ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yavru
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Temmuz 2012 01:00
Son Ziyaret:
27 Eylül 2012 10:31
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yavuz aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

YAVUZ AYDIN

SON 5 MESAJI

Baığımın nesi var ? Nasıl tedavi edebilirim...

geçen gün almış olduğum beyaz molly balığımı 2 gün sonra işten eve dönünce ölü buldum. ne yapmam gerekir. daha öncede çok balık kaybettim. sebebini bulamadım her yeni aldığım 2 balıktan 1 tanesi ölüyor. daha fazla balık kaybetmek istemiyorum acil cevap verir misiniz? bir arda kuyruk erimesi vardı. Birde nasıl yem kullanmalıyım.

 
ortalama 80 litre dikdörtgen akvaryum
2 adet molly ( 1siyah erkek molly 1 dalmaçyalı dişi)
3 adet lepistes ( 2 erkek 1 dişi)
1 adet vatos ( boyutu büyük)
iç motor filtre
Siyah moli tek goz sislik
Merhaba

benimde siyah molim var 1 tane dişi 1 tane erkek ilk günkü gibi canlı yüzmüyor. Motorun yanındaki yerde tek başına üst kısımlarda yüzüyor. Tepkimeleri geç oluyor. 
bu belirtiler normal mi? eğer normal değilse yapılacak işlem nedir?.
Halsiz yüzme ve yem yememe
Bende pengasus (köpek balığ)ı vardı gözler şişti halsiz yüzme burun kısmı suyun yüzünde olarak yüzüyordu. Ve öldü diğer balıklara zararı olur mu ? 3 balık kaybettim kılıçkuyruk japon balığı ve dünde pengasus (köpek balığı) önereceğiniz bir şeyler var mı acaba? diğer balıklarıma zararı olur mu?.
Balık Ölümleri :(
Merhaba

2 adet pengasus (kopek balığı) balığım var bunlar genele de ikisi bir arada akvaryumun cam dibinde ışık kapandığı zamanda ortalarda yüzerlerdi. Simdi bir tanesi eskisi gibi aynı yerlerde takılıyor ama diğeri suyun en üstünde yavaş hareketler ediyor sanki ölü gibi duruyor ve cama vurduğum zaman hiç tepki vermiyor verse de çok ağır hareketlerle uzaklaşıyor kendi boyu kadar sonra gene aynı şekil suyun ustu ve olu gibi ağız kısmı suyun üst tarafında. .

acil olarak yardım bekliyorum. Bu arada bir adet vatos 1 magnakanta 4 lepistes 2 pengasus (kopek balığı) var akvaryumda ortalama 70-80 litre akvaryum acil cevap verir iseniz memnun olurum.
Başlangıç
Merhaba bende yeni başladım ortalama 70-80 lt bi akvaryum aldım. İçerisinde 2 adet köpek blığı var 1 adet vatos1 adet magnakanta 4 adet lepistes var 1adet japon var. Bunlar bir arada yaşayabilirler mi şuana kadar sıkıntı görmedim ama. ..

baya bi acemiyim konuyla ilgili neler yapabilirim nasıl temizlik yaparım suyunu hangi aralıklarla değiştirmeliyim. Yemlemeleri nasıl yapayım nasıl emler almalıyım. ..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.