ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
volkanguney
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Mart 2014 14:23
Son Ziyaret:
13 Mayıs 2014 15:24
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
volkan güney
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Amasya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

volkan güney

SON 10 MESAJI

Ramirezi Tavsiye
Murat Bey almadım ancak temin edebileceğim bir kaç yer var aklımda. Onlarda Ankara'da. Zaten sık sık gidip geliyorum. Sanırım en iyisi bildiğim ve daha önceden alışveriş yaptığım yerleri tercih etmek olacak. 
Takdir edersiniz ki Amasya'da bulmak biraz meşakatli ve internet ortamında görmeden almak pek kafama yatmıyor.
Bu arada akvaryum tasarımı tamamlandı. Resimleri kısa zaman sonra sizlerle paylaşmayı çok isterim.
Ramirezi Tavsiye
Arkadaşlar, forumda bulunan örneklere baktığımda genel olarak taş kullanıldığını gördüm benzer akvaryumlarda. Şahsen aklım karıştı. Irmak kenarlarında ya da göllerden bulduğum taşları kullanmamda ne gibi sakınca olur??
Teşekkür ederim.
Ramirezi Tavsiye
Murat Bey, bir kaç yer ile irtibata geçtim. Ancak ilk esnada tetraları alıp akvaryumun sağlıklı olup olmadığını onlarla test etmeyi planlıyorum. Herşey yolunda giderse Ram'leri de ekliyecem inşallah. ilk defa böle bir tank kurduğum için elimden geldiğince araştırıyorum. Yakında kurulumla ilgili resimleri de paylaşmaya çalışıcam.
Ramirezi Tavsiye
Açıkcası paketleme ve kargo zahmeti nedeniyle birebir almak niyetindeydim. Ama fikrim değişti, forumdan bir arkadaşla irtibata geçicem. Teşekkür ederim.
Ramirezi Tavsiye
İsimlerini bilmediğim ancak küçük olduklarına emin olduğum bitkiler 10 TL'den başlıyor. Sırasıyla 15-20 TL gibi fiyatlarla devam ediyor. 80 cm'lik bir akvaryuma da ne kadar bitki lazım olur açıkcası tahmin edemiyorum, ki bunun daha Bolivian Ram'i, Neon ve Kırmızı Burunlu Tetra'ları var...
Ramirezi Tavsiye
Arkadaşlar kökleri kaynattım, suda bekletiyorum şu an. Köklerden biri ve o en lazım olanı batmamakta ısrar ediyor. Hal böyle olunca kurulum da bekliyor. Göl kenarından aldığım taşları da sizlerden aldığım tavsiyeler sonucu attım gitti. Siyah Hagen Kum temizlendi. Ancak bitkilerden yana sıkıntı yaşıyorum. Amasyada biraz pahalı geldi bana. Maddi olarak külfet olacak bana. Bitki sayısını şu an için az tutup sonra çoğaltsam olur mu???
Ramirezi Tavsiye
arkadaşlar internette bir ilan gördüm. Şöyle
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-akvaryum-baliklari-cichlidler-aksu-uretim-ciftliginden-super-kondisyonda-mavi-tul-ramirezi-140980014/detay
Resim aradım ancak Mavi Tül Ramirezi diye bir görüntüye rastlamadım. Bu yüzden şüphede kaldım. Bu tür hakkında pek bilgili değilim, sizce ilan uygun mu??? Ya da bu türün bir resmi elinde olan var mı???
Teşekkürler.
Ramirezi Tavsiye
Arkadaşlar mango kökleri hazır. Kaya olmayacak. Şu an en büyük sorun bitki. Sizce bakımı en kolay Amasya'da bulunabilecek bitkiler neler olabilir.  
Ramirezi Tavsiye
Üstatlar bu tanka Gnays (simli) kaya düşünüyorum. Uygun mudur sizce??
Ramirezi Tavsiye
Herkese merhabalar.
Üstatlar , tayinim dolayısıyla taşınmak durumundayım. 80*30*45 ölçülerindeki akvaryumumda bulunan malawi'lerimi bir kaç arkadaşa dağıtıp yeni adresimde yeni bir başlangıç yapmak niyetindeyim. Bolivian Ram'leri çok beğeniyorum. Hacim yeterli ise kaç adet bakabilirim, dişi - erkek oranı nasıl olmalıdır? ve yanlarına neon tetra ve kırmızı burun tetra koysam olur mu??
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.