ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hectic
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Ekim 2006 20:59
Son Ziyaret:
01 Mart 2007 21:13
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
eren
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Eren Emre Yener

SON 10 MESAJI

Bitkili Malawi tankım

Teşekkür ederim Doğan Bey. Tankınız biraz ufak. Bence iceman ve s.p arasında bir seçim yapın ve tek tür besleyin. Böylece aynı tankın içinde üretim de yapabilirsiniz. Çünkü üreme dönemlerinde biraz agresif olabiliyorlar. Tankın da ufak olması balıkların birbirine zarar verme ihtimalini yükseltiyor. Sadece bir öneri...

Saygılar...

Bitkili Malawi tankım

Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Konuyu açtım fakat uzun süredir ilgilenemedim kusura bakmayın. Akvaryum hala iyi durumda sayılır Murat Bey bu taşları belediyenin bahçe düzenlemesi yapmak için yığdığı kaldırımdan topladım Arabayla geçerken tesadüfen gördüm ve 2 poşet dolusu topladım  Umarım sizde zevkinize göre taşları bulmuşsunuzdur. İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

Saygılar..

Malawi yeni( Video eklendi)

Marketten istediğim zaman bana Sağlık Bakanlığı'nın kaya tuzunu yasakladığını, onun yerine iri sofra tuzunun bulunduğunu söylüyorlar. Fakat sofra tuzuda bildiğim kadarıyla balıklar için zararlı.

Malawi türleri ve akvaryum için yardım

Ekrem Bey, tankınız şimdiden hayırlı olsun. Akvaryum yapımı konusunda pek bir bilgim yok fakat arkadaşların da dediği gibi forumdaki ilgili yazıların size yararlı olacağını düşünüyorum. Ayrıca eğer tankı kendiniz yapmaktan vazgeçerseniz size Beta Akvaryumu öneririm. Kuzenim için yaklaşık 220 litrelik bir tank yaptırdım ve çok memnunum. Fiyatlarıda oldukça uygun.Eğer modellerine bakmak isterseniz (www.betaakvaryum.com) Tür seçimi yaparken dikkatli olmanı ve seçeceğin  balıkların karakterlerini ve yaşama ortamlarını iyice araştırmanı öneririm. Örnek olarak Sarı Prenses, Acei ya da Ahli (ikisini aynı tanka koymanı tavsiye etmem çünkü Ahli aynı tankta kendiisnden başka mavi bir balığa tahammül etmez), Sülfür Kafa,Snow Prenses ve Paslı cikleti öneririm. Tankın boyutları uygun, saklanma alanlarını da güzel hazırlarsanız bu türler arasında pek bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ancak bu balıkları alırken en az 1erkeğe 2 yada 3 dişi düşecek şekilde alacağınız düşünülürse belki tür sayısı düşürülebilir. Bu dediğim gibi tanktaki saklanma alanlarıyla orantılı. Nekadar çok saklanma alanı yaratılırsa balıkların birbirini rahatsız etmesi okadar zorlaşır. Sump hakkında pek bir bilgim yok fakat forumdaki arkadaşların yardımcı olacağına eminim. Eğer dış filtre almak istiyorsanız Atman,eğer fiyatı önemli değil kaliteli ve uzun ömürlü olsun derseniz Eheim öneririm. Size kolay gelsin.

Saygılar...

Malawi yeni( Video eklendi)

Arkadaşlar bu kaya tuzunu istanbul'da en kolay nereden bulabilirim acaba? Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar Ö.M atarsa sevinirim. İstanbul Avrupa yakasındayım. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar...

Bitkili Malawi tankım

Fotoğraf:


http://img281.imageshack.us/img281/8881/hpim0714nt5 .jpg

Boyut (cm):85x35x40
Kapasite (litre):110
Canlılar:3 Sarı Prenses, 2 Acei, 5 Apple Snail, 3 Bronz Çöpçü

omardaing2013-04-04 22:16:18
Yeni akvaryum kuracağım lütfen yardım.
Ya tetralar kuyruk kemiricidirler diye duydum neonların kuyruklarını yemezlermi?
Yeni akvaryum kuracağım lütfen yardım.
Halis bey kızacak bana ama cüce cichlidlerden oluşan bi akvaryumun görünümü nasıl olur sizce?
Yeni akvaryum kuracağım lütfen yardım.
Tek tür beslemek istemiyorum. Bu akvaryumda besleyebileceğim balıklar kaç çeşit olmalıdır ve hangilerinden bir karışım sizce uygundur?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.