ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
serdarbodrum
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Nisan 2012 18:26
Son Ziyaret:
04 Şubat 2013 20:13
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serdar seker
Doğum Tarihi:
25 Ocak 1980
Yaş:
44
İl:
Mugla
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

serdar seker

SON 3 MESAJI

Furcifer besleyen var mi?


cok uzun sure once gordugum ve bir gun beslemek istedigim furcifer cinsi baligi nereden bulabilirim? ureten arkadaslar var mi acaba?
kiraz karides yavruları
Cevap için çok teşekkkür ederim. Sanırım herkes bu küçük canlının karides olduğu konusunda hemfikir. iyice canım sıkıldı açıkcası. yetişdikleri ortamları bozduğum ve şimdiye kadar çöpe attığım için.

Yalnız ben lepisteslerin karidesleri yiyeceğini hiç bilmiyordum. sorduğumda bana sorun olmayacağı söylenmişti. bazı karideslerin büyüdüğünü gözlemledim akvaryumda. hatta şu andaki karideslerin tümü tankta kendi yetişen karidesler. ama 4 ayda daha çok üremeleri gerekiyor diye düşünüyordum. bunun nedeni tanktan attığım yosunların içinde yavruları da atmış olmam sanırım ve söylediğiniz gibi belki de lepistesler. akvaryumda maya sistemi ile hazırladığım co2 sistemi var. 4 tane grolüks, katı ve sıvı gübre. akvaryumun içi 4 ayda amazon gibi oldu ancak tutmayan tek bitki türü moss. bir tek moss çürüdü. ilk koyduğumda büyüdü ama sonradan çürüdü.

karideleri balıksız bir akvaryumda mı yetiştirmek gerekiyor? karideslerle yaşayabilecek balıklar hangileridir?
kiraz karides yavruları
Merhaba, 1 m bitki ve lepistes akvaryumumda kiraz karideslerim var. çam diye tabir edilen bitkilerin arasında saç gibi oluşan yosunları temizlerken içinde bazı küçük canlıların olduğunu farkettim. ancak karides yavrusu mu yoksa herhengi bir küçük canlı mıdır anlayamadım. googledan araştırdım ama karides yavruları ve büyüklükleri veya dişi karideslerin yavruları bu yosun karmaşasının içine bırakmış olabileceği ile ilgili birşey bulamadım. karides besleyen arkadaşlar var sanıyorum hatta uzman olanlar var anladığım kadarı ile. en az 4 aydır karideslerim var akvaryumda ama hiç yüksek populasyona ulaşmıyorlar. nedeni sürekli olarak bu saç şeklindeki yosunlarla birlikte yavruları çöpe atıyor olmam olabilir mi? vicdan azabı yaşıyorum şu anda hakikaten. yosunların içerisindeki küçük canlılar o kadar küçük ki karides mi değil mi anlayamıyorum. karides olma ihtimallerine karşı geri suya bıraktım zaten yosunları.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.