ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tajo333
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Ağustos 2012 16:55
Son Ziyaret:
10 Aralık 2015 22:21
Toplam Mesaj:
22 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
TAYLAN TURACI
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

тαylαɴ тυrαcι

SON 10 MESAJI

Eheim Jager Kalibrasyon Resimli, Detaylı Anlatımlı
[QUOTE=fahrisinan]Çok açık şekilde anlattım, resimli, basitçe. Bunu uyguladığınızda düzelmiyorsa hatalıdır.[/QUOTE]

Hocam İyi akşamlar bir sorum olucak şu sebepten rahatsız ediyorum bende Eheim 300 W olan ısıtıcıyı aldım öncelikle konu için teşekkür ederim çok faydalı bi yazı olmuş baya işime yaradı bunun haricinde soruma gelicek olursam almış olduğum ısıtıcı malum 50 cm uzunluğunda olduğundan akvaryumuma büyük geldi ve yan yatırdım yani min. water level dediği bölüm dail komple suya soktum ısıtıcıyı bi sorun olur mu bunun tam olayı nedir tehlikeli midir?
Tropesk Kuruluş 2013 - 2014
Hakan bey basın açıklaması bekliyoruz
Duboisilerimin Yanına Kuhli
Fikri olan kimse yok mu?
Duboisilerimin Yanına Kuhli
Merhabalar, Duboisilerimin yanına Kuhli balığı bakmayı çok istiyorum mümkün müdür bu acaba? 200 Litre tankımda 8D 2E olarak beslediğim troplarımın yanında 4 tanede damızlık boy cüce vatozlarım bulunmakta ve tankın içinde en niyahetinde saklanabilecekleri geniş, büyük taşlarda var. 2 Adette Anubias bitkim mevcut ve ayriyeten tankımda 0 numara mercan kırığı kum kullanmaktayım. Tecrübeli forum üyelerinin fikirlerini bekliyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Aynı Tanktaki Farklı Cins Cüce Vatozlar Hakkında
Yorumunuz için çok teşekkür ederim dikkate alacağım..
Tropheus tür tavsiyesi icin yardim
Benim tropheusta en beğendiğim ki beslediğimde bir tür Duboisi Maswa'dır bir önceki beslediğim f1 ikolalarım vardı ancak bu türe geçmek istediğim için sattım tabi siz seçeneklerinizde bunu belirtmemişsiniz yinede belirrtiğiniz seçeneklerden birini besleyecek olsam red reinbow derdim.
tajo3332013-07-08 18:30:12
Aynı Tanktaki Farklı Cins Cüce Vatozlar Hakkında
Merhabalar, Tropheus Duboisi tankımda uzun zamandır damızlık boy denilebilecek şekilde bir çift albino cüce ve bir çiftte siyah düz cüce besliyorum bunlar bazen kavga ediyor ayırmam gerekir mi? Tek bir cins olarak bakmam mı lazım yani? Ama kavgalar öyle şiddetli değil sadece bu yaptığım doğru mudur çok büyük bir sorun teşkil eder mi? Bunu öğrenmek istiyorum akvaryumum 200 litre 2 E 8 D oluşan bi duboisi kolonim var 4 te bahsettiğim cüce vatoz bulunmakta. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim. tajo3332013-07-08 18:04:46
fon resmi aldım nasıl monte edeceğim?
Kabarcıklar oluşmaya başladı malesef sanırım buna çözüm yok? :S Galiba tek çare Seaview kullanmak gene :S:S acayip üşendim şimdi yapmaya tekrardan keşke kabarcık sorunu olmasaydı çokta güzeldi ama yapcak bişey yok heralde?? Sağlık olsun adamlar demek biliyor ki satıyor..
fon resmi aldım nasıl monte edeceğim?
1o numara yöntem bilginize sağlık daha yeni yapıştırdım baloncukları kart yardımıyla çıkardım süper oldu sağolun herkeze tavsiye ederim Seaview'de kullandım aynısı bildiğin aynısı oldu yaa o parayı vermeye gerek yok !
Tropheuslarım Yem Yemiyor
Malesef bugün balığın tekini kaybettim hemen forumdan Clout Tablet siparişi verdim ötekini ve diğerlerini gaymetmemek adına müdahelelere başlayacağım 16 tane sipariş ettim bir üyeden sağolsun belirttiğiniz gibi 4 gün tedavi uygulayıp 4. gün sonunda bakteri kültürü ilave edeceğim ..


Barış Abi Sera Bio Nitivec kullansam sorun olur mu? Clout tablet sonrası sen Seachem Stability'i önermişsin ama karar veremedim abi ne dersin hangisi daha iyidir? Bildiğim ikiside aynı işlev bakteri kültürü tek marka farkı var sanırsam. Yanıtını bekliyorum abi ona göre hareket edeceğim. Birde abi bakteri kültürü için alacağım marka , ilaç ya da herneyse sadece 1 seferlik kullanmam yeterli gelecektir demi abi yani 4. günün sonrası 5. gün kullanıyorum sadece dahada kullanmama gerek yok yanılmıyorsam öyle mi(zaten buda dediğin gibi abi clout tablet sonrası su değişimleri adına önlem) ? Ona göre 100ml veya daha fazla alacağım ondan soruyorum. Ve abi son sorumda bakteri kültürünü dökerken akvaryum hacmini mi baz alacağız yoksa %30 su değişimi yaptığımız dinlenmiş suyun mu? tajo3332012-09-21 20:06:37

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.