ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
redrage
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2008 17:05
Son Ziyaret:
14 Ağustos 2010 01:24
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
önder öztürk
Doğum Tarihi:
16 Aralık 1978
Yaş:
45
İl:
Eskisehir
Meslek:
mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

önder öztürk

SON 10 MESAJI

led aydınlatma
Arkadaşlar ebayda dolaşırken böyle bir şeye rastladım.led aydınlatma konusunda pek fikrim yok. bu aydınlatma sizce kaç litrelik bir tanka uygundur.yormlarınız için şimdiden teşekkürler.saygılar.
yeni akvaryumum (yeni resimler sayfa 2 de)
İşlerin yoğunluğu nedeniyle pek gelemedim nete.şu an bir sorun yok akvaryumda izlemesi çok keyif vermeye başladı.sumpu kesinlikle tavsiye ediyorum.askı ps ile çok zor oluyor uygun değerleri yakalamak.
yeni akvaryumum (yeni resimler sayfa 2 de)
Çok teşekkürler.Başlarda çok uğraştım sistemi yoluna sokabilmek için.Şimdi bir sorunum yok ama tüm yeni başlayanlara tavsiyem kesinlikle sump olsun sisteminizde.Ben en sonunda deldirmek zorunda kaldım akvaryumu.Değerler nihayet oturdu.
Saygılar
yeni akvaryumum (yeni resimler sayfa 2 de)
herkese merhaba.akvaryumumun son durumunu ve balıklarımın resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.biraz değişiklik yaptım.daha önce askı ps kullanıyorudm.akvaryuma delik deldirdim artık sump kullanıyorum.sorunlarım çok azaldı.yorum ve eleştirileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
buda aiptasia yakında forumdaki bilgilerden yararlanarak bu sorunu çözeceğim.
 
Evimdeki Resif - Eren Yelkenci
Süper bir tank olmuş, tebrik ederim. murad2009-05-01 17:44:36
yeni akvaryumum (yeni resimler sayfa 2 de)
Evet bunu bilmiyordum çok teşekkürler, ışıklar açıkken bir şey yok kapandıktan bir saat sonra balıkta benekler çıkmaya başlıyor. Test kitim red sea ph 8.6 gösteriyor bir türlü sorunu bulamadım suyu tamamen değiştirmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz? Birde beyaz benek tedavisi için azoo nun bakır tedavisini uyguladım su iyice kötü oldu mercan yok diye akvaryuma dökmüştüm bir türlü yolunda gitmemesi çok canını sıkıyor insanın yarıyarıya bir su değişimi uygulamalı mıyım sizce? murad2009-04-20 15:07:23
yeni akvaryumum (yeni resimler sayfa 2 de)
Sanırım suyumda bir problem var diğer balığımada geçmişti beyaz benek fakat ondaki iyileşti ama diğer balığımı malesef kaybettim iyileşiyor gibi olmuştu hatta tamamen geçmek üzereydi ama sabah kalkıp baktığımda heryerini sarmıştı beyaz benek malesef kurtaramadım.Çok ilginç geldi bir gecede balığın beyaz benekle kaplanması iyileşmesini beklerken evet yosun problemim var bunun sebebinide biliyorum aslında ilk kurulumda tamamen damacana suyu kullanmıştım.2 hafta önce su eklememesini şebeke suyundan yaptım yaklaşık 10 litre kadar tabi camlarda bile yosun oluşmaya başladı herşey tecrübeyle daha iyi öğreniliyor sanırım. Son fotoğraftaki canlı yaklaşık 5 mm çapında beyaz bir şey hareket ettiğini falan görmedim şimdide kayboldu gerçi ama akıntıdan dolayı kayaların arasında falanda girmiş olabilir birde 8. resimdeki canlı hakkında birşey söyleyebilir misiniz çok çabuk büyüyen bir canlı ve akvaryumda sanırım 3 tane oldular görmek çok zor kayaların içindeler genellikle. İlginize teşekkürler saygılar. murad2009-04-20 15:04:30
yeni akvaryumum (yeni resimler sayfa 2 de)
dün nihayet 2 tane balık aldım resimlerini sizlerle paylaşıyorum.palyaçolardan bir tanesinde beyaz benek var.ama hareketli ve yem alma sorunu yok.bir şey yapmam gerekiyormu.yoksa bir süre sonra kendiliğinden düzelecekmi.birde kayaların üstünde bir şey gördüm en son resimde.bu nedir acaba?
 
 
 
yeni akvaryumum (yeni resimler sayfa 2 de)
Evet temizlik ekibini yazmayı unutmuşum eğer koyarsam akvaryumun durumuna göre en son olarak dediğiniz gibi s boy bir tang ekleyebilirim. Bu arada 8 ve 9 uncu fotoğraflardaki canlılar hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim sanırım 9 daki canlı çıyan? murad2009-04-03 13:38:52
yeni akvaryumum (yeni resimler sayfa 2 de)

Teşekkürler.

Düşündüğüm canlılar 2 adet palyaço
1 adet 4 çizgili damsel
1 adet coral beauty
 
Tang çok istiyorum ama akvaryumun hacmi düşük olduğundan sanırım ileride kuracağım akvaryumda olacak.
 
Tavsiye edeceğiniz kombinasyonlarıda bekliyorum Saygılar.
murad2009-04-03 13:39:39

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.