ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
iSMaiL_1074
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mayıs 2017 16:44
Son Ziyaret:
10 Haziran 2018 09:57
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail Uysal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ve Kahramanlar Can Verir Yurdu Yaşatmak İçin !..

SON 10 MESAJI

Akvaryumlar(kurulum Aşamasında)
Elinize emeğinize sağlık sizin gibi hobiciler sayesinde birçok şey öğreniyoruz İnşallah şartlar el verdiğinde bir gün biz de böyle sistemler kurabiliriz :)
Akvaryum Dekoru
Teşekkürler. Ben dekor işinden çok anlamıyorum da dekorunu yapmış arkadaşlardan örnek alayım diyorum 😄 Akvaryum özellikle yandan bakınca bulanık görünüyor. Daha canlı ve hareketli bir görüntü olmasını istiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim 😊
Akvaryum Dekoru
Ölçüler:80*30*45

Yeni malawi akvaryumu için dekorasyon önerilerinizi alabilir miyim 😄 Resimli önerileriniz varsa sevinirim . Akvaryumun canlı bir görüntüsü olmasını istiyorum. Kum-Kaya-Bitkiler nasıl olmalı? Nasıl güzel ve canlı görünür? Teşekkürler şimdiden 😊
Balık Tercihi
Yeni bir hevesle ve yanlış bilgilendirme ile akvaryumumu kurmuş bulunmaktayım 😄 Akvaryuma Sarı prenses, mavi iceman, yaşayan kaya ve şeker pembe damızlık altı boydaki balıklar ile 6-7 cm civarı yunus yavruları almıştık. Yanlış olduğunu öğrendikten sonra değişime karar verdik. Akvaryumda sarı prenses ve mavi iceman türleri olsun istiyoruz. Ankara Pursaklar veya Çankırı civarında dişi iceman ve sarı prenses damızlıkaltı balık temin edebileceğim arkadaş var mı ? Yaşayan kaya şeker pembe ve yunuslar ile takas da yapabiliriz.
Yeni Akvaryum
Teşekkürler 😊
Yeni Akvaryum
Yardımınız ve bilgileriniz için teşekkürler. Son olarak şunu da yapman gerekli veya yapsan iyi olur dediğiniz bir şeyler var mı ?

Ve bir de akvaryum çok mat ve soluk görünüyor. Halbuki suyu Cumartesi günü koydum motor da sürekli çalışıyor. Daha parlak ve canlı görünmesi için ne yapabilirim ?
Yeni Akvaryum
Peki akvaryum temizliğini nasıl yapmalıyım ? Bi miktar suyu alıp yerine taze su eklemek yeterli mi ? Yoksa tamamını boşaltıp yıkayıp yeniden mi su doldurmalıyız ? Ne kadar aralıklarla temizlik yapmalıyız ?
Yeni Akvaryum
İki küçük testi var iki tarafı açık. 3 tane de kaya var birisinin ortası açık zaten dekorasyon olarak. Kum ne cins bilmiyorum açıkçası. Bu kadar balık almamın sebebi hem ilk defa olduğu için heyecan vardı o türden de olsun diye siye aldım 😄 . Hem de daha küçük hepsi . Şuan verebilecek birisi yok ama ileride yaşayan kayaları çıkarayım o zaman. Vatozlara ayrı yem vermeli miyim ? Hem diğerleri hem de vatozlar için salatalık öneriliyor kullanayım mı ? Ve ayda bir iki kez canlı yem öneriyorlar . Buralarda en kolay bulabileceğim toprak solucanı var olur mu ?
Yeni Akvaryum
Dediğim gibi acemi ve bilgisiz olarak ve arkadaşların önerisi biraz da heyecan ve beğeni ile başlayınca o tür de olsun diyerek başladık 😄 balık boyları henüz küçük olduğu için adedi o şekilde yaptım. Akvaryum ve motoru arkadaşımdan aldım daha önce o kullanıyordu sorun yok motorda. Ama ısıtıcı yok. Hemen edinmeliyim anlaşılan 😄
Yeni Akvaryum
Acemi ve yeni bir hobiciyim hatalarım varsa lütfen kınamayın 😄 80*30*45 ölçülerinde yeni bir akvaryum edindim. Motoru ve aksesuarları edindikten sonra arkadaşlar vasıtası ile akvaryumuma damızlık altı boylarında 2 adet sarı prenses bir de 4-5 cm büyüklüğünde yavru prenses, 2 damızlık altı mavi aysmen, 2 adet 7-8 cm boylarında yavru yunus, 3 adet damızlık altı yaşayan kaya, 4 tane sanırım damızlık altı sanırım 😄 şeker pembe ve iki tane de 4-5 cm boylarında vatoz sanırım cüce vatoz balıklar ekledik. Arkadaşlar ile birlikte yaptığımız için bu türlerin bir arada bulunması doğru mu bilmiyorum. Fakat hiç birbirlerine saldırmıyorlar. Sadece vatozları eklediğimde bir yaşayan kaya saldırmaya kalktı vatoz motorun arkasına kaçtı. Başka da saldırı kavga falan olmadı. Yem olarak kırmızı yem verdi arkadaşım. Sanırım discus gran gibi birşeydi. Yeni başladığım için acemiyim ve akvaryum - balıklar - yemler hakkında bilgi ve önerilerinizi sunarsanız sevinirim. Yanlış ve eksiklerimi de söylerseniz hemen düzeltmek isterim. Şimdiden teşekkürler 😊[EDIT]iSMaiL_1074,2017-05-17 17:16:43[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.