ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
-Jaws-
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Haziran 2011 20:57
Son Ziyaret:
04 Aralık 2011 13:32
Toplam Mesaj:
43 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Selçuk Gümüşay
Doğum Tarihi:
02 Ocak 1987
Yaş:
37
İl:
Kirklareli
Meslek:
Trakya Camda İşçi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Selçuk Gümüşay

frontosa-kalvus
yunus-Sp-İceman-Acei Ngara

SON 10 MESAJI

En sonunda kuruyorum yardımlarınızı bekliyorum...
Kardeş bence sump olayını iyi araştır, o miktarda suyu çevirecek sump motorunun harcadığı elektrik canını sıkacaktır, sump gerçekten guzel bişey ama büyük boyutlarda masrafıda büyük oluyor, balık seçimine gelince, ankarada piyasa hangisinde hızlıysa o cinsi besle derim, çünkü çok yavru ileride sıkıntı çıkarıyor satış talebi olmazsa..
100 50 60 akvaryum cam kalınlığı
Kalınlık ideal, sista uygun..
Merhaba ! tavsiye istiyorum
Hocam çift cam dediği lamine cam olmasın? iyice bi sor, eğer lamineyse süper olur
yunusumun cinsiyeti nedir?
Evet bencede dişi, ama arkadaşlaın dediği gibi kırmaya benziyor, neden kırma ürettiklerinide hiç anlamıyorum bu balıktan, zaten üreyen bi hayvan ne gerek var türü bozmaya??
Tetratech ex1200den sonra Fluval 405 izlenimlerim
Kullanıcı yorumları önemli her zaman, sende layıkıyla yazmışsın sağol;

Fluvalin sessizliği doğru, ama pompası o kadar basit değil bence, çünkü seninki gibi sonuç almadım, ayrıca çıkış üniteside akıntıyı azaltıcı özelliğe sahip değil ve fiyatı oldukca yüksek, o yüzden eksi puan verdim bu özelliklerine,

Tetralarda su kaçırma oluyormuş biliyorum ama bunun çaresini bulmuşlardı aynı seninki gibi yöntemlere, o yüzden kontrol ettmekte fayda var, ama diğer konularda oda çok sesli sayılmaz ve çıkış ünitesi, özellikle pompası çok kullanışlı fiyat daha ekonomik onada artı puanı bu sebepler veriyor, çünkü eksiyi verecek su sızıntısını ben yaşamadım, yorumlar kişisel deneyimlerle oluyor sonuçta..


Betanın sivrisinek iştahı :)
Valla okusada yazsada yemekten vazgeçecek gibi durmuyo :)
AKVARYUMCUYA SORUYOM FARKLI CEVAB BU SİTEDE FARKLI CEVAB Bİ BAKIN LTFN
Sen koy, laftan anlamaya ne gerek var :) bende 450lt akvaryum var elde olmayan bi nedenden dolayı 4 çeşitten 20 tane balık var, ne yapsamda ayırsam diye düşünüyorum, ama sana tavsiyem dene kendin  gör..
Tavşan' Besleyenler bakabilir mi ?
[QUOTE=CatchMe1fYouCan] [QUOTE=-Jaws-]Tavşanınızın bakıldığı bölgenin temizliği periyodik şekilde  yapıldığında koku büyük ölçüde ortadan kalkar, ama yer büyük olmazsa başka sıkıntılar çıkarır, kazma ihtiyacı duyan bi hayvan, kazmadığı zaman tırnakları çok uzar buda hem hayvana hem evinize zarar verir, çünkü betonu bile oyabiliyor, yeterli zaman bulabilirse bu ihtiyacı yüzünden
[/QUOTE]

Bunu da düşündüm.. Ben tavşanın kafesini hazır almayacağım çünkü onların çok küçük olduğunu düşünüyorum.. Onların en büyüğü de bir karton büyüklüğünde ve 70 Lira.. O yüzden ben kendim yapacağım.. Alta bir tahta büyük bir tahta etrafını bahçe teliyle çevirip üstünü kapatacağım.. Oldukça büyük olacak.. Onun içine kemirmesi/kazması için oyuncaklar tahtalar falan koyarım.. Yeterli olur kanaatindeyim..
[/QUOTE]

O zaman olabilir, ara sıra çayıra saldınmı tamam :)
Betanın sivrisinek iştahı :)
Ben zaten yapmıyorum, sadece sinek ve böcek tiplerini veriyorum, bide omurgasızlardan.. ama yapanlarıda yadırgamıyorum, olabilir demek istedim..
Betanın sivrisinek iştahı :)
Dediğim gibi yapmak yada yapmamak tamamen tercih meselesi, düşünce farklılıkları olacak hayatta, doğruluk görecelidir, biz inek etini beslenmemisde kullanırken hindular ineğe tapıyor, onlara görede inek yemek uygun değil, şimdi onların düşüncesi yanlış öyle olmaz diyebilirmiyiz? yada bizim domuz olayı, farklı dinlerdekiler yiyor diye yaptırım uygulayabilirmiyiz?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.