ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gmzkzm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Nisan 2014 22:40
Son Ziyaret:
23 Mart 2017 09:04
Toplam Mesaj:
24 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
gamze ayık
Doğum Tarihi:
22 Aralık 1987
Yaş:
36
İl:
Igdir
Meslek:
öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

gamze ayık

SON 10 MESAJI

Akvaryumum
Merhaba Gülşah, maşallah akvaryumun, çiçeklerin ve balıkların çok güzel. Konu açtığını gördüm yazmadan geçemedim :)
Oranda japonlarım ve Ranchular
[QUOTE=kralexxx] [QUOTE=mesutok]Pireleri aldığınız kaynağına salın.[/QUOTE]
 
 
Pirelere bişey olmazda abi benim merakım balıklar ne olacak, sanırım yolculuk yapacaklar birlikte.. riskli ama pilli bir hava motoruyla neden olmasın.
[/QUOTE]

Akvaryumcuyla konuştum balıklarıma o bakacak zaten ilk alırken bu şartla almıştım, geçen yaz kuşuma o bakmıştı zaten. Pireleri de suya salın deyince aklıma geldi onu da akvaryumcuya hediye ederim dükkandaki kendi balıklarına verir. Zaten bakım parası da almıyor hediye etmek iyi olur. Beslediğim her canlının hakkını vermeye çalışıyorum balıkları götürmeyi de düşündüm ama yollarda harap olurlar.
Oranda japonlarım ve Ranchular
Dedim ya tesadüftü yanımda sadece su şişem vardı Iğdırda su piresi bulacağım hiç aklımda yoktu. Kaynağı da tükenmez, tarla kenarlarında küçük çay gibi sulama kanalları olur ya oradan aldım. Mesut Bey ben buralı olmamama rağmen kendi çapımda uğraşıyorum yoksa sürekli burada duracak olsam neler yapmazdım ki. Yazın 2 ay yokum memleketim Muğla' ya gideceğim. O zaman ne olacak pirelerim :(
Oranda japonlarım ve Ranchular
Arkadaşlar bende Iğdır' da tesadüfen yol kenarında bulduğum su piresinden bir kaç tane küçük su şişesine koydum, getirip büyükçe bir kaba bıraktım. Ne maya ne süt hiç bir şey eklemedim. Bir kaç günde çoğaldıkça çoğaldı. Yeşil su kendiliğinden kısa sürede oluşmaya başladı. Su pirelerimde kolayca ölmüyor. Alt komşum istedi ona da verdim ve şaşırdı. Normalde çok yaşamazlar bir yandan ürerler bir yandan baya ölen olur ama bunlar ölmüyor kolayca dedi. Çok doğru suyun üstünde bir kaç tane ölen ya oluyor ya da olmuyor. Su piresi çok zahmetsiz geldi bana. Ayrıca artemia da çıkardım yumurtadan. Onunla da ilgilenmiyorum hiç bir şey eklemiyorum, yem vermiyorum hava dahi vermiyorum ama artemialarım da büyüyor. Yazdıkça aklıma geldi acaba buranın suyundan mı?
Redcap Oranda İnci Gövde Torba Göz
[QUOTE=ENGİN06] Gamze Hanım  bende yarışma için oy kullanabileceğimi düşünmüştüm oylama başlamadan önce, oylama başladıktan sonra birkaç beyendiğim resim için oy kullanayım dedim olmadı, sadece forum özel üyeleri kullanabilir uyarısını aldım, bugün itibari ile yapılan oylamalara baktım, hatta birinci olan fotoğraftaki oylayan kişilerin profillerine bakmaya kadar vaktim vardı bugün, çoğunluk oy verenler forum özel üyesi, ama forum üyeleride oy vermiş dikkatimi çeken konu buydu, tabi benim eklediğim resme oy veren 6 arkadaşta forum üyesi görünüyor isimlerinin üzerine tıklandığında, bunu ben kendim daha önce sayfaya yazdıkları konuların çok olup, olumlu şeyler paylaştıkları için oylamaya açık bir durumları olduğunu düşündüm, belkide bilmediğimiz başka bir konu, bunu yönetime yazdım cevabı bekliyorum.

[/QUOTE]

Yönetimden aldığınız cevabı burada paylaşırsanız sevinirim ben de merak ettim.
Redcap Oranda İnci Gövde Torba Göz
Ben de yeni üye sayılırım, ben de oy kullanamıyorum ama forumda üyelik çeşitleri ile ilgili bir yazı okudum. Biz daha yeterli katılım yapmadığımız için sadece üyeyiz, bir zaman sonra site yöneticisi bakıp Türkçe imla kurallarına dikkat edip etmediğimize ve kurallara aykırı uygunsuz yazılar yazıp yazmadığımıza bakıp bizi de özel üye olarak seçebiliyormuş. Şu adreste ayrıntıları var.
http://www.akvaryum.com/Forum/uyelik_tipleri_detaylari_k362296.asp
Japon Balığım Kendiliğinden Yumurtladı
Benim de yumurtlayan dişi balığım hafiften tombullaşıyor ama ilk yumurtladığının üzerinden 1,5 ay geçti. Ama benim erkek diye aldığım balıklarımın çoğu dişi çıktı. Akvaryumcular da görüntüye bakarak dişi mi erkek mi diye yorum yapıyorlar. Yani onlar da bilmiyor. Sanırım benim erkek balık sayımı arttırmam lazım. 6 dişi 2 erkek balığım var zaten erkeğin bir tanesi de ufak. Dişi erkek oranı etkili diye düşünüyorum.
Redcap Oranda İnci Gövde Torba Göz
[QUOTE=ENGİN06] http://www.akvaryum.com/Yarisma/bubble_eye_yarisma_10311.asp

yarışmada bubble eye balığımız 107 puan almış,  değerlendirme için oy veren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim
[/QUOTE]

Ben daha yüksek puan bekliyordum bu balığımız için. Sonuçlar açıklanınca ilk bu güzelliğe baktım kaç puan almış diye.
Japon Balığım Kendiliğinden Yumurtladı
Merhaba. Yumurtlayan balıklarınız hep aynı mı? Haftada bir yumurtluyor diyenler var aynı dişi balıktan mı bahsediyoruz?
Büyük japon
Resmi var mı hem büyüğün hem küçüklerin merak ettim. Bir de kaçar cm ler?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.