ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kral
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Şubat 2011 02:47
Son Ziyaret:
16 Ekim 2019 20:19
Toplam Mesaj:
340 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Alparslan berk
Doğum Tarihi:
23 Ağustos 1991
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
ögrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Alparslan berk

SON 10 MESAJI

İşte Amerikan Rüyası
Bendede nls cichilid formula var.Benimde balıklara ne yaptıysam yediremedim.2gun ac biraktım gine agızlarına alıp bıraktılar.Ne yapmak lazım yem aldığım gibi duruyo tetra bits yiyiyolar.
İşte Amerikan Rüyası
[QUOTE=Gürkan Hoca]Alparslan, iyi niyetinden şüphe etmiyorum, bunu üzüntü olarak dile getirdiğini düşünüyorum. Bu aralar; birçok insan iş güç peşinde, ya yurt dışında ya şehir dışında.
Eğer, Görkem ile benim yazışmalarımdan bahsediyorsan kalbimizi kırarsın, haberin olsun...
[/QUOTE]Gürkan abi kesinlikle yanlış anlama sadece ikidir paylaşım yapıyorum merak edip baktığımda konu değişmiş veya kaynamış oluyor.Kesinlikle sizi hedef alarak söylemedim sadece Amerikancıların pasifleştiğini veya azaldığını dile getirmek istedim.Aman yanlış anlamayın, iyi niyetimden şüpeniz olmasın lütfen.Dediğin gibi sanırım iş güç yoğunluğu üyelerin pasifleşmelerine neden oluyor.
Kral2012-03-24 04:20:27
İşte Amerikan Rüyası
Artık bu sayfa 4-5 kişinin bir arada konuştuğu bir sayfa olmuş sanırım :D
İşte Amerikan Rüyası
[QUOTE=pento666] [QUOTE=rastlantısal] [QUOTE=pento666]Buda benim kimliği belirsiz balığım. [/QUOTE]Bencede saf kan degil ebdj kanıda var.Bendede buna benzer bir balık vardı midasim öldürmüştü.Tankımda balık bırakmadı tum balıkları ya sattım ya öldürdü sonunda onuda sattım kafam rahat ohh :D.Resmide bu bahsettiğim benim benziyen balığın büyütmek nasip olmamıştı.Ama çok güzel bir balıktı buyurun resimleri

Jack Dempsey. Hatta dişi olduğunu bile söyleyebilirim.
[/QUOTE]
Jd geni aldığı doğru ama safkan olmadığını düşünüyorum.
[/QUOTE]
240 lt Oscar Astronot Akvaryumu
Akvaryum güzel, balıklarda güzel, ancak dekor malawi dekoruna benziyor.Birde kaya veya mango kökü ekleyebilirsiniz çok boş durmuş bence.
Kurtlar Vadisi
Sonucun kötü olması dikkatimi cekti bendede 330lt akvaryum var.İcinde 5 adet gt var acaba diyorum 2 adet 1 e 1d biraksam yerine 3 adet oscar eklesem sorun yaşarmıyım.
KLASİK [Amerikan Akvaryumu]
Balıkları eminonunden almıstım.Sonra gittim 1 hafta sonra hic biri kalmamıs kos koca tankta guzel yavrulardı.
İşte Amerikan Rüyası
[QUOTE=kutalp]
Zebranın hası....
[/QUOTE]Gerçekten çok güzel bir albino zebra bende bunlardan 12tane vardı.Çok güzel kafa yapmışlardı forumları çok iyidi.Satmaya kalktım en iyi yemlerle beslemiştim tür değişikliği nedeniyle en sonunda balıklar 1 ayda satılmayınca 5 tlden tanesi komple akvaryumcuya verdim bedavadan bu balıklar çok güzel ama kıymeti bilinmiyo ayrıca çok dayanıklıdırlar.Isı 20-30 arasında olsa bile dayanıyolardı.Diğer balıkların saldırılarınada aldırmıyolardı.Vucutları çok iyi ve dikenli bi yapıdaydı.Akvaryumcuya verirken poşetlere koyup götüriyim dedim.Balıkların yüzgecleri poşetleri koyar koymaz deldiler.Akvaryumcuya bide kova hediye etmek zorunda kaldım :D
KLASİK [Amerikan Akvaryumu]
[QUOTE=BuR0cK]Öncelikle arka fona bayıldım gerçekten ama bence de ilk mesajda belirtmişler arka fonda görüldüğü gibi o kovanın yerine bir kaç kaya ekleyebilirseniz çok daha güzel bir dekorasyon olacaktır. Ben de green terror besliyorum ve akvaryumunuzu görünce bir kez daha aşık oldum bu balıklara (=[/QUOTE]Bunu duyduğuma çok sevindim.Greenterrörler diger amerikanlara göre bende ap ayrı bir yeri var.Olgunlaştıkları zaman çok güzel renklere ve kafa yapısına sahip oluyolar.Evet bu testi yerine en yakın zamanda kayalar edinmeye çalışıcam.
KLASİK [Amerikan Akvaryumu]
Evet bende öyle biliyorum.Onlar daha çok malawi tankında geçerli.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.