ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gulbahar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Temmuz 2012 11:53
Son Ziyaret:
25 Ağustos 2012 12:03
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
gülbahar akın
Doğum Tarihi:
12 Mart 1995
Yaş:
29
İl:
Gaziantep
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

gülbahar akın

SON 7 MESAJI

Kaplumbağam hastalandı !
2 tane su kaplumbağası beslemekteyim. .Uygun ortam koşullarını yarattım. .(akvaryum+kuru alan+kuru alanı ısıtmak için lamba+ısıtıcı+filtre+uvb lamba) kaplumbağalarımla yaklaşık 4 aydır beraberiz. .Biri çok sağlıklı baya da büyüdü ama öteki hiç büyümedi. .Kabuğu 1 tl den çok az daha büyük aldığımdan beri. .Onu sıkıntı yapmadım. .İştahı yerindeydi sağlıklıydı ve çok hareketliydi. Son 4-5 gündür bişey yemiyor. .Kuru alandan ayrılmıyor ve hareket etmiyor. Hep uyuyor. Üstelik boğazına bir şey kaçmış gibi ağzını açıyor. Akciğer enfeksiyonu mu diye baktım araştırdım internetten ama kabuğunun altında da herhangi bir renk değişimi yok. .Gözü mikrop kapmış da olabilir bu internette yazanlara göre. .Fakat gözlerinde de bi şişkinlik yok. Gözlerine de terramycin sürdüm bugün. .Hastalığı nedir nolur bi çözüm bulun gözümün önünde ölmesin. ....
Kaplumbağam hastalandı !
2 tane su kaplumbağası beslemekteyim. .Uygun ortam koşullarını yarattım. .(akvaryum+kuru alan+kuru alanı ısıtmak için lamba+ısıtıcı+filtre+uvb lamba) kaplumbağalarımla yaklaşık 4 aydır beraberiz. .Biri çok sağlıklı baya da büyüdü ama öteki hiç büyümedi. .Kabuğu 1 tl den çok az daha büyük aldığımdan beri. .Onu sıkıntı yapmadım. .İştahı yerindeydi sağlıklıydı ve çok hareketliydi. Son 4-5 gündür bişey yemiyor. .Kuru alandan ayrılmıyor ve hareket etmiyor. Hep uyuyor. Üstelik boğazına bir şey kaçmış gibi ağzını açıyor. Akciğer enfeksiyonu mu diye baktım araştırdım internetten ama kabuğunun altında da herhangi bir renk değişimi yok. .Gözü mikrop kapmış da olabilir bu internette yazanlara göre. .Fakat gözlerinde de bi şişkinlik yok. Gözlerine de terramycin sürdüm bugün. .Hastalığı nedir nolur bi çözüm bulun gözümün önünde ölmesin. ... gulbahar2012-08-25 11:40:00
Kaplumbağalarımın Sorunu Var mı?
Gaziantep'te yaşadığım ve yaz olduğu için ısıtıcıyı kullanmıyorum(su 29 derece). Günde 2-3 saatte güneşleniyorlar  balkonda. vitamin ve devit-3 veriyorum bazen. bazen de yumurta kabuğu suyu koyuyorum sularına. Kabuk değiştiriyor olabilirler mi ?
Kaplumbağalarımın Sorunu Var mı?
İki tane kaplumbağam var.Bir aydır besliyorum. Çok iştahlılar ve çok hareketliler fakat kabuklarında yer yer renk açılması var. Kabukları yumuşak da değil. Sorunları ne acaba ? Bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olurum.
İki Yeni Su Kaplumbağası
Bir hafta önce iki tane yavru su kaplumbağası aldım. İnsanlardan çok korkuyorlar. Bu yüzden hep akvaryumun dibindeler kuru alana hiç çıkmıyorlar. Hatta akvaryumdaki çiçeklerin arasından çıkmıyorlar. Kurumadıkları için hastalanırlar mı?
su kaplumbağam yem yemiyor
Cevap için teşekkürler. 
Ama yaklaşık 5 aydır böyle ve hareketsiz. Doğal mıdır?
su kaplumbağam yem yemiyor
Kaplumbağam mart ayında bana hediye olarak geldi. Geldiği günden beri yem pek yemiyordu bende normal olduğunu düşündüm ama biraz araştırma yapınca onların çok iştahlı olduğunu öğrendim. Büyük bir akvaryumda tek başına yaşıyor. Kuru yeri var. Günde 3-4 saat güneşleniyor. Ama yem yemiyor ve kabuğu yumuşuyor. Neden olabilir?.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.