ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
umitopall
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
131
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
9 Saat 24 Dakika önce
Toplam Mesaj:
125 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
24 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ümit Topal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ü.Topal 💥

SON 10 MESAJI

Dış Filtre Cam Emiş Basış Borusu
[QUOTE=Mahir06]

Bana da krom cazip gelmiyor, cam tercih edecektim çünkü arkada şık bir görüntü oluşturuyor. Ama dediğiniz kadar kırılgan ise ben plastikten devam edeyim. Ayrıca biraz daha araştırınca temizlemenin de çok büyük bir zahmet olduğunu keşfettim. İnsanlar çamaşır suyu ile temizliyorlar. Benim bakış açıma göre büyük risk.

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.[/QUOTE]

Birisini temızlerken kırdım zaten cok narin ve o paralara deymez
40/40/40 Beta
[QUOTE=Dogukankun][:nazar:]Akvaryumunuza bayıldım, keyifli hobiler diliyorum. [:iyi:]
Betta balığınızda eğer bir kuyruk erimesi-kaybı olacak mı çok merak ediyorum çünkü akvaryum su seviyesi yüksek gelebiliyor Halfmoon'larda benim balığımda maalesef geçmişte yaşanmıştı. Kuyruk erimesi-kopmasını toparlayana kadar denemediğim yöntem kalmadı, en son su yüksekliğini düşürdüm ve eski formuna kavuştu.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim

Gelişmeleri atacağım umarım problem yaşamam
Uzun Zaman Sonra Demasoni İle Devam
[QUOTE=xfuriousx]Aynı mbunalardan bende besleyeceğim nasipse.. kumdan memnun musun? mercan kırığı ya da kalsiyum karbonatlı düşünüyorum tavsiye eder misiniz[/QUOTE]

Kum doğal olsun diye böylr seçtim . Dışkıları vs cok ortaya cıkartmıyor

Önceden beyaz kullanıyordum dışkılar cok göze batıyordu

Silisten memnunum
40/40/40 Beta
[QUOTE=NightWist]Ön taraf çok boş geldi bana. Yerinizde olsam tele sarılı christmas moss yada sp japan tarzı bir bitkiyle zemini kaplardım. Onun dışında çok hoş bir akvaryum olmuş elinize sağlık.[/QUOTE]

Moss siparişleri verdim en kısa sürede yeni fotoğraf atacağım[:)]
Akvaryumun Altına Nasıl Bir Strafor Koymalıyım?
Dekatlondan pilates matı alıp işi noktalıyorsun [;)]
[QUOTE=yyiImaz]Cam borulardan ziyade ben bir süredir şeffaf, plastik borulardan aradım ama bulamadım. Bir platformda görmüştüm çok hoş duruyordu ama temu ve aliexpresste de bulamadım. Krom boru en ideali gibi görünüyor.[/QUOTE]

Kesinlikle emiş basış takımında bu paralar verilecekse krom boru alınmalı

Ben hata yaptım açıkcası cam önermiyorum
[QUOTE=Mahir06]

Merhaba Ümit Bey,

Umarım sorununuzu çözmüşsünüzdür. Eğer çözemediyseniz aşağıda linkini bıraktığım gibi bağlantı aparatları satılıyor. Belki hortumunuzu kesmeniz gerekir ama size yardım olacaktır.

https://atakanpetshop.com/hortum-adaptoru-donusturucusu-o12-16mm

Ayrıca ben de cam emiş basış takımı almak istiyorum. Siz yaşadığınız bu sorun haricinde memnun musunuz? Filtrenizin performansını etkiledi mi?

Teşekkürler[/QUOTE]

Merhabalar, çıkış borusunda biraz debi düşüşü oldu , bir de cam olması cok narin olmasına sebebiyet verdi

Dış filtre temizliği sırasında emiş borusu kırıldı çok dikkatli olmak gerekiyor. Ben biraz kullandım sonra bıraktım tamamen görsellik
40/40/40 Beta
[QUOTE=AtlasPoyraz]Hayırlı olsun.
Uzun süre önce hemen hemen aynı ekipmanlar ve ebatta betta tankım vardı.
Tavsiyem biraz daha kök kaya bitki ekleyip akıntıyı da kısa tarafa yönlemdirmeniz şeklinde olabilir.
Silis kullanmışsınız sanırım Echinodorus, subulata gibi bitkiler düşünebilirsiniz.
Su üstü için ise salvinia natans tavsiye ederim.
Betta ya daha uygun şartlar sağlamak istiyorsanız tabi blackwater tarzı da hoşunuza giditorsa catappa yaprağı ve kızılağaç kozalağı ekleyebilirsiniz.
Sağlıkla besleyin. [/QUOTE]

Vakit ayırıp fikir belirttiğiniz için teşekkürler , dikkate alacağım [:3]
40/40/40 Beta
[QUOTE=Orhan76]

Sade ve şık görünümlü güzel bir akvaryum olmuş, elinize sağlık [:)][/QUOTE]

Teşekkürler, akvaryum boşta duruyordu ani bi kararla kurdum. Zamanla daha güzel hale getireceğim [:3]
40/40/40 Beta
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180581/240720251053311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180581/240720251053341.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180581/240720251053371.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 19 Online Kullanıcı, 10 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.