ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
xbluedaisyx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ağustos 2016 19:53
Son Ziyaret:
16 Ekim 2016 20:14
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
selin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

selin

SON 6 MESAJI

Pörtleğimin Ölmesine İzin Vermeyin :(
Hepinize teşekkür ederim. hastalık hakkında biraz daha araştırdım ve nitrofurazon içeren ilaçlardan kullanmam gerektiğini öğrendim. sizce doğru mu yani japon balıkları için zararlı mı? popeye yani patlak göz için kullanmalı mıyım?
Nitrofurazon İçeren İlaçlar Nelerdir?
Nelerdir ve patlak göz için kullanıldığı doğru mudur?
Pörtleğimin Ölmesine İzin Vermeyin :(
[QUOTE=Atabey]1 japon için en az 15-20 litre su gerekli.Sorun hacim . Göz fungusu veya pop eye konularına bakin[/QUOTE]
tamam teşekkür ederim suyun seviyesini arttırırım ama o konulara da daha önce baktım. doğrusu ne yapıcağımı anlıyamadım başka başka şeyler denmiş. tek gözü şişmişse ve buğulanmamışsa bu neyin belirtisi tam olarak ve ne yapmam gerekli japon balığım için?
Pörtleğimin Ölmesine İzin Vermeyin :(
[QUOTE=Atabey]Akvaryum hacmi balık sayısı gibi önemli bilgileri temel bilgileri bize söylersen daha doğu bir kanıya varabiliriz[/QUOTE]
Akvaryumda sadece o var ve 10 lt lik suda yüzüyor. taş kabuk gibi aksesuarları bu gözünün şiştiğini görünce çıkardım. akvaryumda sadece havalandırma var o kadar. gözünün şiştiğini ilk gördüğümüzde veteriner göz damlası vermişti bi kaç sefer kullandım ama o göz damlası balıklar için doğru değilmiş. büyük ihtimal deniz kenarından toplaadığım taşlar gözünü şişirdi ama neden yani ne sizce ne yapmam gerekiyor?
Pörtleğimin Ölmesine İzin Vermeyin :(
Yanıtınız için teşekkür ederim ve balığım japon balığı. ama ne yazıkki fotoğrafını çekemem telefonum arızalı. gözü buğulanmadı sadece dışarı doğru çıktı. sizce ne olabilir? aynı zamanda kuyruğu falan da kanlandı da yaptığım sık su değişiminden olduğunu öğrendim. havalandırma taktım ve suyunun artık 3 te 1 ini değiştiricem. kuyruğunun kırmızılığı biraz indi gibi ama gözü hala şişik sizce ne olabilir?
Pörtleğimin Ölmesine İzin Vermeyin :(
Herkese meraba benim bi sorum var yaptığım bi hatadan dolayı balığım sanırım mantar kaptı ve gözü şişti. Popeye diye geçiyo diye biliyorum ve sera bakto tabs ın işe yaradığını okudum internette. Ama mantar için de geçerli mi? Gittiğim bi veteriner biyogeneral tonic verdi, kullanımına göre damlattım eğer bakto tabs ı kullanmam gerekiyosa diğer veterinerin verdiğiyle kullanabilirmiyim, sorun olurmu? bu konularda çok yeniyim lütfen yardım edin [:((][:'(]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.