ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmetileri79
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Şubat 2012 10:50
Son Ziyaret:
23 Ağustos 2013 17:33
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet İleri
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet İleri

SON 4 MESAJI

Yeni ,, Beklenmedik Blue Zaire Moba Yavrularım ( DOKTORDAN ::)) )
Maşallah ,inanılmaz güzel keretalar.bu güzelliklerin abi ablalarına sahipolma şansına ulaştım çok şükür.o yüzden bu manzaraları görmek beni çok aha mutlu ediyor.
Tek ve Son Blue Zaire Moba Kolonim
Bu forum sayeinde bu balıkları ve güngör abinin diğer balıklarınıgörme k fırsatım oldu.İnanın resimler güzel ama ,gerek balıklar ,gerek onlara sağlanan imkanlar ve ortam inanılmaz.Frontoza seven herkezin muhakkak görmesi lazım.gitmek içinde hiç çekinmeyin.sonderece misafirperver mükemmel bir insan.Kendisine tekrar böyle balıklar besleyip ,benimde 10 adet moba yavruma kavuşmamı sğladığı için sonsuz teşekkürler.
Bilinen Blue Zaire Moba Kolonileri
[QUOTE=aldemirim]Ahmet bey merhaba,
Forumda gördüğüm en iddialı kolonilerden bir tanesinin linkini veriyorum.Sahibini şahsen tanımıyorum ama balıklarının güzelliği dikkatimi çekmişti,belki sizinde dikkatinizi çeker.

[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim.cevabınız sayesinde bu balıkların sahibi güngör abiyle tanışma fırsatı buldum.yoğunluğuna rağmen inanılmaz ilgilendi sağolsun.inanın ortamı ve balıklarıda anlatılack gibi değil.resimler güzel ama gerçeği kat kat güzel.kendisiden 1 ay önce 10 adet moba yavrumu aldım büyük keyifle de besliyorum şu an.kendisne de bu vesileyle teşekkür ederim.halada ne zaman arasam yardımını esirgemez.
başta demiştim nete kısıtlı girebiliyorum.ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür edrim.
Bilinen Blue Zaire Moba Kolonileri
Forumdaki herkese selamlar.Adım Ahmet İleri.1,5 yıldır 150-60-60 boyutlu akvaryumumda 3 aylıktan alıp büyüttüğüm frontosa brundilerimi beslemekteydim.Son zamanlardafrontosa besleyen belkide tüm akvaryumseverler gibi blue zaire moba beslemek için duyduğum istek son derece arttı.Brundilerimi çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim.Moba ile ilgili forumlarda gördüğüm tartışmalar beni açıkçası endişelendirdi.Bu tartışmalar ve bu balıkların fiyatları beni en küçük boyda 10-15 kadar yavru alıp büyütme düşünmeye itti.Akvaryum ölçülerime göre en fazla ne kadar yavru büyütebileceğim ilk sorum.
İstanbul Kadıköyde yaşıyorum.Bu yavrularıda alırken herkesin tanıdığı ,bildiği,güvendiği ve sonderece kaliteli moba kolonilerinin yavrularını almak istedim.Sizlerden ricam objektif olarak bana ülkemizde en kaliteli anne moba kolonileri ve sahipleri hakkında bilgi vermeniz.Çünkü kaliteli bir moba koloniyi yavrudan büyütüp kuracaksam bunun ilk şartının anne babalarının çok kaliteli olması olduğunu düşünüyorum.
Bana ülkemizde bu balıklara ait bilinen en iyi örnekler nerede ve kimlerde ise söylerseniz sevinirim.
İnternet ulaşım imkanım kıstlı.Genelde internet cafelerden ulaşabiliyorum.O yüzden mesajlarınıza dönüşüm sıkıntılı olabilir.Şu anda bile bir arkadaşımın evinden bağlanıyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.