ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Blackgalleon
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Nisan 2012 10:26
Son Ziyaret:
25 Mayıs 2013 15:41
Toplam Mesaj:
79 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali YILDIRIM
Doğum Tarihi:
07 Kasım 1990
Yaş:
33
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


...................HERKEZ BİR GÜN BİTKİLİ TANK KURACAK...................

SON 10 MESAJI

Pilatim Hasta Ne yapmalıyım
Kardeşim beyazlıklar pamukçuk gibi mi yani küflenmiş gibi mi görünmekte acaba mantar olabilir.
Led
Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın aydınltma bölümü var orada daha iyi olur du. Bunun olurunu söylememiz için akvaryum boyutu litresi canlılar ayrıca ledin türü rengi bunlara ihtiyaç var kardeşim önce onları de bize hele.
Vatoz hakkında soru
En iyisi 3 adet cüce vatoz alman yavru boyda alırsan daha iyi olacaklardır büyüdükçe adapte olabilirler alışırlar splere. Önerim bu yönde...
Salyangoz&Kerevit Tankim
Yeni bireyiniz hayırlı olsun erkekse yakışıklı kızsa güzel :) Birini desek diğeri olacak alınacak en iyisi ikisini de diyip gönlünü almak :) 
Glosso Bahcesi
[QUOTE=pokimon] [QUOTE=Blackgalleon]Arkadaşlar taban bitkisinin ismini alabilir mi yim. Glosso dediğiniz bitki mi _?  Kesin emin olmak istiyorum.[/QUOTE]

Glossostigma elatinoides tam adı :)
[/QUOTE]

Teşekkür ederim ilk fırsatta sipariş vercm.
Salyangoz&Kerevit Tankim
Önemli değil sağlıklı canlı lar dilerimmm... akgül hanımn paylaşımını da biraz baltalamış gibi olduk kusura bakmasın. Onun paylaşımını farklı konuyla uzattık ama salyangozları için belirttiklerimden faydalanabilir o da. Bu yüzden kızmaz bize herhalt. :) 
Vatoz hakkında soru
[QUOTE=Saussure] [QUOTE=Blackgalleon]Bu doğru değildir istediğiniz türden alabilirsiniz vatozunuzu. Sayısını kendiniz belirleyebilirsiniz zevkinize göre 10 tane de alsanız olur 2 tane alsanız da para durumunuzu ve zevk durumunuza göre sayıyı bilirleyebilirsiniz. Vatoz sp yavrularına dokunmaz aç ta kalmaz ki balıklara dalsın sürekli camlarda gezinir mg lık yosun la bile ömürlerini geçirebilirler. [/QUOTE]

Mglik yosunla belki hayatta kalırlar, ama beslenmeleri çok eksik olur. Vatozlara özel yem atılmalıdır. Ayrıca 10 tane erişkin vatoz bölge konusunda sorun çıkarabilir, 1-2 tane alınması daha yerinde olur. 
[/QUOTE]

120 cm den bahsediyoruz farkındaysanız. Aşırı büyüdüklerinde tabiki 2 tanesi dahi sığmıyorlar ama o kadar da  aşırı büyüme gösterene kadar bekleyin demedik. 
Vatoz hakkında soru
Bu doğru değildir istediğiniz türden alabilirsiniz vatozunuzu. Sayısını kendiniz belirleyebilirsiniz zevkinize göre 10 tane de alsanız olur 2 tane alsanız da para durumunuzu ve zevk durumunuza göre sayıyı bilirleyebilirsiniz. Vatoz sp yavrularına dokunmaz aç ta kalmaz ki balıklara dalsın sürekli camlarda gezinir mg lık yosun la bile ömürlerini geçirebilirler. 
Salyangoz&Kerevit Tankim
Kimya ile aranız yoksa pek uğraşmayın kafanızı yormayın bunlara co2 ile gayet sağlıklı gelşiim gösterirler. Bundan ayrı olarak salyangozların bulunduğu akvaryumda sertleştirici olması kabukları için sağlıklıdır. Yani ya akvaryumda bolca deniz kabuğu olacak ve salyangozların güzelce içlerine girebilecek ve kalsiyum gıdalarını alacaklar yada şöyle bi yöntem var bu eczanelerde satılan kalsiyum tabletler var onlardan alıp akvaryuma takviye yapabilirsin yada bunun yanında bi arkadaşın paylaştığı ve uzun süredir denediğim yöntem olan yumurtayı kaynattıktan sonraki suyunu düzenli olarak haftada 3-4 günde bi akvaryuma dökülmesi. Bu suya hem sertlik hem de kalsiyum tedariği sağlayacaktır. Yumurta kabuğunun kaynarken özü suya geçer bu su da kalsiyumu taşır ve hem bitki hem de salyangozların kalsuyum ihtiyacını en sağlıklı biçimde verir. Bu yöntemi uygulayacaağınız tankta melek balığı olması sıkıntı çıkaracaktır ama melek beslemedim ne tür su değerleri sever bilmem. Ona göre onu göze alarak kullanmanızı tavsiye ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Glosso Bahcesi
Arkadaşlar taban bitkisinin ismini alabilir mi yim. Glosso dediğiniz bitki mi _?  Kesin emin olmak istiyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.