesaj gelmiş hemen ertesi gun. Malesef söyledikleri sadece Almanca İngilizce ve Fransızca iletişim kurabiliyoruz yazmislar. Bende yarım yamalak ingilizcemle durumu bir daha anlatıp gene beklemeye başladım.
Bu arada ürünün kutusundan çıkan katologu iyice okudum. Aşınabilen yipranabilen tüm parçalara garanti vermiyoruz yazmışlar. Yani petgarden dakika teknik servis elemanının dediği gibi sadece motor kısmına garanti veriyor. Motor bozulursa garanti kapsaminda. Onun Dışında hiçbir şekilde garantiye girmiyor. Ben öyle anladım. Elinde olan arkadaşlar katolga birde sizler bakın ben mi yanlış anladım. JBL deyip en kalitelisi deyip bir ton para verdiğimiz 4 yıl garantisi var diye tercih ettigimiz filtre malesef hayal kırıklığından öteye gidemiyor bence.

Şimdiden araştırmaya başladım. İlk fırsatta tamirini yaparak elimden çıkaracagim. Yerine garanti kapsamını uzun uzun okuyarak karar vereceğim bir filtre alacağım.
Almayı düşünen tüm arkadaşlara başıma gelenleri okuyup almasını yada almamasını tavsiye ederim.
Jbl Dış Filtre Garanti Kapsamı
Hocam benimki ilk çalıştırmada olan hava değil. Yani birkaç gün şurup kesilmiyor. 8 aydır belki de sürekli hava puskurtuyor. İlk kurulumdaki hava olsa 1 hafta da en geç kesilmesi lazım.

Durumu anlattım teknik servise pervane miknatisi asinmistir ondan olur dediler
Jbl Dış Filtre Garanti Kapsamı
Merhaba değerli arkadaşlar.
JBL e901 model dış filtrem var. Hepiniz bilirsiniz ki JBL hem kalite olarak hem fiyat olarak dış filtre sıralamalarında ilk başlarda gelir. Fakat JBL ile ilgili yaşadığım bir sorun beni hayal kırıklığına uğrattı.
Filtre bir süredir akvaryuma hava püskürtüyor. Sanki yeni faaliyete geçmiş ve içinde kalan havayı atıyormuşcasına ortalama 20 dakkada bir bir miktar hava püskürtüyor. sorunu petgarden a ilettim pervane mıknatısından olur asinmistir dediler. Ama bir yıllık cihaz nasıl olur deyip şaşırdım kaldım. Peki ne yapcaz deyince bir şok daha garanti kapsamı dışında kalıyor sorununuz dediler. 600 liraya yakın para verip en kalitelisi ve 4 yıl garantili dediğim cihaz 1 yılı doldurmadan sorun cıkardı. Ama garantisi de bir işe yaramadı.

Bende durumu ayrıntılı bir şekilde JBL bin Almanya sitesine mail attım. Olanı biteni anlattım ve sordum tabiki sizce demi garanti kapsamı dışında kalıyor diye. Eğer öyleyse bilelim ki 3 kat fazla para verip JBL almayalım Sun Sun hepimizin işini görür hemde üçte bir fiyatına diye son lafını da söyledim. Bakalım ne diyecekler.
Size hem durumu anlatayım hemde danışma olayım. Buna benzer durum yaşayan var mı. Yada mıknatıs aşınması garanti kapsamında değil demeleri sizce doğru mu.

Su Değerleri Ve Ro Sistemi Tavsiye
Değerli arkadaşlar.
Co2 come konusundaki tatlı sert tartışmalarınızı okudum. Valla bir ben varım sanırdım co2 çözmek için cebellesen. Ama sizlerin yazılarınızı okuyunca anlaşılan bu iş o kadarda kolay değil.
Ben suan max mix turbo olanı kullanıyorum jbl e901 e bağlı ama ph 7.4 ten aşağı düşmüyor. Saniyede 1 kabarciktan az fazla veriyorum hemen disari atmaya basliyor co2 yi. Kafayı yiyecem millet bit kadar seramik diffuzerlerle olayı hallediyor. Benim yapmadığım şey kalmadı ama suyu yumsatamadim
Ilk Bitkili Akvaryumum (60x40x40 Hi-tech)
Emrah bey merhaba bende İzmir'de oturuyorum konunuzu incelerken rotala macrandra diktiğinizi gördüm. Bende bu bitkiden almayı düşünüyorum bizim çeşme suyunda yetiştirebilirmiyim. Malum buralarin sulari cok sıkıntılı. sizdeki bitki ne durumda gibi
Yaşmut Tunç Sönmezoğlu Şikayet
Merhabalar arkadaşlar. Tunç eden daha önce alışveriş yaptım. Seachem dışında kullandığım tek gübre kendisinin gübresidir. Evet gubreler gayet başarılı ama bazi özel sebeplerden dolayi musteri memnuniyetine pek dikkat etmeyen bir abimiz diye düşünüyorum. Sağlıklı şekilde gübre alabilmek baya baya şansa kalıyor zira mail yoluyla iletişim oldukça zor. Üstüne birde kendisinin sizin mailinize evet, hayır veya tamam gibi tek kelimelik cevaplar vermesi işin içinden çıkılmasını iyice zorlaştırıyor. Bircok gubreyi ve katkiyi cogu hobici kendisi yapiyor yada amatorce kimya ile ugrasan hobicilersen temin edebiliyor. Fakat özellikle mikro element gubresi konusunda ülkemizde sıkıntı yaşandığını ve Tunç beyin gübrelerinin seachem flourish e alternatif tek gübre gördüğüm için bu hobinin kendisine ihtiyacı var diye düşünüyorum. Fakat para vererek aldığımız bir ürün kaliteli olsun olmasın ucuz olsun olmasın ürünün yanında musteri memnuniyeti aramak hepimizin hakkı. Bende senede yüzlerce kişiye bitki gönderen birisi olarak zaman zaman 20 liralık bitki alan genç bir kardeşime günlerce açıklama yaptığım oluyor. Sonuçta bu bir hobi ve paylaşımlar arttıkça güzelleşiyor. Zira Ergün hocamı bu hobi sayesinde tanıdım. Ve hobi sayesinde onun gibi çok sağlam bir dost sahibi olduğum için bu hobiyi bir kat daha fazla seviyorum. Keşke Tunç bey daha ilgili olsa olamıyorsa da satış yapmasa hem kendisi tepki alıp Üzülmez hemde müşterileri yani bizler gerilim yasamayiz. Hepinize sağlıklı hobiler.
HAQOS EXPRO-500 Filtre incelemesi
Mustafa hocam fiyat olarak baya uygun ama petburada sitesi filtre ile ilgili tek kelime etmiyor. Ilanda ne yazıyorsa o deyip gectiler. Tuhaf bir satıcı. 25 lira gibi bir fark var haqos ile arasında.

50 liraya 2. El haqos mu
65 liraya easy aqua mi
90 liraya sıfır haqos mu
Karar vermedim
HAQOS EXPRO-500 Filtre incelemesi
Merhaba arkadaşlar em geç bir iki gün içinde haqos yada easy aqua aşkı filtrelerden birini almayi düşünüyorum easy aqua vereceğim linkte baya hesaplı ama iki fiyat var bana aynı ürün gibi geldi ama birisi 65 diğeri 73 lira. ikisi arasında fark var mı acaba.
Birde haqos mu easy aqua mi haqos 90 lira easy aqua 65 lira. Siz ne dersiniz

http://www.petburada.com/index.php?B=Arama&Arama=Easy+aqua+
link bu

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.