ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
donybrasco
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Şubat 2012 13:21
Son Ziyaret:
07 Nisan 2012 22:33
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
aytunc öztürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Grafik tasarım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

aytunc öztürk

SON 10 MESAJI

Lepistes ve molly.karması yavrular olabilir.
Şu demek oluyorki erkek lepistesi sepetlemem gerek en kısa zamanda ....
Lepistes ve molly.karması yavrular olabilir.
Kedi köpek benzetmesi bu durum için çok uygun bir benzetme olmaz sanırım kılıç kuyruk ve molly kırması balıkları biliyorum bizzatta gördüm lepistes ve molly için biraz araştırdım ve yabancı kaynaklarda bu tarz eşleşmelerin olduğu yazılı ne kadar sağlıklı olur onu bilemem .
Lepistes ve molly.karması yavrular olabilir.
Arkadaşlar merhaba canlı doğuran akvaryumumda iki haftadır erkek lepistesin moliyi kovaladığını ve çiftleşme özellikleri gösterdiğini gördüm böyle bir olasılık olabilirmi . iki farklı tür çiftleşebilirmi ?
Canlı Doğuranlarımın Yanına Tür Tavsiyesi
Selam ben lepisteslerle kardinal neon,barbus titteya ve vantuzlu çöpçü besliyorum ha birde molly 4 ay oldu hiç sorun yaşamadım yavruluk kullanmıyorum bitki var akvaryum kalabalık olunca malum yavru popilasyonu biraz düşüyor doğan her 20 yavrudan 5 i anca hayatta kalıyor dolal döngü.
Tek bir türde olan kabızlık barbus titteya
Artık son çare iki gün yem vermicem bakalım durum ne olacak
Tek bir türde olan kabızlık barbus titteya
Arkadaşlar daha önce forumda dile getirmiştim kiraz barbus olarak bilinen tür balığım kabızlık yada teşhisini koyamadığım bir nedenden dolayı aşırı şişerek öldü aynı türe ait bir barbusum oda dişi aynı sorunu yaşamakta akvaryumumda barbus haricinde 7 tür daha var dier türlerde hiçbir sorun yok kullandığım yemler sera ve tetranın pul yemleri ayrıca forumda tavsiye üzerine sarımsak,ıspanak,ilaç vs herşeyi kullandım sonuç aynı .dier ölen balığımı ayırıp tuz tedavisi uygulamıştım ama bu balığı ayırmak istemiyorum kendi mücadelesini kendisi vericek elim kolum bağlı.
Çözümsüz kaldım.
Arkadaşlar sorunu olan balığı kaybettim ve aynı tür başkabir dişi barbusum dada aynı sorun var oda balon balığı gibi oldu pullar dikenleşti sarımsak,ıspanak,ilaç ne varsa kullandım 2 gün yem vermedim deişen birşey yok benim anlamadığım sorun sadece tekbir türde var kullandığım yem sera ve tetranın pul yemleri yemden olsa bütün türlerde olur fakat sadece dişi barbuslarda .
Bu web sitesi neden bukadar sorunlu
Herkeze merhaba forumda yeniyim bir ay oldu ulaşmak istediiğim sayfalara ulaşamıyorum extra üyelik istiyor anlam veremedim zaten üyelik aldım herşeyi neden bukadar anlamsız derecede zorlaştırmak zorundalar anlamıyorum yarışmalardan tutunda ilanlara kadar hiçbir sayfadan faydalanılamıyor yakında gold üyelik falan istiyecekler .......... bu nedir ya
akvaryum için uygun fiyatlı bitki nereden alabilirim
Herkeze merhaba canlı doğuran akvaryumumdaki suni bitkilerden kurtulup canlı bitkilendirme yapmak istiyorum fakat fiyatlar çok yüksek İstanbulda bildiğiniz bir yer varmı varsa yardımcı olursanız çok sevinicem yada elinde bitki olup satmak isteyen olursa java moss gibi türler almak isterim . akvaryumum 50 cm 55 litre canlı olarak lepistes,kardinal neon,vantuzlu çöpçü.
Lepisteslerim su yüzeyinde
Arkadaşım bu işler aslında tecrübeyle sabit hata yaparak öğreniyorsun bende canlı doğuran besliyorum yaklaşık 4 aydır her 10 günde bir dip çekimi ve %25 su deişimi yapıyordum düzenleyiciler tuz kullanımı vesaire yinede balık ölümleri ve çeşitli hastalıklar baş gösteriyordu foruma yazıp tecrübelerden faydalanmak istedim ama cevaplar öneriler hiçbir işe yaramadı..elin nekadar akvaryumun üzerinde ise okadar aksilik oluyor ben yaklaşık iki aydır ne su deişimi nede herhangi birşey yapmıyorum sadece yemleme yaptım akvaryum camında yosun oluşmuş yosunları temizlediğimde gözlerime inanamadım akvaryumda yavru doluydu ve hiçbir balık kaybı yoktu .sadece filitrenin elyafını deiştirdim okadar akvaryumum 55 litre 6 ad dişi ve 3 ad erkek lepistes,6 ad kardinal neon 5 ad barbus titeya,3 ad vantuzlu çöpçü ve kankuyruk diye bildiğim bir türden 3 adet var bunun yanındada bir sürü yavru lepistes ve şu anda nazar deymesin :)) hepside çok sağlıklı .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.