ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
harbi_tocuk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Kasım 2013 14:41
Son Ziyaret:
07 Mart 2014 16:42
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
şerafettin taşkın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gezdim yemeni sami ettim ilim talep meğer ilim birşey değilmiş illa edep illa edep.

SON 2 MESAJI

Bunlarda Benim Bettacanlar
merhabalar.
Cesaret edip bende foruma bi konu açayım dedim. Affınıza sığınarak.
15 litrelik akvaryumumda şelale filtre ısıtıcı sıcaklık 26 sabit bir adette elma salyangozu ile beraber bakıyorum bu akvaryumda bu ikinci bettam ilkini bir arkadaşıma betta balığı çok pasif sabitlenmiş gibi akvaryumda duruyo dediği için hiç bir görselliğinin olmadığını idda ettiği için verdim şunuda söylemek isterim bir kaç konuda okumuştum salyangozla beraber olurmu diye salyangozların antenlerini diyim :) uçlarından traş etmişti ilk bettam her gördüğünde de saldırıyodu bunda herhangi bişey yok :) psikolojik olsa gerek.
bu hafta sonu akvaryuma dahil oldu üçüncü bettam bu eziyet çektiklerini gördükçe içim parçalanıyo ama şimdilik elimden bu kadar geliyo.




buda bir diğer bettam bunun akvaryumu biraz daha küçük ama 40.40.40 ölçülerinde yeni bi akvaryum daha yaptırdım hafta sonu onu kurmayı planlıyorum nasipse biraz daha büyük alana geçirecem inşallah ama iki hafta olmasına rağmen hala alışamadı sabırla bekliyorum.





atman sıf-500 iç filtre
 Cümleten S.aleyküm

Forumu yaklaşık iki ay kadar takip ediyorum. Çok küçük yaşlarda çoğumuzun olduğu gibi fanusta canlılara eziyetle başladım maalesef. uzun zamandır cesaret edip bi akvaryum kuramıyordum ta ki bu siteyi bulana kadar. Çok güzel akvaryumlar gördüm bu sitede yardımlaşma ve dayanışmada üst seviyede gördüğüm kadarıyla.. Neyse fazla uzatmadan bi kaç soru sormak istiyorum. Elimde 60 lt bi akvaryum var aldığım yerde bana tavsiye olarak atman sıf-500 modelini önerdiler. bende güvenerek aldım hatamı yaptım bilmiyorum bi heves işte..

bi kaç araştırma yaptım ama daha önce kullanan veya filtre hakkında yorum yapan kimseye rastlamadım. daha öncelerde okuduğum iç filtrenin kaba pislikleri tutacağı yönündeydi ama bu filtrede ters giden bişeylermi var anlayamadım yoksa benmi panik yapıyorum. akvaryumun içine bi tane balık atmamı söylediler oturması için bende kuzenimden bitane balık aldım ona attığım yemler ve balığın pislikleri hala akvaryumun içinde yani okuduğum gibi kaba pislikleri topladığı falan yok. Filtrede 4 adet ayrı ayrı kapları var ikisinin içinde karbon sünger zannedersem birisinin içide de karbon kömürü oda heralde, en alt kısımda da filtrenin motoru var. şimdi ben bu düzende kutudan çıktığı gibi kurdum taktım eksiklerim yanlışlarım neler yardımlarınız için şimdiden tşk ederim. filtrede şu.
 
harbi_tocuk2013-12-12 17:07:21

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.