ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mr.meseli
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
20
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Aralık 2012 10:39
Son Ziyaret:
22 Temmuz 2018 09:07
Toplam Mesaj:
114 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Berkan Meşeli
Doğum Tarihi:
27 Temmuz 1989
Yaş:
34
İl:
Kocaeli
Meslek:
Elektronik Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

250 x 55 x 85h Paludaryum (35+50) 25 Yakut - 20 Kaplan - 15 Albino Tetrazon - 15 Duboisi - 2 PasoTavşan Salyangoz

SON 10 MESAJI

Akvaryum Sump Fon Nasıl Eklenir
Fon bahsettiğim gibi düzgün yapışmışsa şayet, akvaryumdaki su ile birlikte cama doğru basınç oluşacağı için fon yerinden sökülmez, bozulmaz. Forumda eskişehirde tropheus satışı yapan "Tropesk" biri vardı. Açtığı işletmenin kurulum başlığında bu şekilde yaptığını görmüştüm. Yazışmaları inceleyebilirsin.
Fikirleriniz İle Yaptığım Kurulum Ve Yeni Resimler
Hayırlı olsun öncelikle.

Dekor konusunda tavsiye almanızı mantıklı bulmuyorum. İnternette çeşitli akvaryum görsellerini inceleyin bütçenize uygun olacak şekilde ve hayal gücünüzü kullanarak keyfinize uygun bir tank yapın.
Akvaryum Da Çatlak Var
Cam hangi bölgeden kırık algılayamadım. Mümkünse camı falçata yardımı ile ayırıp silikon kalıntılarını temizledikten sonra aynı ölçüde cam kestirerek yapıştırabilirsiniz.
Kırık tabandaysa şayet iç ölçülerinden 2şer mm boydan ve enden kısa cam kestirerek tambanın özellikle kenarlarını komple silikonla kaplayarak üzerine camı yapıştırabilirsiniz. Böylelikle tabanınız daha dayanıklı olacaktır.
Mangrove Kökü
Doğada bulabileceğiniz üzerinde yabancı madde bulaşmamış herhangi bir kökü tel fırça ve bol su ile temizlerek kullanabilirsiniz. Akvaryumda en kısa sürede batmasını istiyorsanız bir kova içerisine üzerine ağır bir cisim koyarak veya bağlayarak su içerisinde 1 ay kadar tutup battıktan sonra tankınıza ekleyebilirsiniz. Böylece salınımı da bertaraf etmiş olursunuz.
Akvaryum Sump Fon Nasıl Eklenir
Tank boş ise dıştan yapıştırıldığı gibi bir miktar camsil içerisine jöle ekleyip çalkalayın. Yapışkansı oluşan bu sıvıyı spreyi yardımıyla cama sıkıp fonu üzerine yerleştirdikten sonra kredi kartı benzeri düz bir cisim ile çizmeden fon ile cam arasındaki sıvıyı dışarı ittirerek yapıştırın. Bu yöntem zaten dıştan yapıştırılan fonlardan daha canlı gözükmektedir.
Tank Doluysa nasıl yapılır bilemiyorum.
Falez Kayalar Akvaryuma Ağır Mı Gelir?
Bu tür riskli uygulamalar için olağan günlerden ziyade deprem gibi doğal afet konularını da düşünmemiz gerekir. Akvaryumlarımız genelde antrede yani kaçış güzargahımızda yer alıyor. Deprem gibi sıkıntılı durumlarda patlamışsa şayet bizi yaralayabilir.
İlle de yapmak istiyorum derseniz mobilya ile akvaryum arasına strafor ve taban camına strafor ekleyip taşları ekledikten sonra kum doldurmanız daha uygun olur.

Taç kapağa gelecek olursak tankınızın buhar camını temin etmeden koymayın. 2 - 3 aya kalmaz kullanılamaz hale gelecek şekilde şişecektir.
Sari Prenses’te KESIN cinsiyet ayrimi
Anüs vent tüm malawi ve tanganyika chicledlerinde kullanılan bir uygulama . Tecrübe ile bakmadan bile anladığım oluyor.
Mini ecza dolabı
Emeğinize sağlık.
Yeni Arkadaşlara Çok Faydalı Bilgiler
Teşekkürler faydalı paylaşım

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.