ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
serkan üstün
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Haziran 2006 15:41
Son Ziyaret:
17 Ocak 2011 17:30
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kadir serkan üstün
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
kuyumcu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

serkan üstün DARICA 100*50*60 DİSCUS

SON 9 MESAJI

discus davranış

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar şu an su şartlarım normal görünüyor. belkide dediğiniz gibi stres olabilir peki bu durumu düzeltmek için yani streslerini ortadan kaldırmak için ne yapmam lazım.saygılar

discus davranış

selam arkadaşlar siz değerli üstadlara danışmak istediğim bi konu var sabah akvaryumun ışıklarını yakınca bütün balıkların bi araya toplanmış tepkisiz şekilde durduğunu farkettim. daha önce birbirlerini kovalayan lar bile kardeş gibi olmuş renkleri her zamankinden daha canlı akvaryumun üst bölgelerini kesinlikle kullanmıyolar hep dipteler kaçmak istediklerinde bile dibe doğru kaçmak istiyolar anlamadığım neden dün birbirlerini kovalayan balıklar bugün yapışık bi şekilde yan yana duruyo. hepsi iç içe kümelenmiş bi şekilde acaba yanlış olan ne?

Discusum yumurtladı.

Teşekkürler mete bey.İç ve dış parazit tedavisini uygularken hangi ilaçları kullanmalıyım ve nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

SAYGILAR.

 

Discusum yumurtladı.

Selam arkadaşlar. Bi konuda siz tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Bu sabah akvaryumun ışıklarını açınca beni çok heyecanlandıran bi durumla karşılaştım. Discuslarım dış filtrenin emiş borusuna yumurtlamıştı.yanlız yumurtayla hiç ilgilenen bi balık görmedim ve hangisinin yumurta bıraktığınıda bilmiyorum. Yumurtalar beyazlaşmıştı ve küçük discuslarım afiyetle yiyordu yumurtaları.   Benim ne yapmam lazım şu anda. Bu ilk oluyo yumurta konusunda hiç tecrübem yok.

discus akvaryumuna vatoz sart mı?

Bencede şart deyildir benim akvaryumumdada vatoz var ve bende çıkartmayı düşünüyorum. Discus larımı çok rahatsız ediyor,bulabilirsem cüce vatoz alacağım tavsiyev ederim.

 

Discus iç parazit

Tedaviyi ayrı bi karantina akvaryumum var orda yaptım Can bey. Akvaryumun suyunu ana tanktan doldurdum ve flagyl eriterek akvaryum suyuna boşalttım. Yemlerinide belli bi süre sarımsak suyunda bekleterek verdim,bu arada Mesut beyin vermiş olduğu bilgiyle her gün flagyl eklemeden önce %20su deyişimi yaptım. Mesut bey,Zerhan bey ve Eren beye de vermiş olduğu tavsiyelerden ötürü tekrar teşekkür ederim. SAYGILAR.

Discus iç parazit

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler,vermiş olduğunuz tavsiyeleri uygulamaya başladım dün itibariyle flagyl ve sarımsaklı yem ile tedaviye başladım.Şaşırtıcı bi şekilde balığımın iştahı açıldı şuan gayet güzel verdiğim yemi yiyor rengindede gözle görülür bi düzelme var sayenizde. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim. Saygılar.

Discus iç parazit
Hayır yere sürtünme gibi bi durumu yok sadece rengi karardı ve verdiğim yemlere karşı ilgisiz kendine bi yer seçti ve oradan pek ayrılmıyor. Düne kadar rengi falan çok güzeldi ama bugün karardı.akvaryumum kumsuz sadece kütüklere tutunuş bitkilerim var.
Discus iç parazit

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim size bi sorum olacaktı, balığımda iç parazit oluştu tedavi esnasında en etkili ilaç olarak flagyl öneriliyor, yanlız kullanım esnasında su deyişimi ne kadar sıklıkta olmalı.Dişi discus'umda iştahsızlık ve renginde kararma var ve beyaz dışkı yapıyor.Daha etkili bi tedavi yöntemi önerirmisiniz.

numanoglu19862006-6-5 15:39:12

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 31 Online Kullanıcı, 17 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.