ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
snnkcgl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ekim 2007 08:41
Son Ziyaret:
21 Haziran 2017 12:20
Toplam Mesaj:
251 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sinan Koçoğlu
Doğum Tarihi:
30 Mart 1983
Yaş:
41
İl:
Nigde
Meslek:
Bilgisayar
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/35153.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

Likoma Red Cheek
Selamlar arkadaşlar likoma red cheek hakkında bilgisi olan varsa 5 cm lik yavruların ne zaman renklenip üreme dönemine gelebileceği hakkında bana bilgi verebilirmi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
demasoni karında şişlik ve tüpcük bu mu
Erkek kur yapıyorsa çiftleşmeye hazırdır. Tabi erkek ikna edebilirse..
Demasoni ve Saulosi
Bilerek veya bilmeyerek çaprazlama yapmak gibi bir düşüncenin doğaya aykırı olduğunu düşünüyorum. hobiye gönül veriyorsanız bunu yapmamanızı öneririm. sağlıklı balıklar
demasoni ve likoma yavruları
Selam arkadaşlar 80 lik tankımda 2 cmlik 15 adet likoma redcheek yavrusu ve yanlarında iki adet ağzı dolu demasoni var. yavru likoma redchekkleri 500 litrelik tankıma atsam damızlık demasonilerim zarar verirmi? ana tankta 2 erkek bir dişi demasoni bulunmakta. diğer sorumda ağzı dolu demasoniler yavruyu kustukları zaman likoma yavruları demasoni yavrularına zarar verirmi? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.


Selam dün akşam yavruları ana tanka bıraktım benimle aynı soruyu merak edenler için şunu söylemeliyim ki hiçbir sorun olmadı gönül rahatlığıyla yavrularınızı ana tanka salabilirsiniz.. bu arada vermiş olduğu bilgiler için Yalçın kardeşime teşekkür ederim..
Likoma redcheek ve demasoni
Aynen oyle haklısın Yalçın kardeşim saygılar :)
Likoma redcheek ve demasoni
Selam 500 litrede 10 adet damızlık demasoni yanına 14 adet 2.5 cm boyunda likoma redcheek  koymayı düşünüyorum. sizce demasonilerin bu yavrulara zararı olurmu?
Demasoni öneri
Çok teşekkür ederim fakat dişi bulamıyorum. tankın içerisi büyük bir kaos ile karşı karşıya bir an önce bulurum inşallah sizin bildiğiniz ve önerdiğiniz bir satıcı var ise onunla irtibata geçmek isterim.
Demasoni öneri
500 litrelik tankımda bol kayalık iki öbek dizayn oluşturdum 6 erkek 4 dişi demasoni var 3 gün önce bir dişim dünde diğer dişim yavru aldı ağzına fakat dişilerin az olmasından dolayı erkekler agzı dolu dişilere karşı çok agresif olmaya başladılar bu durumda neler yapmam gerektiği konusunda önerilerinizi bekliyorum. ayrıca genc damızlık dişi demasoni atmayı düşündüm fakat bulamadım elinde olan varsa 5 adet alabilirim şayet fiyat uygun olursa 10 dişide alabilirim. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
6 Aylık Yunus Yumurta Aldı
O yumurtaları atar. yunuslar yumurta tutmak için bir kaç defa deneyim kazanmaları gerekir diye biliyorum, bunun baskın erkeğin kovalamasıyla alakası yoktur. sağlıklı balıklar..
Ağzı kararıyoror
Ben baskın bir erkek oluyorum, dişilerin vay haline demek oluyor..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.