ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Bjkolik23
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ekim 2010 19:10
Son Ziyaret:
05 Ekim 2012 23:32
Toplam Mesaj:
75 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tolga civek
Doğum Tarihi:
30 Ağustos 1996
Yaş:
27
İl:
Kastamonu
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

      _-^^-_TolGa_CiVeK-^^-_

Sarı Prenses Mavi prenses Akvaryumu 180 lt

SON 10 MESAJI

yavru s.prenses ve m.prenses için yem tavsiyesi ?

Yardımlarınız için teşekkürler.

yavru s.prenses ve m.prenses için yem tavsiyesi ?
Çok teşekkürler verdiğiniz yem çeşitleri için fakat bunların içinden 3 tane ayıracak olsaydınız.Hangilerini seçerdiniz? Kastamonuda sera biraz az bulunuyor fiyatı pahalı olduğu için buradaki vatandaşta almayınca sera fazla getirmiyorlar. Sadece  sera vipan satılıyor.
yavru s.prenses ve m.prenses için yem tavsiyesi ?


Ben mavi prensesleri bitkisel sanıyordum o yüzden haftanın 1 günü protein diğer günler bitkisel veriyordum.Neyse artık proteini daha çok kullanırım.Yorumunuz için teşekkürler.Birde balıklara ek besin olarak ne verebilirim yumurta,marul gibi vs öyle şeyler?
yavru s.prenses ve m.prenses için yem tavsiyesi ?
Arkadaşlar ben akvaryumumda sarı prenses ve mavi prenses besliyorum.Balıklarım daha yavru sayılırlar.Balıklarıma SPIRULINA FLAKE ve Sera vipan veriyorum.Fakat sizin tavsiye edebileceğiniz bir yem varmı? Veya ben yanlış bir yemleme mi yapıyorum.
Yüzgeçte kızarıklık

Fotoğraf:

Uploaded with ImageShack.us

Canlıdaki Belirtiler:Yüzgeçlerde kızarıklık

Akvaryum Kapasitesi (litre):180

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:mavi prenses

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):27-28C de tutuyorum.

Filitrasyon:FE-1504 iç filtre,Dolphin C-500 dış filtre

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Hiç bir ilaç vs kullanmadım

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : Akvaryumda hiç bir değişiklik yapmadım.Akvaryumcu bana 3 ayda bir değiştirmemi söyledi su değişimini.3 ayda %50

Mavi prensesim yumurtalarını attı..
Kardeş balık ana tanktaydı sonra oraya yumurtaları bırakmasın diye ayırdım kardeşimde biraz acele etmiş ondan oldu ben istermiyim balığı strese sokuyum. Balığın yumurtaları yanında tekrar o yumurtaları ağzına alırmı benim sorum bu.
Mavi prensesim yumurtalarını attı..
Arkadaşlar balığım 2. kez yavru verecekti akvaryumdan ayıracaktım.Ayırırken çok korktu ve aldığım bardağın içine yumurtaları attı.Yaklaşık 5 tane onları tekrar ağzına alırmı yoksa almazmı lütfen yardım edin.
Mavi prenses yavrularım :)

Benim de akvaryumum karma yani karma dediğim iki tür mavi prensesler ve sarı prensesler inşallah öyle bir ihtimal olmaz.

Mavi prenses yavrularım :)
Yani ben kötü bir şey yapmadım mı?
Sitede çoğu kişi kusturmayın balık zarar görür felen diyordu.Teşekkür ederim bende çok kötü bir şey yaptım diye kendi kendime kızıyordum.Tekrar teşekkürler peki ayrı bir şey yapmama gerek varmı?
Mavi prenses yavrularım :)
Arkadaşlar bugün 10 gün dür ağzında yavru tutan balığımın ayırdığım akvaryumda 3 tane yavru balık gördüm ve telaşa kapıldım,hemen arkadaşlarımı aradım ve olayı anlattım bana balığı kustur yoksa yavruları yer dediler.Bende balığı kusturdum ve yavruları aldım sonra ana tanka koydum.Ana tanka koyduktan sonra yem attım ve yem yemedi.İlk yavru verişiydi o telaşla balığı hemen kusturduğum için şu an kendime çok kızıyorum.Dediğim gibi 10. günüydü nasıl oldu anlamadım sanırım balığımı almadan önce sanırım ağzında yumurta vardı.Şimdi balığıma bir zarar gelirmi.Birde yine balığım yem yemeye başlar mı? Yavrularıma ne yem kullanayım ve son olarak yavrularımın renkleri sarı yavrularımın türü hiç annesinin rengine benzemiyor? Lütfen kusturdun diye beni eleştirmeyin zaten kendime çok kızıyorum hata yaptığım için ama ilk yavru alışımdı çok telaşa kapıldım. :(:(

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.