ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
patoni
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Kasım 2010 12:06
Son Ziyaret:
17 Ocak 2011 22:17
Toplam Mesaj:
39 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hakan temiz
Doğum Tarihi:
12 Haziran 1993
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

hakan temiz malawi bitkili 100x40x50 boyut
80x40x40 güney amerikaya küçük bir adım

SON 10 MESAJI

Yavrularla vatoz
Kesinlikle koymayın balıklarınızı akşamdan sonra hatta koyduktan bir saat sonra bir daha göremezsiniz!!!! patoni2011-01-08 17:47:43
Malawi Kayalıkları
Konumuzda çok hızlı bir ilerleme ve daha yeni yüzlerle tanışma fırsatı olmuş ben  kendi beslediğim balıklardan bir ilk 10 çıkarıcam ilk 10 sıram bunlar:
1)buccochromis lepterus erkek emin değilim
2)afra cobue
3)polit
4)sarı imparotor
5)yaşayan kaya
6)neon spot
7)saulosi
8)venüstüs
9)demasoni
10)sarı prenses
145 litreye sürü tavsiyesi
Cevapalrınız ve ilginiz için teşekkürler 1 neon hariç hepsini çıkarttım kırmızı burunlar eklendi şu anda muhteşem bir şekilde sürüler ve bir o yana bir bu yana yüzüyorlar en sonunda istediğim sürü balığına kavuştum çok sağolun.
145 litreye sürü tavsiyesi
Yorumunuz için saolun ama neye dayanarak bunu söylüyorsunuz.Deneyimlerimizi bu başlıktada paylaşalım.
145 litreye sürü tavsiyesi

Arkadaşlar benim 145 litrelik bir güney amerika tankım var içinde 4 remirezi 4 melek 5 cory 1 cüce vatoz var. Aslında elimde bir amerikan tetrası var ama hiç iyi sürü oluşturmuyorlar kendilerini güvende hissediyorlar diyeceksiniz bugün bir meleğim neonları akvaryumda dört döndürdü ama hepsi ayrı ayrı köşelere kaçtı ilk aldığımda bir saat felan birarada durdular o da sadece durdular yüzmediler bile sonra bitti. Şimdi size sorum şu sürüyü bozmayacak hareketli bir tetra tavsiyesi istiyorum meleklerim yumurta döktü hem pek güvendede hissedemezler hem de göz zevki daha güzel olur neonlarım yumurta döken meleklerimi onları kovalarken veya her daim sürü olamalrı gerekirken ayrı ayrı takılıyorlar. Biraz uzun oldu ama önerilerinizi bekliyorum şu listeden balıkların deneyimi olanlar sürü özellikleri söylerse iyi olur

1-)kırmızı burun tetra

2-)kırmızı gözlü tetra

3-)siyah tetra

4-)fantom tetra

Teker Teker Amerikan Karma 444 lt (16. sayfa - Yeni Fotoğraflar)

Öncelikle verdiğiniz cevaplar için saolun

Geopların ağızda kuluçka yaptığını duymuştum.Eğer doğruysa mantarlaşma riski ortadan kalkacak.Yazdıklarınıza göre uaraunuz çok sert bir lider çıkmış ve siz de göndermişsiniz ama sonuçta liderler her zaman gördükleri balığı bir kaç tur kovalıyorlarSikkin bence uarau gibi bir balığın da üretimini yapmayı düşünseydiniz bu tankla altından kalkabilirdiniz.Son sözünüze önceden olsa hayatta katılmazdım ama gerçekten amerikan beslemek bir ayrıcalıkmış..................
Saygılar
 
Lepistes akvaryumum(Yeni fotolar altta.)
Ben Akvaryumunuzu arkadan ve önden açılarını değiştirerek baktım ve 55 litre olabileceğini düşünmüyorum kesin konuşmasamda resimler öyle diyor.
Teker Teker Amerikan Karma 444 lt (16. sayfa - Yeni Fotoğraflar)
Konunuzu büyük bir merakla ve zevkle tek tek okudum ilk yorumumu yazmak bu güne nasipmiş. Gerçekten harika bir akvaryumunuz var hem litre olarak hem de canlılar olarak özellikle rotkeilinize bayıldım geoplar hakkında fazla bir bilgim olmadığı için bir yorum yapmayacağım.Severumlar hakkında bir sorum olucak hiç yumurta döktüler mi? Şimdilik merak ettiklerim bu kadar hayyallerimdeki akvaryumlaradan birisi bende yeni yeni amerikana başladım ve gerçektende malawi ve tanganikalardan daha cana yakın türler.
55 Litrelik yeni Akvaryumum [Resimler Geldi..]
Arkadaşım bilmediğin balıklarının türü guramidir ve bu balıklarla tamamen alakasız bir yaşayış biçimi vardır bence zebradanio ve lepistes kalsın acilen guramilerrini çıkart o akvaryumda zebra daniolarla fazla yaşayamazlar diye düşünüyorum.
Kimde Ne Var? ( Türlerin yaygınlaşması )
Bende
Malawi
7 sp
3 paslı
güney amerikan
4 ramirezi
4 melek
5 cory
6 kırmızı burun tetra
 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.