ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
radyobah
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ekim 2011 11:46
Son Ziyaret:
11 Ocak 2012 14:33
Toplam Mesaj:
101 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan Yetişoğlu
Doğum Tarihi:
30 Temmuz 1992
Yaş:
31
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


80*30*45 Balıkların Mekanı:)
50*25*40 Yatıyor Kendisi:)
Radyo.RadyoBahanee.Com << Bir kez gör yeter.

SON 10 MESAJI

bu 3d fonlardan türkiyede var mı arkadaşlar?
[QUOTE=ertanbursa] 

Haklısın uzatmaya gerek yok ama yazık günah milli servet :)

birde arkadaşımız berbat akvaryumlar çıkıyor ortaya demişde sizin berbat yada güzel anlayışınızı merak ettim açıkcası resim ekleyyinde görelim güzel akvaryumlarınızı.. Size göre demekki normal bir maaşla çalışan ve bu arka fonu alamayan herkesin akvaryumu berbatmı demek oluyor ben bu sonuca vardım?
[/QUOTE]

Sana katılıyorum. 850 TL bi fona verecegime gider yardım yaparım onca ac kalan insan var yardım ederim daha iyi. Çok da bir gosterişi yok hemde o yukarıdakii resimin. 


[QUOTE=ha_kanka][QUOTE=ertanbursa]850 tlye fon? Hiç Aç kalmamış olmalısınız..

[/QUOTE]
özür ama komikti gerçekten..[/QUOTE]
Bu arada neresi komik ki? Sizden başka gülen olduğunu düşünmüyorum bu konuya. Espiiri mi yapmış arkadaş?
radyobah2011-12-18 20:45:13
Karma Malawilerde
Bir kere yapacaksanız bile Snow p dediginiz beyaz prenses onun içine girmemeli.
saldırı
Bence hacimle alakası yok. O balıkların yapısı öyle. İstediginz hacimde sp ile besleyin goreceksiniz zaten. O balıklar Mavi Prenses ile en uyumlu gecinir. Aksi taktirde tek beslenen bir balık zaten. Karma akvaryumlarda pek tercih edilmiyor. Evet rengi akvaryumu değiştiriyor fakat sp, mp, yunus gibi cichled balıklarına gore yapısında daha fazla hırcınlık söz konusu. Hele de bi akvaryumda 2 beyaz prenses varsa ve ikiside erkek de vay halinize.  
Yeni MPLERİM
Işığın rengi balıkları strese sokuyor olabilir. İnsallah beyaz veya sarı bir renk dışında değildir ışığınız. Hele hele mavi değildir inşallah:D
erkek sarı prenseste sorun mu var?
Bu akvaryumda çiftleşmez diye kestirip atmamak lazım çünkü daha önce çiftleşen nasıl çiftleşmiş. Bence siz sıkı dip çekimi yapınız. Haftada iki kez su değişimi yapınız. 3/1 tercihimdir. Yeni balık almasanız bile balıklarınız çiftleşecektir. Dinlenme döneminde olabilirler.
Sarı Prenses alışma (Videolu)

Akvaryumun içeriisnde solda duran o siyah sşey nedir. Ben çözemedim de onu. Bu arada ahli değil iceman taraftarıyım. Hem görünüş hem sakinlik yönünden tabiki iceman. Zamanla alışacaklardır. 3 gün yem vermeme konusuna gelincede bence verin. Hayvan aç kaldıgında daha ürkek olur. Belki sizin yanınıza gelir fakat doyurdugunuz zaman aynı şekle döner. Siz düzenli yem verin. Balıklr küçük bide. Fark ettiyseniz biri kaçınca digerleri de kaçıyor. 1-2 tane büyük olsaymış öncülük edermiş. Bu arada o aydınlatma canlı doğuranlarda kullandıgın ışık ise onu degiştir. Daha loş birsey olsun.

3d FONu AKVARYUMDAN NASIL ÇIKARTABİLİRİM?
Valla bende fonu yaptım. Ama şimdi pişman mıyım evet ama yaptıgım için degil cikacak takılacak temizlenecek şekilde yapmadıgım için pişmanım. Arkadanda slikonladım bolca. Nasıl cıkacak sımdı kara kara onu düşünüyorum. Valla inşallah akvaryuma zarar vermeden çıkartabilirsiniz. Tavsiyem eğer arkadan silikonladıysanız yavas yavas sıcak hava tabancası ile akvaryumun arkadan aralıklı aralıklı hava vermek. Düşüncem bu benim kendim boyle yapmayı dusunuyorum. Sıcak slikonu biraktırır.
SP Balığımın Ağzı Dolmuş
Olan oldu valla çok pişmanım zaten ayırıdıgıma zaten akvaryumuda verdim birine. Ayıracak akvaryum kalmadı. Artık bi daha ki sefere inşallah iyi bir sonuç alırım.
Kumu Kazdılar ((Video))
Erkek çiftleşmek istiyor kendine yuva yapıyor. Belirtmek istiyor çiftleşmek istedigini dişi balıklara. Ağzıda kararmış zaten. Küp mağara gibi şöyle saklanacak yerlerde dişiyi içeri çekmeye çalışacaktır. Tenhada kıstırıncada hayırlı uğurlu olsun:D Torunlarınızı alırısınız kucağınıza.
balıkların taşlara sürtünmesi- tetrazonlarmda böyle yapıyordu öldüler
Balıklarınız böyle bir hal sergilemesinin sebebi akvaryumunuzda tuz oranının cok az olması veya hıc olmaması ile ilgilidir. Hemen bi kaç tane kaya tuzu varsa atınız. Yoksa turşuluk tuzlar var ondan varsa atınız. Oda yoksa yarın hemen akvaryumcudan yada bir petshop dan alınız 2-3 tl birsey paketi. Atın icine 2-3 küp. Yeterlı olacaktır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.