ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
baykusonur
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Ocak 2017 18:48
Son Ziyaret:
02 Kasım 2017 23:11
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
onrsnr
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Batman
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

onrsnr

SON 8 MESAJI

Tarçının Afrodizyak Etkisi
Ağalar kızıştırıcı etkisi kesinlikle oluyor ama çok az katmanız gerekiyor oranları silme çay kaşığı. Özellikle çöpçülerde bir coşma oldu. Bide lepisteslerde erkekler birbirleriyle çiftleşmeye çalıştı dişilere yanaşmadılar bile. Dişiler erken doğum yaptı yavrular doğdu fakat olması gerekenden daha ufaklar kendini kurtaran da oldu aralarında. cüce vatozlarda herhangi bir etki gözlemlemedim. incelemeye devam
Balıkların Matlaşıp Morarması
Merhabalar ben lepistes ve cüce vatoz besliyorum. Bir süre önce balıklarımda hastalık fark ettim öncelikle aşırı zayıflayıp öldüler. Daha sonra kara bir kaç leke belirdi vücutlarında şimdi de renkleri matlaştı ama mor rengini alıyorlar. bunun ne olduğunu bilen var mı. bide bir kaçında beyaz benek de çıkmıştı beyaz benek tedavi ettim ortadan kalktı o sorun. Lütfen yardımcı olun.
Rotifish Artemia- Mix 18gr
Ustalar ilk başta şunu diyeyim artemiayı ilk defa kullandım. Akvaryumcum bu tip mix ürünlerin çıkmayacağını boşuna para vermememi söylemişti hatta eldekileri bile at zaman kaybetme demişti ben de %90 çıkma garantili boşuna yazmaz diye düşünüyordum.Bütün paketi 500 ml suya boşalttım harbiden de 24 saat geçmesine rağmen istediğim artemia rengine ulaşamamıştı ben de az daha bekledim fakat herhangi bir değişiklik olmadı sonunda içine 1 adet tablet tuz attım 2 saat içinde turuncuya döndü hava motorunu kapadım içi artemia kaynıyordu içindeki tuz yetersiz kalıyor ondan dolayı pek elde edilemiyor sanıyorum. Bir kaç zarf daha var deneyerek ötekilerin sonucunu da yazacam.
kızıştırıcı varmı
Hocalar dünkü formülde bal da eklediğimi söylemeyi unutmuşum. Bugün 2. gün peki neler oldu. Akvaryumda 10 tane çöpçü var ve hepsi çiftleşmeye başladı ayırdıklarım oldu sabaha uyandığımda akvaryum yumurta doluydu yumurtaları yemesinler diye buyuk akvaryuma yerleştirdim fakat buyuk akvaryuma da yumurtlamaya devam ettiler. Lepistesler erken doğum yaptı. Yavrular sağlıklı ama normalden küçük doğdular bunun için canlı doğuran akvaryumunda kullanmak riskli diye düşünüyorum. Henüz doğmaya hazır olmayan yavruların erken doğmasına ya da yumurtaları dökmesine sebep olursunuz. Biraz daha gözlemleyip sonuçlarını yazacağım. vatozlar için herhangi bir değişiklik farkedemedim.[EDIT]baykusonur,2017-01-14 22:26:01[/EDIT]
Tarçının Afrodizyak Etkisi
Agalar dünkü formülde bal da eklediğimi söylemeyi unutmuşum. Bugün 2. gün peki neler oldu. Akvaryumda 10 tane çöpçü var ve hepsi çiftleşmeye başladı ayırdıklarım oldu sabaha uyandığımda akvaryum yumurta doluydu yumurtaları yemesinler diye buyuk akvaryuma yerleştirdim fakat buyuk akvaryuma da yumurtlamaya devam ettiler. Lepistesler erken doğum yaptı. Yavrular sağlıklı ama normalden küçük doğdular bunun için canlı doğuran akvaryumunda kullanmak riskli diye düşünüyorum. Henüz doğmaya hazır olmayan yavruların erken doğmasına ya da yumurtaları dökmesine sebep olursunuz. Biraz daha gözlemleyip sonuçlarını yazacağım.
Tarçının Afrodizyak Etkisi
Dün sadece tarçın solüsyonu denemiştim ama anlık bir yakınlaşma olmuştu balıklar arasında (Lepistes) onların da sadece erkek olanları. bugün bizim mesir macunu kafasında takıldım karabiber,bal ve kahve de ekledim çok az öyle kaynatıp süzüp verdim. Ağalar çöpçü balıkları çıldırdı 10 dakika içinde yumurtası olan dişiyi 3 erkek birden deli gibi sıkıştırmaya çalıştılar. başka akvaryuma almak zorunda kaldım muhtemelen sabaha yumurta dolacak :):):):) Biraz daha gözlem yapıp sonuçlarını yazacağım.
kızıştırıcı varmı
Hocalar dün sadece tarçın solüsyonu denemiştim ama anlık bir yakınlaşma olmuştu balıklar arasında (Lepistes) onların da sadece erkek olanları. bugün bizim mesir macunu kafasında takıldım karabiber,bal ve kahve de ekledim çok az öyle kaynatıp süzüp verdim. Ağalar çöpçü balıkları çıldırdı 10 dakika içinde yumurtası olan dişiyi 3 erkek birden deli gibi sıkıştırmaya çalıştılar. başka akvaryuma almak zorunda kaldım muhtemelen sabaha yumurta dolacak :):):):) Biraz daha gözlem yapıp sonuçlarını yazacağım.
Tarçının Afrodizyak Etkisi
Hocalarım enteresan bir şey oldu ben cüce vatozlarımın bir an önce yumurta dökmeleri için yarım çay kaşığı tarçını bir bardakta erittim iyice süzdükten sonra akvaryuma ekledim. Eklediğim yerde duran lepistesler önce grup oluşturdu hepsi bir araya toplandı en küçüğünden en büyüğüne kadar.Daha sonra erkekler birbirleriyle çiftleşmeye çalıştı yanlarında dişi olmasına rağmen:)).Halen aynı durumdalar.Bir fikri olan var mı ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.