ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Deniz998
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Ağustos 2012 17:13
Son Ziyaret:
12 Ağustos 2012 18:07
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Zihni D.
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Zihni D.

SON 3 MESAJI

Kurbağa Almak İstiyorum
Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler, tesadüf ki bende anadolu yakasında oturuyorum internetten araştırdım fakat bulamadım ama bu  BEST EXOTİCS  nerededir acaba ?
Kurbağa Almak İstiyorum
Evet, genelde albino kurbağa satılıyor. Fakat gölden kurbağa yakalama işine ben de giriştim. 6 ay önce İstanbuldaki Yıldız Parkından yaklaşık 100 tane iribaş aldım ve onları bebek kurbağa olana kadar besledim. Fakat kurbağa olduktan hemen sonra otları yememeye başladılar. Bende de malesef meyve sineği kültürü olmadığı için besleyemedim. Bebek kurbağa olduktan 2-3 gün sonra güvenli bir yere bıraktım. Yani anlayacağınız bebek kurbağa bakmak çok zor. Ben albino kurbağa bakmanın da zor olacağını düşünüyorum ne de olsa çok hassaslar ve albinoluk kötü bir şey. Benim söylediğim white's tree frog bakımı EN KOLAY kurbağa olduğu için istiyorum. Tabiki bir o kadar da hareketsiz ve büyük. Bu yüzden beslemesi de kolay.  Karada yaşayan bir kurbağayı tercih ederim. Yolladığınız albino kurbağa resmi malesef suda yaşayan bir kurbağa. Hayretler içindeyim, yurtdışında bu kurbağa en popüler olanı ve heryerde var, niçin bizim ülkemizde olmadığını anlayabilmiş değilim.


Aynı zamanda cana yakınlığını kanıtlayan videoları da var. Pek zıplamayan bir tür zaten.
Kurbağa Almak İstiyorum
Merhaba, ben bu foruma sadece nereden kurbağa alabileceğimi sormak için kayıt oldum. Türkiye'de hiç bir yerde kurbağa satmıyorlar. Yabancı ülkelerde neredeyse popülasyonun %20 si kurbağa bakıyor. Türkiye'de ise ııy kurbağa iğrenç ıık bakılırmı, kurbağa dediğin yenilir gibisinden laflar söyleniyor. Ben kolay bakılabilecek yetişkinliğe yakın mümkünse yetişkin bir kurbağa satın almak. Hatta size almak istediğimin linkini bile yollayabilirim. İnsanlara en yakın, ve aynı zamanda en hareketsiz ve cana en yakın olan ''White's Tree Frog'' bilinen adıyla da ''Dumpy Tree Frog''. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu da istediğim kurbağanın linki

Deniz9982012-08-09 17:19:27

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.