ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sayphi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Nisan 2008 12:15
Son Ziyaret:
23 Aralık 2009 18:33
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Seyfi GENCER
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
fotoğrafçı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

sayphi
seyfi gencer

SON 7 MESAJI

İç Parazitmi ?
  • Sera bactopur direct tatlı su ve deniz akvaryumlarında, şiddetli bakteriyel iç hastalıkların (örneğin, dropsy, kanamalı ülser v.b) tedavisi için güvenilir ve anında etkili tablet formda ilaç.
  • Endikasyonlar:
  • Süs balıklarının karınlarının şişkince olmasından, bakteriyel iç hastalıklardan rahatsız olduklarını anlayabilirsiniz.
  • Bu durum ayrıca, çoğunlukla pullarının kabarık ve gözlerinin fırlak olması görünümü ile birlikte olur.
  • Diğer belirtiler ise; sallantılı yüzme hareketleri göstermeleri, renklerinin koyulaşması, iştahlarının azalması ve en sonunda tamamen isteksiz bir durum almalarıdır.
  • Hastalığı geç saptasanız bile, Sera bactopur direct kullanarak hastalıklı balıkları tedavi eder ve henüz hastalanmamış olan balıkları hastalıklara karşı koruyabilirsiniz.
  • Önemli not:
  • Sera bactopur direct akvaryumunuzdaki yararlı bakterilerinde yok olmasına neden olur.
  • Bu nedenle tedaviden sonra akvaryum suyunuzu Sera aqutan ve Sera nitrivec kullanarak yeniden düzenleyiniz.
  • Ayrıca Sera super karbon ile filtreleme yapmanızı da öneririz.
  • Sera bactopur direct deniz akvaryumlarındaki basit hayvancıklar için uygun değildir.
  • Bu nedenle, hastalıklı balıkları yalnızca yoğun banyoda tedavi ediniz.

  • İç Parazitmi ?

    Evet çok ilaçlar denedim ama en faydalısı baktopur drecttavsi ye ederim kullanmani iki kere uygula yanlız!.

    İç Parazitmi ?

    Slm, aynı sorunla bende karşılaşmıştım & baktopur direct kullandım ve sorun u çözdüm bu tabletten alıp kullanmanı tercih ederim en faydalı ve etkili.

    sayphi2009-02-24 11:05:48
    balıklarım ölüyor!

    Evet bir ara yunus larımın biriy le biraz zıtlardı ama önceden böyle bir sorun yoktu ama yakın zaman da biraz zıtlık oluyor du ve dün akşam 1yunus 3s. Prenses daha öldü fotoğraf var çektim ama akleyemiyorum.

    balıklarım ölüyor!
    Fotoğraf: Ekleyemiyorum

    Canlıdaki Belirtiler: Hiç bir belirti görülmeden, ani ölüm. Öldükten sonra. aşşağıda belirttiğim gibi


    Akvaryum Kapasitesi (litre): 320 lt

    Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Aşşağıda belirt'tiklerim

    Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): 25-28c  - ?

    Filitrasyon: Atman 2200 iç flitre, tetra 700 dış flitre

    İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:

    Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : 2-3 Ayda bir herhangi bir yenilik değişiklik yok

    Merhabalar öncelikle tavsiye ve uyarılarınız için teşekkür ederim. Benim problemim 130-40-60 ebatlarında olan akvaryumum da 4 yunus-6s. Prenses-3imparotor-2papagan-3vatos-2akara besliyorum. Yaklaşık 2-3 ay önce s. Prenses lerden birtanesi öldü yanlız normal bir ölüm olmadığı anlaşılıyor du üzeri zift gibi kararmış ve parlak renkler gitmişti fazla önemsemedim ve şimdi 2-3 haftakadar önce bir akara yüzgeçleri erimiş gibi halsiz balığın üstü sanki bıçakla kazımış gibi halsiz bir köşede duruyor du çıkarıp attım, 3-4 gün sonra birtane s. Prenses yine onun gibi bir hal almış balığın yüzeyine sanki beyazımsı bir perde inmiş gibi kısım kısım yoğunluk vardı ve hep aynı köşede duruyor du 2 gün sonra bir vatoz öldü sırtı zımpara yapilmış gibi ve dün akşam iki balığımın öldüğünü daha fark ettim. 1 imparotor ilk ölen balığım gibi balıgın parlak ve canlı rekleri gitmiş zift gibi kararmış ağzı sonuna kadar açık gözleri beyaz laşmıştı ve 1 vatoz yüzeyi diğerindek igibi olmuş derisi dökülmş gibi balıklarıma ne olduğuna dair hiç bir bilgim yok forum da okuduklarım dan bir iki uygulama yaptım ama sonuç alamadım ciddi bir sorun la karşı karşıyayım yardım ve uygulamalarınızı bekliyorum teşekkürler. Bu arada diğer balıkla için tereddütteyim yaklaşık 50-60 yavrum var yunus bir sorun yaşarlar mı? 4 adet balığım daha öldü ((
    Saygılar.
     
    Merhabalar. Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Lütfen şablondaki yerleri doldurunuz.
    Saygılar.
    sayphi2008-11-20 11:08:32
    balıklarım neden ölüyor!
    merabalar öncelikle tafsiye ve uyarılarınız için teşekkür ederim. benim problemim. 130-40-60 ebatların a olan akvaryumum da 4 yunus-6s.prenses-3imparotor-2papagan-3vatos-2akara  besliyorum sorun.yaklaşık 2-3 ay önce s.prenses lerden birtanesi öldü yanlız normal bir ölüm olmadığı anlaşılıyor du üzeri zift gibi karar mış ve parlakrenkler gitmişti fazla önemsemedim ve şimdi 2-3 haftakadar önce bir akara yücgeçleri erimiş gibi halsiz balığın üstü sanki bıçakla kazımış gibi halsiz bir köşede duruyor du çıkarıp attım 3-4 gün sonra birtane s.prenses yine onun gibi bir hal almış balığın yüzeyine sanki beyazım sın bir perde inmiş gibi kısım kısım yoğunluk vardı ve hep aynı köşede duruyor du 2 günsonra bir vatos öldüöldü sırtı zımpara yapilmış gibi  ve dün akşam iki balığımın öldüğünü daha fark ettim 1 imparotor ilk ölen balığım gibi balıgın parlak ve canlı rekleri gitmiş zift gibi kararmış ağzı sonunakadar açık gözleri beyaz laşmıştı ve 1 vatos yüzeyi diğerin dekigibi olmuş derisi dökülmş gibi balıklarıma ne olduğuna dahir hiç bir bilgim yok forum da okuduklarım dan bir iki uygulama yaptım ama sonuç alamadım ciddibir sorun la karşı karşıyayım yardım ve uygulamalarınızı bekliyorum teşekkür ler bu arada diğer balıkla için tereddütteyim yakşaşık 50-60 yavrum var yunus bir sorun yaşarlar mı?
    yunus yavruları video

    merabalar yunus bayağa güzelmiş. edip bey akvaryumu gördüm amam ben bu yunusu göremedim. bu arada yunus ve s.prenses'ler için teşekkürler sarıyerli.

    SON MESAJLAR

    GÜNCEL 100 TANITIM

    SON İLANLAR

    FORUM İSTATİSTİKLERİ

    • 3,797,668 Mesaj
    • 408,613 Konu
    • 91 Forum
    • 145,128 Forum Üyesi
    • 1,466 Özel Forum Üyesi
    • 29 Kıdemli Akvarist
    • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

    Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.