ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AHOY
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Şubat 2012 18:48
Son Ziyaret:
31 Ocak 2016 23:28
Toplam Mesaj:
54 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
11 Temmuz 1990
Yaş:
33
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Sarımsak yemi.
Elinizden geldiği kadar temizliyorsanız az birşey sarımsağın suya gitmesinden hiçbirşey olacağını düşünmüyorum.Yine de içinizde bir huzursuzluk varsa bir dip çekimi bir su değişimi herşeyi eski haline getirecektir.Benim verdiğimde de dediğiniz gibi az birşey de olsa sarımsak kalmıştı hiçbir sorun yaşamadım.
Canlı Doğuran Akvaryumuna Sp
Şu an sorun var mı didişiyorlar mı? Aslında sp dişisi ağzında yavru olduğu için dipte saklanmayı tercih eder diğer balıklarsa yüzeyde gezmeyi karşılaşmadıkları sürece sorun yok :)
Canlı Doğuran Akvaryumuna Sp
Sorun yok o zaman :) Ama şu an ağzı dolu sp ve canlı doğuranlar yanyana sanırım orası problemli işte.
Canlı Doğuran Akvaryumuna Sp
Çok yanlış bence sp'yi kusturup sonra canlı doğuranların arasında büyütmeye mi çalışacaksın ben seni tam anlayamadım?
karın
Hiçbirşey olmaz hatta diğerlerine de iyi gelir.Normalde yemlerin içinde de sarımsak var ancak doğal sarımsağın suyunda bekletip verirsen kesin sonuç alırsın.
YENİ YUMURTA ALMIŞ SP LER HAKKINDA
2 hamile balığı küçük bir yavru akvaryumuna yanyana koyarsan büyük ihtimal dişilerden biri diğerine hakimiyet kurup o dar akvaryumu daha da dar hale getirecektir.Ben de onları rahata kavuşturmak için milyon türlü şey denedim ama şunu keşfettim ki kendi hallerine bırakırsan çok daha rahat oluyorlar.

Şu an yavru alan dişilerime hiç dokunmuyorum erkekler doğal olarak kovalıyorlar ama ağzında yavru yokken de kovalıyorlar yani sorun yok.Eğer sen yakalamaya başka ortamlara koymaya çalışırsan daha çok stres yapacaklardır.

Tek yapman gereken zamanı gelince kusturmak.Kustururken de dikkatli olmak en az 20 kere balık kusturmuşumdur hiçbirinde balığa zarar vermedim.Bir keresinde dişi dengesini kaybetti ancak o da zamanla geçti.Bence daha çok araştırıp daha çok kusturma videosu izleyerek başarılı olabilirsin.
sp ürkek davranıyor
Normaldir saklanmaları arkadaşlar da söylemişler zaten sp'ler ürkek balıklar özellikle de siz önlerindeyken veya fotoğraf çekerken zor çıkarlar ortalığa.

2 yıldır sp besliyorum mavi ışığı yaktığımda daha da tedirgin oluyorlar.Bunun üzerine beyaz ışık aldım hepinize de beyazı tavsiye ediyorum hem sp'lerin renklerini muhteşem gösteriyor hem de balıklar ışığı yaktığınızda korkmuyorlar hatta benimkiler daha da hareketleniyor.

Saygılar.
Mavi Prenses Çifleşti mi ? (Resim)
[QUOTE=eng_771]Ağzında yavru yok gibi fakat balık da iç parazit gibi bir şey var veya yumurta dökmüş ve sonra atmış, karnı çok inik sarımsaklı yem deneyin.[/QUOTE]

Ustaya saygı hadi karnı çökük olduğu belli oluyor da yumurta dökmüş filan bu bulanık resimden anlayabiliyorsanız tebrik etmek lazım.Bu resimlerden bu balığın dişi mi erkek mi olduğu bile anlaşılmaz birtek karnı çökük o da parazitten veya doğru beslememekten kaynaklanıyordur...
karın
İç parazit olunca öyle oluyor.Benim bir balığım da uzun süredir öyle.Geçmesi için yapacak şey sarımsaklı yem yapıp balığa yedirmek.İyi beslersen geçer sanıyordum ben de ama geçmediği de oluyor en mantıklısı sarımsak.
Bir istedim üçünün ağzı doldu ne yapacağım ben?
Atması sorun değil yakalarken atmıyor zaten de yutar mı acaba o yavrulukta kaldığı süre içinde onu merak ediyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.