ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
horse
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Mart 2014 12:36
Son Ziyaret:
22 Ocak 2020 13:14
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ibrahim turan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İbrahim Turan

150 litre akvaryum. Sarı -Demosoni - Yunus - İceman

SON 10 MESAJI

Demosonim hemoroid mi olmuş?
Balığa her hangi bir müdahale yapmadım. İç organ gibi durmuyor. Pembe pamuksu bir şeyin içerisinde küçük küçük yumurtalar var sanırım. Biraz daha büyüdü. Sanki bir zaman sonra kopup düşecekmiş gibi. Verdiğiniz linki inceledim. Bağırsak sarkmasından bahsetmiş ve kullanılacak ilaçları önermiş. Biraz daha izleyecem sanırım. Ayırma şansım yok. Her şeyi normal gibi. Yeme vs yiyor.
Demosonim hemoroid mi olmuş?
Resimi düzelttim. Yanlış resim yüklemişim. 
Demosonim hemoroid mi olmuş?
Merhabalar. Demosonilerimden birinde resimdeki ilginç durum var. Akvaryum iş yerinde. Sabah baktığımızda altında bu çıkıntıyı fark ettik. Pembemsi bir cisim, aralarında yumurta gibi yuvarlak noktalar var. Ne olabilir? Neler yapabilirim? 

Fotoğraf: 


Canlıdaki Belirtiler: Anormal bir belirti yok.

Akvaryum Kapasitesi (litre): 150 LT

Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Iceman, sarı prenses.



horse2015-04-17 10:43:24
Saulosinin şeritleri
Fazla tecrübem yok saulosilet hakkında ama 3-4 aydır besliyorum. Erkekler bariz ayırt edilebiliyor üst alt yüzgeçlerinde kararmalar oluyor. Dişi sauloside bi nokta bile siyahlık yok. Erkeklerde yumurta benekleri çok fazla 4 5 tane beneği var. Dişilerde bir iki. 8-9 ay az bi zaman değil. Erkekler farkedilebilir olmalı bence.
Saulosinin şeritleri
byyılmaz, bıraktığım erkek içlerinde en hızlı büyüyendi. Komple karardığında diğer erkeklerde daha yeni yeni başlıyodu değişim. O yüzden onu bıraktım. Dişiler portakal turuncusu gibiler. Karışık yem kullanılyorum.

lutfimikci, 8-9 ayda tamamen değişmeleri lazım. Bence sizin saulosilerin hepsi dişi olabilir. Bendekiler aldıklarımda 3-4 cm di. yaklaşık 3 ay sonrasında bu haldeler. 6-7 cm falan.
 

Saulosinin şeritleri
Arkadaştan 5 yavru almıştım 4 ü erkek çıktı :) diğer erkekleri çıkardım. 1 erkek ve bir dişi var. Demosoni ve Sarı prensesle beraberler.
Saulosinin şeritleri
Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki erkek saulosim kocaman oldu ama mavi şeritleri hala belirginleşmedi. Neden olabilir acaba? Beslenme mi?




İcemanler dişi mi erkek mi?
Bende diyorum bunlar neden çiftleşmiyor :)) En büyük olanını bırakıp diğerlerini çıkarıcam. Balıkçıya vermek istemiyorum aslında. Balıkçılar satarken iyi de alırken o kadar bonkör değiller.  

Sayın yido68, akvaryum yaklaşık 150 lt. ince silis kumu var ve bol kayalıklı. Dediğinize göre, dişi edinip koloni yapınca yavru alırım diye düşünüyorum. Teşekkürler 
İcemanler dişi mi erkek mi?
Merhaba. 3 tane iceman balığım var. Yüzgeçlerinden anlayamadım cinsiyetini. Boyları ortalama 8-10 cm civarında. Cinsiyetleri nedir? Yavru alabilmem için nasıl bir ortama ihtiyaçları var?



 
Sizce bu balığın cinsi nedir?
Teşekkürler herkese. Ahli falan diyenler olmuştu. Zaten agresif. Mavi düşünmüştüm bende. Sıra geldi buna eş ayarlamaya. :))

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.