ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
resif1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Aralık 2012 01:24
Son Ziyaret:
01 Ocak 2018 22:58
Toplam Mesaj:
46 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ali batu
Doğum Tarihi:
16 Haziran 1963
Yaş:
60
İl:
Izmir
Meslek:
turizm
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ali batu666

SON 10 MESAJI

Koi Bilgi
Vasil bey...tropik bir yerdemisiniz...vallaha benim koiler 5 yaşındalar yaklaşık 35-40 cm arasındalar....azman olmuş sizinkiler[:nazar:]
koi havuzu,süs havuzu,bahçe havuzu,japon koi
Erol ,yumurta ve larvaları zaten yiyebiliyorlar ,balık halini almışları yerlermi onu bilmiyorum ancak geçen yıl 2 cm civarı birkaç koi vardı havuzda en son onlarda yok oldu fakat onlara karşı saldırganlık varmıydı net gözleyememiştim,sadece ölen bir tanesinin başında darbeden dolayı bir açık yara görmüştüm,ama bildiğim bir konu değil gerçekten.
koi havuzu,süs havuzu,bahçe havuzu,japon koi
Erol,havuzda yaşarlarmı bilemiyorum,benimkiler havuzda sağlam bırakmıyorlar,üretmek istiyorsan,bu durumda Ahmet beyin tecrübelerine ve bilgilerine ihtiyaç var sanırım.
koi havuzu,süs havuzu,bahçe havuzu,japon koi
Süper olmuş,ellerinize sağlık,bundan sonra paylaşımlar umarım çoğalır,özellikle sorular ve cevaplar şeklinde ilerleyebilirsek aynı zamanda yeni koiciler için iyi bir kaynak oluşturabiliriz.
koi havzu,video,foto,yemleme
Erol fotoğraf için ancak yeğen yardım ederse atabilirim,benim ekipmanım yok ama deniyecem tabi,Egemen bey sizin konu başlığına denk gelmedim zaten çok farklı yerlerde yazmak koici az olduğundan takibi zorlaştırıyor ,Erol istikrarlı bir şekilde yazmaya devam ettiği için burada yazarak koi konusunu canlı tutmak ve herkesin birbirini tanıması açısından faydalı buluyorum,sorunlar varsa yazın yardımcı olalım.
koi havzu,video,foto,yemleme
Koiler tümüyle hareketsiz uyuyabiliyorlarmı,çünkü senin orası sonuçta Erzurum değil,benim burda koileri yemlemediğim gün 10 günü geçmez bu sene,havalar hep 12-15 derece arası gündüzleri,geçen yaz yavru aldınmı bilmiyorum ama benim canavarlar canlı yavru bırakmadılar en son 2 cm. geçen birkaç yavruda gitti yani,bu yaz küçük bir akvaryum alsammı diyorum,seninkilerde iyi gözüküyorlar ,havuzun derin kısmını kapmışlar hemen uyanık koiler.
koi havzu,video,foto,yemleme
Erol balıklar ne durumda,koiciler birşey yazmıyor uzun zamandır,paylaşımlar azaldı.

Koi Yemleme...
Ahmet Bey,koiler bu tarz sığlıkları bir tür oyun gibimi görüyorlar,görüntü gerçekten çok güzel,bende acaba koi havuzumda şamandıralı ,şu beyaz eşya köpükleriyle birşeyler yapabilirmiyim acaba gibisinden bir fikir getirdi aklıma,elinize sağlık.
koi balığı camiyası
Erol,bende 0.5 hp devirdaim motoru var ,işimi tümüyle görüyor,bu tip motorlar 100-150 lira arası değişiyor,elektrik tüketimide saatde 0.2 kw civarı,havuzun dışına monte edip borularıda yerleştirdinmi iş biter,, tabi anladığım bir mevzu olmadığından ustaya yaptırmıştım,seni bilemem,belki elinden geliyordur....
koi balığı camiyası
Erol ,aslında midyeler için havuz iyi,üreme ve uzun yaşamları açısından havuz akvaryumla mukayese kabul etmez,midyeler soğuk suda ürerler ve uzun yaşarlar,Ahmet bey zaten bakıyormuş,eğer Ahmet bey daha deyaylı bilgi aktarabilirse belki daha iyi anlayabiliriz.Geçen sene bu konuyu araştırırken ,Tayland daki çok büyük bir koi çiftliğinde ,konuyla ilgili,yukarıda yazdıklarımı görünce vazgeçmiştim,yani koi havuzunda ,koilerin solungaçlarına yapışıp sorun oluşturuyorsa bu büyük dert,fakat Ahmet beyde sorun yok gibi,umarım konu açıklığa kavuşur.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.