ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
RossLynch
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ocak 2013 18:52
Son Ziyaret:
12 Temmuz 2015 21:04
Toplam Mesaj:
142 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cenk Turen
Doğum Tarihi:
14 Ocak 1998
Yaş:
26
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Goldfish

SON 10 MESAJI

9. Sınıf Biyoloji Kitabı Akvaryum Etkinliği
[QUOTE=Iskarmoz]Bu cidden milli eğitim bakanlığının kitabında mı var?[/QUOTE]
Evet var. Neden bu kadar şaşırdınız 
Buda kitabımdan resimler;

9. Sınıf Biyoloji Kitabı Akvaryum Etkinliği
[QUOTE=suphi_navlo]Verilen bilgiler çok güzel ve yerinde olmuş teşekkürler...

Bu etkinliği okulda yapacak olsaydım ve bundan soru sorulacak olsaydı kesinlikle nefret ederdim. İnşallah çocuklarıda soğutmazlar. 

[/QUOTE]
Aslında bu etkinlikleri yaptırdıkları yok, hocaların hepsi canlı doğuran felan ne bilmiyorlar hatta ben hocaya gösterdim canlı doğuran balığını anlattım çok şaşırdı canlı doğurduğuna böyle etkinlikler kitabı doldursun diye konuluyor. Eminim ki Türkiye de hiç bir hoca açıpta bu etkinliği okutmamıştır bile. .
Kötü Amaçlı Yazılım
[QUOTE=MiSoSiKiaN] [QUOTE=Erdal Güçlü]Linux üzerinde virüs programı kullanmaya lüzum yok. O yüzden ben de kullanmıyorum. Chrome tarayıcı ile sorun tespit ediliyor. Firefox ile herhangi bir sorun bulamıyor. Imes, sanırım sağ alttaki sohbet eklentisi ile ilgili. Direkt giriş bazen mümkün oluyorken, bazen sohbet uygulmasını tıkladığımda hemen kötü amaçlı yazılımı buluyor. Bazen son 3 ay içerisinde herhangi bir zamanda kötü amaçlı yazılıma rastlandığında, tehlike geçmiş olduğunda da bu hatayı verebiliyor. Lakin istatistik bilgisinde, henüz bugün trojan ve çeşitli virüslerin bulunduğu saptanmış. Tahminim o ki Windows kullanan arkadaşlar için durum sıkıntı yaratabilir.
[/QUOTE]Merhaba, 
Sohbetle alakalı bir sorun olsa tüm forum sayfalarında sorun yaşanırdı. Sorun ilgili sayfaya eklenen bir fotoğrafla alakalı sanırım. 
link verirseniz konuyla ilgilenelim hemen. 
Saygılar, 
[/QUOTE]
virüslü konu bu.
Kötü Amaçlı Yazılım
[QUOTE=Erdal Güçlü]Linux üzerinde virüs programı kullanmaya lüzum yok. O yüzden ben de kullanmıyorum. Chrome tarayıcı ile sorun tespit ediliyor. Firefox ile herhangi bir sorun bulamıyor. Imes, sanırım sağ alttaki sohbet eklentisi ile ilgili. Direkt giriş bazen mümkün oluyorken, bazen sohbet uygulmasını tıkladığımda hemen kötü amaçlı yazılımı buluyor. Bazen son 3 ay içerisinde herhangi bir zamanda kötü amaçlı yazılıma rastlandığında, tehlike geçmiş olduğunda da bu hatayı verebiliyor. Lakin istatistik bilgisinde, henüz bugün trojan ve çeşitli virüslerin bulunduğu saptanmış. Tahminim o ki Windows kullanan arkadaşlar için durum sıkıntı yaratabilir.
[/QUOTE]
Bende de Yandex buluyor Internet Explorer ve Mozillanın bulduğu yok.
Kötü Amaçlı Yazılım
Bu sorun bende de oluyor.  Virüs tarayıcısı kullanmıyorum internet tarayıcısı kendi buluyor. Yani virüs tarayıcısı ile alakası yok.

RossLynch2013-05-24 22:07:39
Tür Tavsiyesi
[QUOTE=yılmazbaş]Endler yapmanı öneririm ama bulman biraz zor olacaktır.[/QUOTE]
Konuyu açan arkadaş İstanbul da endler bulmada sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
Tür Tavsiyesi
Küçük tankın varsa en iyi erkeksiz veya dişisiz lepistes bakmak ben öyle yapmıştım gayet memnundum.
16 litrelik bitkili tankımda 3 dişi lepistes rahatça yaşadılar Yavruyken almıştım elimden yem yemeye bile alıştı lepisteslerim. Sonra bitkilerim çürüdü bende akvaryumu kaplumbağa akvaryumu yaptım  Yada bitkili endler akvaryumu yapabilirsin.  http://www.akvaryum.com/forum/kucuk_akvaryumlar_icin_bir_secenek_k637149.asp
RossLynch2013-05-24 16:38:55
japon beslemek istiyorum
[QUOTE=nelly]Anlıyorum sizin tercihiniz öyle olabilir ama ben diğerini tercih ediyorum.15cmlik canlı doğuran hiç görmedim ben daha mutlaka olabiliyordur ama yeni başlayan birisinin bunu başarabilmesi neredeyse imkansız olmalı.Yani benim gibi.O yüzden karmaşık bir akvaryum yerine iki üç tane japon olan biraz bitkili güzel aydınlatmalı bir akvaryum daha cazip geliyor bana.

RossLynch teşekkür ederim sanırım bende sizin gibi 40ltde iki japonla başlıycam.Belki ilerliyen zamanlarda büyültebilirim akvaryumumu başarılı olursam.
Peki ne ile besliyorsunuz balıklarınızı hangi yemlerden alıyorsunuz? Dikkat etmem gereken neler var alırken bakımında suyunu temizlerken mesela?
[/QUOTE]
Önemli değil, japonlarınızı yavru alın büyütmek çok zevkli oluyor. Yem olarak Pets Family Goldfish Food kullanıyorum severek yiyorlar hemde ucuz yavru oldukları için ezerek veriyorum. Ayrıca normal japon yemlerinden de alın. Haftada bir aç bırakın veya haşlanmış ıspanak verin. Akvaryumunuz 2 hafta filtre ve diğer akvaryum malzemeleri çalışsın. Akvaryuma azcık yem atın bakterilerin beslenmesi açısından. Sonra japonlarınızı ekleyin alıştıra alıştıra ekleyin. Haftada bir %20-25 su değişimi yapın dip çekimiyle birlikte. Japon balığı seçerken akvaryumda balık hareketli olmalı çok ta hareketli değil. Ve akvaryum dekorlarına sürtünmemeli, balığın vücudunda her hangi bir yara yahut leke olmamalı. Aklıma gelen bunlar. Ve akvaryumcudan dip çekimi aparatı alın 3-5 Tl bişey, Dip çekimi dipte kalan pisliklerin çekilmesinde kullanılır çok kolaydır akvaryumcuya sorarsınız o size nasıl yapıldığını gösterir. 
RossLynch2013-05-19 20:10:43
japon beslemek istiyorum
Ben de japonu çok seviyorum 40 litre akvaryumum da 2 tanesi  1 aydır mutlu mesut yaşıyorlar.
Muhabbetlerim ve İlk Yumurta
Tebrikler umarım yavrularınız sağlıklı olur. Bu sorularını http://muhabbetkusu.com.tr/ de sorsanız size anında cevap ve yardımcı olurlar. Ayrıca sitede ki makaleleri de okumanızda fayda var. :)RossLynch2013-05-19 15:05:30

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.