ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
0Realist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Şubat 2012 15:30
Son Ziyaret:
07 Eylül 2012 00:34
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Metehan RENÇBER
Doğum Tarihi:
03 Ağustos 1994
Yaş:
29
İl:
Bursa
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Metehan RENÇBER
Kendi kendime dahi olsa, kendi kendimin ne efendisi ne kölesi olabilirim.. Sadece özgür bir birey vardır
karşınızda,hayata tutunan,sahip ve köle olmayan kendine bile.

SON 10 MESAJI

Ders Çalışmak
Herkesin ya bir dönüm noktası vardır yada bi yumurtası. Gün gelir dönüm noktasından döner doğru yola girer hayallerinize ulaşırsınız gün olur mecburiyetten yumurta kapının ağzına gelir istesenizde istemesenizde bi yola girersiniz. Kendine güvenmek benim hayatım boyunca hep dönüm noktam oldu kendime güvendiğim için başardım bu sene de üniversiteye gitmicem dedim gitmicem 1 sene daha yaşantı yapıp rahat rahat kazanıcam kendinize güvendiğinizi ailenize de gösterin gerisi akıyo zaten :)
Astronotumda Şişkinlik mi var ?
Sağolasın Orhan abi Allah razı olsun az kaldı zaten büyük akvaryuma kalan balık sabreder inşallah balıkların gelmesi çok acele oldu hediye diye bişe de yapamadık bakalım artık inşallah düzelecek herşey.
Astronotumda Şişkinlik mi var ?
[QUOTE=TheMuRo]Bu hobi küçük mebla maddiyatlarlada yapılabilir , size tavsiyem astronotlari vermeniz büyük olasılıkla diğerinide kaybedebilirsiniz. 40Lt beslenebilicek türler yok değil var bence hacminize uygun tür bulabilirsiniz biraz araştırmanızda fayda var. Ayırabiliceğim tank yok diyorsunuz malesef bu koşullarda yapabiliceğiniz fazla birşey kalmıyor diğer balığı elinizden çıkarıp hasta balığı ise çevrenizde bulunan bilgili hobicilere vermenizde fayda var.  [/QUOTE]


Bu balıklar 2 taneydi hediye geldiği için orda duruyorlar bu ayın sonunda geçicem büyük akvaryuma bende biliyorum bu hacimde bu balıklar beslenmez.

Balığı kaybettim öteki balık sapasağlam duruyor çok şükür inşallah ona bişe olmaz akvaryum gelene kadar.
 
Hepinize de tek tek teşekkür ediyorum.
Astronotumda Şişkinlik mi var ?
Akvaryum küçük 40 litre civarında bu ay para gelecekti gelmedi nisanın başında gelecek para bende o zaman akvaryum yaptırıcam 400 litre üzeri bu balıklar bi arkadaşımın hediyesi mecburiyetten burdalardı yemde kırmızı ufak taneli yemler var onlardan atıyorum akvaryumcu bu balık için en uygunu dedi. ısıtıcım 100 watt rs ısıtıcı var balık hasta diye 30 derecede duruyo normalde 27 falan. İç motorumu bilmiyorum fakat iyi olduğu söylenemez. Ben bütün bunların farkındayım yanlış yerde bulunduklarının yanlış hayat sürdürdüklerinin fakat maddi durum bu aylarda çok düştü bende bi yerden sonra beklemek zorunda kaldım kim istemezki istediğinde gidip 500 litreden fazla dev akvaryum alıp gelsin ama yoktu işte imkanlar el vermedi nisanda geçicem bende iyi bir akvaryuma.
 
Tuzu ne kadar dökeyim ne zaman dökeyim ?
Astronotumda Şişkinlik mi var ?
Fotoğraflar bu kadar oluyo kardeş telefondan çektim makinayı bulamadım şimdi. Pullar tamamen döküldü nerdeyse kuyruklar falan saçaklandı. Balık beyaz oldu karnı içe çekildi ne zaman ölür bilmiyorum ama bu hastalık bulaşıcımıdır öteki balık sapasağlam onada bi etkisi olurmu ?
Astronotumda Şişkinlik mi var ?
İlginizden dolayı teşekkür ediyorum hepinizden öneri sunanlar içinde teşekkürlerimi iletiyorum ayrıca yöneticilerinde ilgisizliğinden yakınıyorum balığın işi bitti artık hareket yok sadece yüzgeçler oynuyor su üstündede duruyor eminim bu sorunu yaşayıp çözümünübulan vardır çok aramama rağman ben bulamadım yazmayada üşendi arkadaşlar büyük ihtimalle. Dün akşam çay ve tuzu karıştırdım balığın üstünden akvaryuma koydum bugünse durum ortada.
 
Bunlar akşam çektiğim fotoğraflar
 
 
Bunlarda Sabah...
 
Astronotumda Şişkinlik mi var ?
Bugün baktım balığın pullarında bi soyulma var sürekli motorun arkasında saklanıyo yem zamanı çıkıyo geri giriyo. Önerisi olan yok mu halâ ölecek gibi duruyo.0Realist2012-03-17 12:22:32
Astronotumda Şişkinlik mi var ?
Küçük küçük kopmalar öteki balıktan şüpheleniyorum cüsse olarak biraz bundan büyük ama bu daha gezegen.
Astronotumda Şişkinlik mi var ?
Şu anda tank 40 litreden fazla su alıyo 65cm uzunluğu var 3-4 gün içinde geçicek büyük akvaryuma. Bugün kuyruğunda kopmalar gözlemledim parazit tarzı bişe mi var yoksa öteki balıkmı yapıyo bunu aç bıraktım bugün yem falan vermiyorum en son tavuk vermiştim. 0Realist2012-03-14 17:04:28
Astronotumda Şişkinlik mi var ?
Geçici olarak burdalar bu hafta sonuna kadar yada öteki haftanın ortasında falan 300 litreye geçicekler. Yanık ihtimali varmı ya daha yavrular

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.