ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cagatayarda
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Mayıs 2015 18:43
Son Ziyaret:
15 Ocak 2023 14:07
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Çağatay Arda
Doğum Tarihi:
30 Temmuz 1993
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Çağatay Arda. Low tech bitki 130/50/60

SON 10 MESAJI

Japon Balığım Karnı Delik (öldü)
o balıkların sadece adı melek bunu unutmayın kendileri tam bir şeytan :) kuyruk yüzgeç yavru balık vb. gibi ne varsa götüreceklerdir.
Balık Ölümü
formunda bozukluk gözükmüyor fakat yeni balık eklenmesi risk oluşturacak ilk seçenek 2. seçenek yada tavsiye akvaryuma biraz hava motoru takılması su üstünde bir şey fark edilmesi yada su üstünde köpük oksijen sizlik yapabilir.
Sarı Prensese Bişey Oldu
3 erkek 2 dişi mi ve akvaryumda sakin kalmaları 3. dünya savaşı vardır o akvaryumda sizin pek haberiniz yok sanki ciklet türleri bölgeci balıklardır özellikle çiftleşmek için birbirleri üzerinde baskı kuracaklardır ki fotoğrafta ki balık bunun örneği normalde 1 erkek 5 dişi ye kadar harem kurulması gerekir. ki sizinki askeriye dönmüş :) yeterince akvaryumda alan var ise dişi eklenmeli hatta ve hatta 1 erkek ne olursa olsun azaltılmalı ki stres unsuru ortadan kalksın.
160*50*55 Bitkili Hıgh Tech Kurulum
Nacizane tavsiyem ışık sistemini sadece t5 kullanmanız t8 ler yükseklik sebebi ile çok başarılı olmayacaktir. Arkadaşın dediği bitkiler de Amazonlar tahminim en arka tarafa ekilmesi diye düşünüyorum
Tetra 1200
Yorumlar için çok teşekkürler fakat teflon da bir işe yaramadı 3 bant harcadım yine sızdırma devam ediyor :(
Tetra 1200
Herkese merhaba tetra 1200 filtrenin şuan su kaçırma sorunu ile karşı karşıya kaldim. Fakat çözüm bulamıyorum. Sepet ve kafa birleşim yerinden kaçaklar var conta yeni fakat hala kaçak. Var ciddi anlamda bir fikri olan tecrübeli arkadaşlar varmıdır ?
Demasoni Ölümleri
İlgi için teşekkürler fakat 5 cm olan sp yavrularına dahi elleşmiyor diğer balıklar benimde aklıma ilk olarak o geldi fakat akvaryumda her hangi bir kavga kovalama görmüyorum m.p ler de 1 e 6 dişi şeklinde ve sadece demasonilerin ölmesi benim kafamı karıştıran .
Demasoni Ölümleri
Merhaba 400 lt karma akvaryumda demasoni b.p s.p ve m.p beslemekteyim. fakat demasoniler de her gün canlı kaybım var nedenini bir türlü bulamadım sadece demasonilerde olması beni şaşırtıyor diyetlerine uygun besleme yapmama rağmen her gün 1 adet kayıp var daha önce başına gelen oldu mu akvaryumda yabancı balık yok üremeleri gayet yerinde. şuan bile fakat demasoniler her gün azalıyor bir tamamı damızlık boy olmalarına rağmen. herhangi bir rahatsızlık hastalık çok şükür akvaryumumda yaşamadım. filtre ısıtıcı vb. her şey olması gerektiği gibi 9 yıldır bu hobideyim ilk defa başıma geliyor .
Protein Skimmer
Öncelikle merhaba , uzun zamandır deniz akvaryumu kurmak istiyorum elimdeki tank 130-50-60 protein skimmer amacı anladığım kadarı ile atık temizleme bunu dış filtre aynı görevi görüyor kabataslak ( yanlış ise düzeltin lütfen ) peki neden PS kullanmak elimdeki ekipman ile denize geçemez miyim ? PS lerin tek yazdığı filtre görevi görmesi ve hava hava motoru ve dış filtre ile bu iş neden olmuyor ?
Fake Reef Tank
Emege saygı uzun zamandır kurmak istediğim tarz hocam benim ile bir özel iletişim kurabilir misiniz sormak istediğim çok şey var :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.