ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
06navy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Şubat 2008 10:44
Son Ziyaret:
15 Şubat 2020 14:34
Toplam Mesaj:
26 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yusuf GÜR
Doğum Tarihi:
10 Ocak 1983
Yaş:
41
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/43019.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

Mavi İmparatormu? Ahlimi?
Akvaryumcularada güvenemiyorum malesef, elinde hangi balık varsa ona göre söylüyor hepsi, hiçbirinin dediği diğerini tutmuyo.
Mavi İmparatormu? Ahlimi?
Yorumlar için teşekkürler, sanırım mavi olan mavi imparator ama diğer balık ona uygun bir dişimi değilmi halen karar veremedim.
Mavi İmparatormu? Ahlimi?
Çorba oldu valla ne yapacağımı bilemedim.
Mavi İmparatormu? Ahlimi?
Yorumunuz için teşekkür ederim ama erkek ahlinin beyaz çizgisinin kafasından başlayarak üst yüzgecine doğru gittiğini söylüyorlar fakat benim balıkğın sadece yüzgecinde var o beyaz çizgi.
Mavi İmparatormu? Ahlimi?
Arkadaşlar çok ufakken bir arkadaşımdan aldığım ve bu güne kadar mavi imparator olarak değerlendirdiğim balığımın ahli olduğunu söyleyenler oldu, balığım son derece sağlıklı olmasına rağmen dişi imparator diye tahmin ettiğim balığım ile aralarında hiçbir atraksiyon olmadı, daha önce hiç imparator ailesinden balık beslemediğimden balıkların cinsinden şüphe etmeye başladım, balıkların fotoğrafların ekliyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.





Akvaryumcu farklı farklı dişi imparator gösterdi, eğer erkek olan balığım mavi imparator ise yanına dişi olarak hangi balığı olmamı tavsiye edersiniz.
akvaryum meyilli sorun olurmu?
Plastik zamanla dişli sıyırabilir ama bu resimde görünenin vidasıda somun kısmıda metal o yüzden böyle birşey bakabilirsin. İçin rahat olur en azından.
akvaryum meyilli sorun olurmu?
Arkadaşım bende dün seninkine benzer bir konu açmıştım, bugün sorunumu hallettim, eğer sehpan profil ise aşağıda gördüğün ayaklardan alıp sehpana monte edersen rahatlıkla dengeleyebilirsin akvaryumunu. Bulunduğun ilde Bahouse, Koçtaş, Tekzen vb. marketlere bakmanı öneririm. İhmal etme bence.


06navy2008-10-14 22:36:36
Akvaryum yamuk duruyor!
Arkadaşlar dün izmitin bir ucundan bir ucuna dolaştım sonunda buldum, inanın film gibi, birşey aranınca bulunmuyor Koçtaş'da iki tane kalmış sadece Tekzen'de de iki tane kalmış Allah'tan dörtlüyü tamamladım çok şükür. Bugün yerleştirdim ayakları, teraziye aldım şimdi kafam rahat yardımlarınız için teşekkürler.
Akvaryum yamuk duruyor!
[QUOTE=özkoçak]Yusuf Bey, suyu bir miktar boşaltıp dikkatli şekilde kısa bacakların altına birşeyler koysanız iyi olur. Aksi halde balıkların en küçük panik hareketinde bile o yüksek seviyelerden su taşacaktır. Krikoya gerek kalmadan kuvvetli birinin yardımıyla yapabilirsiniz.Tebessüm
 
Saygılar.
 
[/QUOTE]

Ekrem bey ilginize teşekkür ederim, ben zaten akvaryumu dalgalanmalarda taşacak kadar fazla doldurmamıştım, benim asıl korkum yük dengesiz dağıldığı için çatlama vb. bir durum söz konusu olurmu? Bulabilsem aşağıdaki gibi bir ayak monte edecektim ama malesef bulamadım buralarda. Üzgün
 
06navy2008-10-12 23:10:18
Akvaryum yamuk duruyor!
Arkadaşlar bugün ne zamandır kurmaya çalıştığım ama türlü aksilikler yüzünden sürekli ertelediğim 170 lt lik akvaryumumu kurdum. Forumdaki tecrübeli arkadaşların tavsiyesi üzerine profilden sehpa yaptırdım ve üzerine suya dayanıklı bir ahşap kestirdim, onun üzerinede beyaz kalın strafor koyup akvaryumumu üzerine yerleştirdim. Kumuydu, kayasıydı, dış filtresi, hava motoru, arka fonu derken kurulum tamamlandı akşama doğru balıklarıda koydum, çabuk uyum sağladılar ama gel gelelim akvaryumdaki su seviyesinin bazı köşelerde 3-4mm kadar farklı olduğuğu gördüm. Zaten alçak köşelerden strafora daha fazla baskı oluştuğu farkediliyor. Sizce bu durumda ne yapmam gerekir? Dengeye almak için ayakların altına birşeyler koymak gerekirmi, eğer gerekirse bunu akvaryumu boşaltmadan kriko vb. bir alet yardımıyla çok hafif kaldırarak yapabilirmiyim? Yorumlarınızı bekliyorum. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.