ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Barack
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
87
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Mart 2022 23:30
Son Ziyaret:
5 Saat 4 Dakika önce
Toplam Mesaj:
68 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
38 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak
Doğum Tarihi:
02 Ekim 1996
Yaş:
27
İl:
Istanbul
Meslek:
Psikolog
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak 150x60x57 Bitkili Akvaryum (Iwagumi Esintileri) 80x45×30 Karides Akvaryumu

SON 10 MESAJI

Bu Regülatörden Şimdi Ne Anlayayım ?
Arkadaşlar selamlar. Bugün 2 litrelik Co2 tüpümü her zamankinden farklı bir yerde doldurayım dedim. 1,5 litre atacaklardı. Daha önce bu şekilde yaptırdığımda üstteki gösterge 1500-2000 dolayına gelirdi. Şimdi burada ibre daha aşağılarda görünüyor.

Buradan ne sonuç çıkarmam lazım ? Kazıklandım mı ? [:D] Biri benim için yorumlayabilirse sevinirim. [IMG]null[/IMG][IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234732/200320241344071.jpg[/IMG]
Bursadaki dolandırıcıya dikkat !
[QUOTE=Ferit244]

Selamün aleyküm belki konuyu yıllar sonra tekrar aktif etmem biraz garip oluyor ama Google da razi komeç diye tarattigimda bu konu çıktı karşıma buda beni çok rahatsız etti. Bilmiyorum burada parasını alamiyan abi sağmıdır rahmetli olmusmudur ama konuda ismi geçen razi komeç birkaç gün önce rahmetli oldu benim eski ustamdi (elektronikci) idi yaptığı şeyi tasvip etmiyorum ama konuda mağdur olan abi inşallah hakkını helal eder.[/QUOTE]

Böyle şeyler yaptığını biliyor muydunuz kendisinin ? Altında yatan motivasyonu merak ettim şahsen, konuşulduysa bilmek isterim.
Yeni Kurulum
Hanımefendiye forumda kimseye olunmadığı kadar yardımcı olundu galiba. Son günlerde yaygınlaşan linç kültüründen de payına düşeni çok şaşırdığım bir şekilde pek az aldı. İyi ki, diyorum buna ve seviniyorum. İnşallah gerçekten çözülmesi gereken türlerin uyum sorunu halledilir. Yoksa güzel tasarımlar..
Lepistesler nasıl çiftleşir?
Üstelik o kullanıcı birkaç ay kadar forumda takıldıktan sonra bir daha uğramamış.. [:D] Ama bu yerde duygulanmamak elde değil bazen, 2006-2007 senelerinde insanlar bilgi alışverişinde bulunmak üzere bir aradalarmış. 2024 senesindeyiz ve halen öyle. O zamanlardan kalan kullanıcı sayısı azdır tahminimce ama bundan bağımsız olarak, yıllar öncesine ait mesajlar görünce o yıllarda ne yaptığımı düşünerek kendi hakkımda da bir yolculuğa çıkıyorum. O seneler benim için çok güzeldi zira. Burada fiilen bulunmamış olsam da bana hatırlatıyor..
Birkaç Çizim
Kusursuz bir çizim Arif Hocam, fotoğrafını çekseydiniz bu kadar güzel bulamazdım herhalde.. Yüzgeç ayrıntılarını muntazam işlemişsiniz, tebrik ediyorum bu harikulade sanat eseri için.
Karma Amerikan Yeniden(resimler Eklendi)
Bu hanımları ne yapacağız bilmiyorum, hepsinin akvaryumlarla bir alıp veremediği var sanki. [:D] Şaka bir yana, umarım bir gün uzlaşır ve hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Bitkili akvaryum başlangıçta çok zor görünebiliyor ama sonra korkulduğu kadar olmadığı da anlaşılıyor.[EDIT]Barack,2024-02-26 22:18:26[/EDIT]
Masaüstü Blackwater
Çok teşekkür ediyorum ben de. Elbette, kanalımın linkini size bırakayım. Kurulumunu izleyebilir ve zaman içerisindeki gelişimini takip edebilirsiniz, güncellemelerini günce gibi paylaşıyorum.

[URL]https://youtube.com/@AkvaryumGunlukleri.?si=GEyL0SuY2azqATv8[/URL]
Masaüstü Blackwater
Arkadaşım merhaba. Akvaryumunun maşallahı var, ben de mevcut akvaryumumu oluşturmadan evvel biraz bu blackwater meselesine eğilmiştim. İnşallah günün birinde ben de şöyle çok şık bir akvaryum kurabilirim. Tebrik ederim, umarım her şey yolunda gider.

Keyifli hobiler.
Karma Amerikan Yeniden(resimler Eklendi)
Iwagumi de diyemeyiz ki benimkine, Amano çoktan mezarında ters döndü. İnsanın eli ayağı durmayıp bitki dikince sürekli, şu anda yarı Dutch yarı Iwagumi gibi. [:)))] Ben de cichlid camiasına adım atmak için bir akvaryum ayırmıştım ama ne yazık ki hanım baskısından kurmadan kaldırıyorum. Fakat asla elveda demiyorum.
Karma Amerikan Yeniden(resimler Eklendi)
Geçen ilana koymuştu, boşta müsait akvaryumum olsa alırdım da kaçtı herhalde. [:D]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.