ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Babekon12
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mayıs 2021 13:33
Son Ziyaret:
20 Ekim 2023 01:28
Toplam Mesaj:
13 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kerem Yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kerem Yılmaz

SON 10 MESAJI

Plati Kılıçkuyruğu Kovalıyor
[QUOTE=whoami]

Canlıdoğuran diye küçük akvaryuma direkt öneriyorlar sonra böyle sorunlar oluyor. İki cinsi de çıkarın bence. Benim şu an 50 litre akvaryumumda 1 erkek 5-6 dişi endler var. Çok keyifli balıklar kıpır kıpır. Öneririm size de. 1. Ay dolunca kerevit ve karides de ekleyeceğim. Pigme gurami de olabilir sizin akvaryuma da bana da. Kiraz barb, galaxy rasbora, diğer rasboralar, tetralar vs vs[/QUOTE]
Kerevit endler ile uyumlu mu?
Plati Kılıçkuyruğu Kovalıyor
[QUOTE=whoami]Kılıçlar için ufak maalesef akvaryum. Muhtemelen plati için de. Kılıç ve platiler birbirleri ile çiftleşebilirler, muhtemelen platiniz rakip gördü kılıcı o yüzden kovalıyor. Bu balıklar çift değil 1 erkeğe 3 4 dişi düşecek şekilde bakılmalıdır. [/QUOTE]
Akvaryum için tür sorduğumda hep Plati vb önerdiler. O yüzden aldım. İnternette de uygun olacağı yazıyordu. Elimden çıkarmaya çalışayım o zaman. Teşekkür ederim.
Plati Kılıçkuyruğu Kovalıyor
Merhaba, dün 50 litrelik akvaryumum için 2 Plati 2 tane de tül kılıçkuyruk aldım. Fakat erkek Plati erkek kılıçkuyruğu sürekli kovalıyor. Uyumlu cins olduklarını biliyordum. Neden olabilir acaba?
Leopar Vatoz Ve Albino Cüce Vatoz Birlikte Yaşar M
Merhaba, akvaryumumda şuan bir adet leopar vatoz var. Uzun süredir bende kendisi. Bıyıkları yok o yüzden dişi olduğunu düşünüyorum. Akvaryuma bir de albino cüce vatoz (beyaz) almak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu acaba?
Bir de petshopa baktığımda albino cüce vatoz yetişkin değildi sanırım. Biraz daha küçüktü. Bu sıkıntı olur mu?
Ve son olarak albino cüce vatoz ve leopar vatozun çiftleşmesi mümkün mü? Vatozların çoğalması hakkında pek bilgim yok ona göre dikkat edeyim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisi olan yok mu acaba?
Filtrem Yeterli Mi?
[QUOTE=KARIDES999]sıfır alacaksanız 250 300 tlye sunsun 503 603 yeterli olur ben yattığım odada kullanıyorum ses konusunda bir sıkıntı olmuyor [/QUOTE]
Teşekkür ederim. Bakayım.
Filtrem Yeterli Mi?
[QUOTE=KARIDES999]yeterli olur ama benim tavsiyem küçük bir dış filtre[/QUOTE]
Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir model var mı acaba? Ve de dış filtreler çok ses yapar mı? Akvaryum kendi odamda duruyor. Geceleri sıkıntı olur mu?
Filtrem Yeterli Mi?
[QUOTE=KARIDES999]filtreniz saatte kaç litre çeviriyor[/QUOTE]
200 litre
Filtrem Yeterli Mi?
[QUOTE=alpi0120]Yetersiz olabilir birkaç haftalığına dene zaten yetersiz ise fark edersin[/QUOTE]
Heniz balıkları koymadım zaten. Dediğiniz gibi bir kaç hafta deneyeyim. Teşekkür ederim.
Filtrem Yeterli Mi?
Merhaba, Mayıs ayının başlarında 14-15 litrelik bir akvaryum alarak hobiye giriş yapmış oldum. Fakat hem lepisteslerimin doğumları hemde kendi isteğim doğrultusunda dün yeni bir akvaryum aldım. 35x40x35 boyutunda ve 49 Litre olan akvaryumumda elimde bulunan Sunsun HJ-111B filtreyi kullanabilir miyim acaba? Dünden beri boş akvaryumda çalışıyor ve çekim gücü açısından sıkıntı çekmiyor gibi. Ektiğim bitkilerin kuruyan veya kopan parçalarını en dipten çekebiliyor. Yine de danışmak istedim. Lise öğrencisi olduğum içinde yeni bir filtre almak beni biraz zorlayacaktır (hele yeni akvaryum almışken). Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Moli Balığım Dipte Duruyor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231125/020520211156261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231125/020520211156341.jpg[/IMG]
Merhabalar, yaklaşık 2 hafta önce aldığım ve şuana kadar gayet sağlıklı bir şekilde yaşayan balıklarımdan 1 tanesi (moli) bugün sabahtan beri dipte duruyor. Su değişimini dün yaptım (%20 civarı) ve dün bezelye verdim yani kabız vb olduğunu da sanmıyorum. Bugün yem verdiğimde hareketlenip biraz yedi ve tekrar dibe indi. Bir süre sonra tekrar yemleri toplamaya başladı. Şimdi tekrar dipte duruyor. Biraz araştırdığımda akvaryum boş olunca stressten olabileceği yazıyor fakat bir adet lav kayası 2 adet karides kamışı ve 2 tane minik bitki var akvaryumda. Ona saldıracak balıkta yok akvaryumda. Moli ve lepistes var sadece. Sizce sorun ne olabilir. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. İyi günler herkese.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.