ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Aquairum
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Aralık 2013 15:22
Son Ziyaret:
22 Nisan 2017 15:36
Toplam Mesaj:
29 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert Çalışkan
Doğum Tarihi:
05 Ekim 1993
Yaş:
30
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Güvenlik Görevlisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/154708.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

Buzlu cam ne kadar sağlıklı olur
Buzlu cam elbetteki daha sağlamdır. Bizim dükkanın camının 3 metre uzunluğu 2 metre genişliği vardı ve buzlu camdı. Akvaryumda düşündüğünüz ebat nedir? Bence hiç bu tür maceralara girmeden normal cam yapmanızı öneririm :)
Bitki Götürmek
Denizden aldığım kumu iyice yıkayıp sonra kaynatıp ardından tekrar duruladıktan sonra akvaryuma koydum. Üzerine bitkileri yerleştirdim. Ve zebraları attım. Bence çok güzel görünüyor başlangıç için. Yeni bitkiler tekrardan gelicek inşAllah. 3. gündeyiz ve bitkiler hala canlılar ve gözle görülür şekilde büyüyorlar buyurun resmi; 

Bitki Götürmek
Kusura bakmayın arkadaşlar geldim geleli bir türlü müsait olamadım. Gün içerisinde akvaryumun resmini göndericem. Bitkilerin isimlerini söylersiniz umarım :)
Küçük Bir Dokunuş
Rain Forest'e cidden bittim. Ama sizin seçiminizde çok güzel. İnşAllah böyle fonların sahibi bizlerde oluruz. Cidden çok güzeller :)



[QUOTE=umityurtseven]Arka fon icin arama motorlarinda dansor 3d arka fon diye aratirsaniz bikac yerde var ordan temin edebilirsiniz ama arka fon icin tek tavsiyem akvaryumworld.com tanganyka rock [/QUOTE]
KKTC
Herkese merhabalar arkadaşlar bende Gazimağusa'dayım :) Salamis yolundan sevgiler :)
Bitki Götürmek
Bugün Ulus Akvaryumcular Çarşısı'nda Seçkin Akvaryum diye bir yerden bitki ve bir çift zebra aldım. Bitkilerin adını tam olarak hatırlamıyorum. Yarın Kıbrıs'a tekrardan dönüş yapıcam. Akvaryuma bitkileri ektikten sonra resimlerini yollarım. Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara cani gönülden teşekkür ederim.
Bitki Götürmek
Önerileriniz cidden güzel teşekkür ederim. Ayrıca bir şey sormak istiyorum. Deniz kumunu kaynattıktan sonra akvaryuma koyup ona diksem bitkileri yaşarlar mı?
Bitki Götürmek
Bitki konusunda yeterli bilgi ve deneyime sahip değilim. O yüzden sizlerden bilgi almak istiyorum. En azından tür tavsiyesi verirseniz çok sevinirim. Bakılabilirliği kolay olmalı ve yavrular dipte aralarında saklanabilmeli. Yüksek ışık değerlerinde bir bitkiye bakabileceğimi zannetmiyorum. Malum Kıbrıs'ta elektrik çok pahalı :)
Bitki Götürmek
Merhaba arkadaşlar KKTC'de yaşıyorum fakat şu an 2 günlük tatil için Ankara'dayım. KKTC'de bitki bulmak ne yazık ki çok zor. Bulunduğunda ise çok pahalı. Size sorum şu olacak; Ankara'dan bitki alıp götürmeye kalksam bitki zarar görür mü ? Nasıl  muhafaza edip götürebilirim ? Havaalanında bir sıkıntı yaşar mıyım?
Ayrıca canlı doğuran akvaryumum var. Görselliği ön boyutta olan ve canlı doğuranlarara yararlı olabilecek bitkileri söylerseniz çok sevinirim.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
40x40x40 Akvaryum 40x40x15 İçten Sump
Evet, ne yazık ki buranın malzemeden yana sıkıntısı var. Gelen malzemeler hep yurtdışından ihracat olduğu için çok pahalı. Aslında şöyle bir şey düşündüm ben. Plexiglass yerine normal cama film çeksem akvaryum suyunun sağlığını etkiler mi? Ya da film daha sonra kavlama yapar mı ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.