ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
adigewayway
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Haziran 2012 22:55
Son Ziyaret:
18 Eylül 2012 13:31
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ziya ertuğrul
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Konya
Meslek:
Ezcacı tek,
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ziya ertuğrul

SON 10 MESAJI

Sump lu akvaryum görüntü kirliliği için ?
Aynen film reklam işi yapanlardan öavi renkli içten yapışmalı aldım yapıştıdım 10 dk önce güzel oldu sump un görüntü kirliliği derdi bitti şükür :d
Sump lu akvaryum görüntü kirliliği için ?
Dış tan değil :D içten strafor yapılıyor ya 3d li onun yerine normal boyamak istiyorum işde mesela strafor da boya ile işlem de oluyor hiç strafor katmadan araya direk cama içten boya .
Sump lu akvaryum görüntü kirliliği için ?
Sump lu akvaryum görüntü kirliliği için akvaryum un sump lu kısmını cam ı yani direk boyamak istiyorum olablirmi öyle bişey yapan gören var mı srafor ile 3d yapmak istedim olmadı malesef. direk boya ile boyasam cam ı siyah düşünüyorum nasıl olur bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.



230 LT Akvaryum köşe çatlağı
Yardm edebilirmisiniz.
230 LT Akvaryum köşe çatlağı
Hımmm tmmm sağol arkadasım. içeriden aynı boyutlarda kesilmiyor işde dıştan çok küçük çatlak içeriden silikon kazıyıp tekrar küçük köşeli cam mı yapıstırıyım ? yani nasıl anlatsam içerinden yan cam + öncam + alt cam küçük camlar kesip paıştımak mı ?


en son mesajı ben yazdıgım için tekrar yazamıyorum foto çektim ama kablo kayıp bulamadım bende elle çizmeye çalıstım anlatır gibi oldu resim şöyle . . .


yapmak istediğimide yazdım içeriden yatar düşünüyorum ben ama hangisi sağlam olur bilmiyorum L biçimindemi iki tane üst üstte tam köşede cam mı yarın yapmaya başlayacagım akşam suyumu boşalttım temizledim kurumasını bekliyorum yarında silikon bıcakla kesip az zımpara yapıp bu sistemi yapmak istiyorum .hayırlısı.





adigewayway2012-08-28 11:12:34
230 LT Akvaryum köşe çatlağı
İş yerindeyim şu anda ama eve gidince inş. koyayım fotoda görülmez belki o derece köşede yer alıyor ve şöyle tarif ediyim akvaryum karsıda hayal edecek olursak sol ön alt tarafta birleşim yerinde alt yan ve ön cam birleşim noktası içten silikon var tam köşede ama su sızdırmıyor şükür.ileride açılma falan yapmaz inş. hni açılabilirmi onu öğrenmek istiorum,bide dıştan bir tamir yöntemi var mıdır.eve gidip suyu boşaltıp kurulum işlemi yapacagımda yapmadan bilgi almak istedim sağolun
230 LT Akvaryum köşe çatlağı
Sa daha dün 230 lt akvaryum aldım baştan balık belemek istedim karar verdim gitim aldım geldim fakat getirip yukarı çıkartırken köşeden 1 cm lik çatlak oldu dıştan .Akvaryum sumplu önde var çatlak suyu bastım full ama damlatmadı şükür ama içimde bi bit yeniği kaldı işte ne yapmamı önerirsiniz ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.