ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Cagataydag
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Haziran 2013 00:47
Son Ziyaret:
17 Aralık 2013 00:59
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Altar çağatay dag
Doğum Tarihi:
02 Eylül 1986
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Altar çağatay dag

SON 5 MESAJI

Arka fon
Evett arkadaslar uzun ugraslardan sonra sonunda bitti ressımın bitmiş halini yukuledim yorumlarınızı bekliyorum saygılar
Arka Fon 3 Günlük Çalışma Sonucu
Kolay gelsin öncelikle ;

Fon bence mükemmel olmuş hem yapımı kolay hemde gösterişli. Led konusuna gelince silikon ledler mevcut piyasada onlardan alıp bağlantı uçlarınada herhangi bir elektronik devre malzemesi satan bir yerden su geçirmeyen reçineli veya reçinesiz makaronlar mevcut onları alıp çakçak vasıtasıyle kısa bir süre ısıttığınızda malzemenin şeklini almakta ve su geçirmemektedir. Bence düşünülebilinir.


Kolay gelsin iyi hobiler...
Arka fon
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekürler ama üzülerek ilk başlarda sista marka hijyen adı altında satılar şeffaf arkasında solcentsiz yazan bir silikon kullandım. Belki bir tüpün çeyreği kadarını kullandıktan sonra akvaryum silikonu ile devam ettim :( sizce sorun olurmu fon çöpemi gidecek:)
Arka fon
Konumile alakalı kimsenin bilgisi yokmu?
Arka fon
Kısa kısa bir kac sorum olacaktı okuyup cevaplama nezaketinde bulunan arkadaslara simdiden tesekkurler.Öncelikle akvaryumum 100-40-50 den olusup kayıt kusaklı oldugundan 3 parça yapıyorum forumda yeni fikirler almak için gezinirken kullanılması gereken malezemeler arasında ki silikonun akvaryum silikonu olması ( straforları birbirnine yapıştırmak icin) gerektigini ögrendim ama malesef bir tüp sistanın hijyenik adı altında satılan silikonunu kullandım. ( arkasında solventsiz yazıyor) bu silikon balıkları etkilermi ? Eger her hangi bir sorun çıkartması muhtemelse fonu atıp yeniden yapacağım üzülerekte olsa.Eger silikon sıkıntı yaratmayacaksa daha sonrasında kullanacağım derz dolgu boya vb gibi şeylerin marka ve isimlerini paylaşabilirmisiniz?
Fonu yapıştırdıktan sonra sokulup yukarı fırlaması halinde tankı patlatma riski varmı var ise ne gibi onlemler alına bilir nelere dikkat etmem gerekir yapıştırma esnasında. One dogru gelmemesi için öne kiris ve yukarıdaki kusagın altına sıkıstırmayı dusunüyorum ama tecrübeli arkadaslar dan bilgi almak istedim yardım cı olabilirseniz cok memnun kalırım.Herkeze iyi hobiler...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.