ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mithat06ANK
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Temmuz 2012 18:46
Son Ziyaret:
01 Mart 2013 21:53
Toplam Mesaj:
29 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mithat Aysoy
Doğum Tarihi:
03 Eylül 1990
Yaş:
33
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mithat Aysoy

SON 10 MESAJI

Yemleme Makinası
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Yemleme Makinası
Peki kaliteli piller ile ne kadar dayanabiliyor bu ürün ? ve günde 2 kere yemleme yapıyorum. hani 20 tane 4-5 cm için haznesi ne kadar idare edebilir fikir verir misin?
Yemleme Makinası
İyi günler. Arkadaslar yemleme makinası almak zorundayüm arada sırada şehir dışına cıkıyorum 1-2 haftalıgına. Yazın ise 2.5 ay olmayacagım. Bir arkadasım 2 3 haftaya bir eve gelip kontrol edecek fakat yinede bana uzun süre yemleme yapabilen bir makina lazım. Sizden bilgi almadan sipariş etmek istemedim. Önerebileceginiz bir ürün var ise burdan bilgi verirseniz cok sevinirim. 250 litre 4-5 cm arası 20 tane sp-mp mevcut tankımda. Nasıl bir ürün almalıyım. Şimdiden teşekkürler.
Sp-Mp Işıktan Korkuyorlar
Öncelikle selamlar. 1 hafta önce 250 litrelik bir tank kurdum ve cuma akşam 10sp 10 mp (ortalama 4 5 cm boylarında) koydum. Fakat balıklar her ışıgı açtıgımda kaçacak yer arıyorlar. Yeterince magara ve saklanmaları için alan ayarladım. Kaç gündür ne yaptıysam faydası olmadı. Mavi-Beyaz ışık kullanıyorum. Bir yerde mavilerden korktuklarını okumuştum o yüzden sadece beyaz acıyorum yinede fayda etmiyor. Acaba ne yaparsam balıkları ışıga alıştırırım. Şİmdiden teşekkürler

Hobiye Yeni Başladım Sürekli Hareket Halindeler
Teşekkür ederim bilgiler için sagolun
Hobiye Yeni Başladım Sürekli Hareket Halindeler
Balıklar 4 5 cm boylarındalar hatta akvaryumu doldurdukları bile söylenemez :) Peki bu sendrom durumunda ışık falan nasıl ayarlamalıyım açıyım mı belirli aralıklarla normalda öyle yapıyorum ama ışıgın balıgı ürküttügünü okumuştum ondan dolayım pek açmıyorum. Sanırım sadece beklemem gerekiyor
Hobiye Yeni Başladım Sürekli Hareket Halindeler
Öncelikle selamlar. Uzun süredir akvaryuma merakım vardı ve sonunda 200 litrelik bir tank aldım. Gerekli bütün malzemelerı bu forumdan detaylıca arastırarak aldım dış filtre,ısıtıcı,kum,taş v.s ve kurulumu yaptım. 3 gün sonunda balıkları koydum.Balıklar 2 gündür akvaryumda. 10 mp 10 sp şeklinde. Balıkların sürekli hareket halinde olması normal mi acaba ? bir saga bir sola koloni halinde koşuşturup duruyorlar. Acaba bir aksilik mi var bilemedim sizin gibi bilgili arkadaslardan yardım almak istedim. Acaba içerden yansıma yapıyorda balık var diye mi sag sol camın köşesine üşüştüler anlayamadım. Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bakarmısınız Ex700 Çalışmıyor
Selamlar.2 ay önce dış filtre aldım ex 700 fakat hiç kullanmadım. Bugün itibariyle akvaryumu kurdum. herşey tamam borular vs. Bütün gerekli işlemleri yaptım. fakat start pompasına bastıktan sonra fişe takıyorum hiçbir hareket yok. Ses bile gelmiyor motordan. Yani fişe taktığımda en azından bir motor ses gelmesi gerekmez mi ? Sinirlerim bozuldu uğraşmaktan. Filtrenin içine ağzına kadar su doldurdum dizaynı yaptım pompalama yaptım fişe taktım hiçbir hareket yok. Lütfen bilen birisi yardım etsin. Bekliyorum acil teşekkürler.
Akvaryum Siyah Kum Tavsiye
Cok teşekkür ederim. peki 200 litre icin 20 kg kum yeterli olur mu ?

Akvaryum Siyah Kum Tavsiye
Eger siyah kum sorun çıkarmaz ve cikletler için uygun diyorsanız onlardan almayı düsünüyorum 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.