ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ylmzemirr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Nisan 2024 21:22
Son Ziyaret:
17 Saat 31 Dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [0.31 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emir Yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

--Emir Yılmaz

SON 5 MESAJI

Siyah Bitki Kumunda Ciklet
Merhaba konu hala günceldir bilgisi olanları bekliyorum. Ona göre kum değişimi yapacağım, siyah hagen bitki kumunda cikletler ve üremelerinde sıkıntı olur mu?
Siyah Bitki Kumunda Ciklet
Sarı prenses ve iceman koyacağım akvaryumuma fakat daha önceden siyah bitki kumu ekmiştim bu kumun cikletler için onerilen bi kum olmadıgını biliyorum fakat bazı malavi türleride tolere edebiliyor diye duymuştum. Şimdi ise üremelerinde sorun cıkacağını duydum siyah bazalt bitki kumu cikletler için uygun mudur? Üremelerinde sorun cıkarır mı?
Malavi Ciklet Koloni Seçimi
Merhabalar, küçüklüğümden beri isteğim olan malavi cikletlerine artık başlıyorum. İlk başlarda hazır 1e 4d sp ve 1e 4d iceman alacaktım ama suanda gelen tavsiyeler üzerine yavrudan alıp kendi kolonimi oluşturacağım. Fakat yavrudan aldığım koloninin düzenli yumurtlaması için 1 yıla ihtiyaç olduğunu duydum, ilk yumurtayı vermesi ve cinsiyetlerin belirlenmesinin kaç ay süreceğini bilmiyorum başlarken koloni sağlam olması adına 20 sp 20 iceman düşünüyorum. Fakat bu balıkları ne zaman ayırabilirim bir andanda 40 balık biraz fazla ve korkutucu geliyor. Ayriyetten spler 1.5 cm ve 3-4-5 cm aralığında iki seçeneğe ayrılıyor, icemanler ise 3-4-5 cm sizce iki türüde 3-4-5 cm olarak aynı satıcıdan mı almalıyım? Balıkları 4 cm sayarsak ne zaman koloninin ana temellerini oturtup düzenli olmasa bile bi yumurta deneyimi yaşayabilirim?
Akvaryum Dış Filtre Saatte 10kere Suyu Çeviriyo
[QUOTE=Ali kabak]250lt akvaryumum çatladığı için balıkları 100lt akvaryuma koymak zorunda kaldım dış filtrem saatte 1000lt çeviriyo yani 10kere suyu temizliyo bu balıklar için bir sorun yaratır mı [/QUOTE]
Akıntı balıktan balığa değişiyor, benimde şu anda tankım normal filtre çevirme hızının 2 katında dönüyor şelale aparatınız varsa takıp birnevi akıntıyı azaltabilirsiniz veya dış filtreden debiyi düşürebilirsiniz. Ben suana kadar dış filtre kaynaklı bir sorun yaşamadım. Daha bilgili kişilerde varsa yanlışlarımı düzeltebilirler.
Elektrik Blue Acara Ve Tank Arkadaşları
Merhaba bitkili tankımda 1 çift elektrik blue acara var, normalde eş balıkların yanına bir arkadaş koyulmaz diye biliyorum fakat cogu gördüğüm elektrik blue acara akvaryumu karma akvaryum. Ben cok karma istemiyorum fakat elektrik blue acaraların yanına bir kaç arkadaş istiyorum fakat bu arkadaşların elektrik blue acara ile yaşadığından emin değilim. İlk öncelikle büyük hayranlıkla bakabileceğim gurami türlerinden inci gurami. Guramiler yavrulara saldırır diye düşünüyorum onun dışında acaralarla ilgisi olacağını zannetmiyorum fakat yavrulara tamamen saldırır mı? Acaralar yavrularını koruyabilir mi? Veya direk uygun olur mu? Eğer uygun olmazsa önerebileceğiniz tank arkadaşları var mıdır? Bitkili akvaryumlara uyan balıklar olması benim için daha iyidir. Alacağım balığı üretme gibi bir amacım yok sadece görsel bir şölen olsun istiyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.